موضوعها: 67
سپاسها: 203
274 سپاس گرفتهشده در 58 ارسال
عزیز شما احتمالا قبلا بازی تو کندو و مایکت منتشر کردید.
میخواستم بدونم فروش اونا چطوره؟
مخصوصا کندو که فکر کنم اصلا فروش نداشته باشه
اگه نمیخواید درامدتونو بگید لطفات به صورت درصدی بگید چقدر فروش داره مارکت های کندو و مایکت
راستی بازیتون هم خوب به نظر میاد (با این که هنوز دانلود نکردم). موفق باشید
موضوعها: 44
سپاسها: 125
75 سپاس گرفتهشده در 46 ارسال
آقا تبریک میگم واقعا بازی جالبی هست
فقط بی زحمت از آمار درآمدت از طریق Adplay برای ما خبر بده تا اوضاع دستمون بیاد؟فقط یه سوالی اینکه زمانیکه اسم بازیکن مثلا علی باشه و کاربر این اسم رو درست بنویسه،شما از چه دستوراتی استفاده کردی که وقتی کاربر نوشت علی ،مرحله آزاد بشه؟
برات آرزوی موفقیت روز افزون دارم...
موضوعها: 121
مکان: قـــــم
سپاسها: 321
1532 سپاس گرفتهشده در 537 ارسال
نگاه برای شما فرقی نداره تو هر کدوم انتشار بدین درآمد است ولی دانلود اول تو کافه بازار/ایران اپس/مایکت/کندو
نگاه ما از 2 تا متغیر استفاده کردیم یکی (1)text_game و یکی (2)text_Qust تو (2) قراره اسم بازیکن دریافت بشه و در (1) همون متنی که شما وارد می کنید اگر این دو مقدارشون مساوی یکدیگر بود به مرحله بعد میره.
در مورد درآمد از adplay بگم من در تقریبا یکروز حدود 55 تا بازدید تبلیغ داشتم البته تبلیغ مثبت بدون در نظر گرفتن تست هایی که خودم کردم.(این در حالی که مجموع دانلود بازیم به 60 نرسیده آمار خوبی و هنوز تایید نهایی در کافه و ایران اپس نشده)
موضوعها: 44
سپاسها: 125
75 سپاس گرفتهشده در 46 ارسال
ممنونم از اطلاعات مفیدتون
این واقعا عالیه،تو 65 دانلود 55 بازدید یعنی 100 درصد تقریبا ،یعنی اگر تعداد به 10 هزار تا برسه شما درآمدتون در روز بالای یک میلیون و دویست میرسه.....وووووووووووووووواااا... موفق باشید...
موضوعها: 121
مکان: قـــــم
سپاسها: 321
1532 سپاس گرفتهشده در 537 ارسال
البته اینم بگم شرط اصلی تبلیغ متصل بودن به اینترنت هست اگر مایل به ساخت بازی هستید از روش هایی استفاده کنید تا کاربر به اینترنت دسترسی پیدا کنه مثل تشویق به سکه یا مراحل.
موضوعها: 27
مکان: اصفهان
سپاسها: 847
1139 سپاس گرفتهشده در 423 ارسال
سلام،
مثل همیشه عالیه!
ولی چرا تو شات ها بالای سر علی کریمی، پرچم استقلال هست؟
یه چند تا سوال دیگه هم داشتم، اگه جواب بدید ممنون میشم.
1-شما از وب فونت استفاده میکنید؟
2-شما برای فرستادن بازی به intel xdk،خروجی cordova در کانستراکت میگیری یا خروجی «5 html»؟
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )*
*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)
موضوعها: 27
مکان: اصفهان
سپاسها: 847
1139 سپاس گرفتهشده در 423 ارسال
به نظر من توی شات های بازی که یکجور تبلیغ و پیش نمایش از بازی هست.مهمه که مشکلی نباشه، شما فکر کنید یک طرفدار پرسپولیسی به این نکته توجه کنه شاید اصلا بازی رو دان نکنه! و فکر کنه داخل بازی هم این اشکال وجود داره!
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )*
*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)