(1398/5/16، 12:43 صبح)Morj1 نوشته است: سلام
خسته نباشید
ساختار و فکر بازی خیلی خوبه معلومه وقت پاش رفته
دست روی سبک بسیار خوبی گذاشتین معمولا بازی های تو سبک ماشین طرفدار های زیادی داره ولی معمولا چیزی که تو بازی های ماشینی کاربر رو جذب میکنه گرافیک من چندتا پیشنهاد دارم برای بهتر شدن بازی
۱ به نظرم گرافیک بازی باید به کل تغییر کنه متاسفانه اصلا جذاب نیست
عکس ماشین هارو اگه بتونین کسیو پیدا کنید که براتون نقاشی دیجیتال کنه و خودش بکش عالیه (خصوصا این که ماشین های ایرانی بزارید پیکان و پراید و اینا )کاربر های ایرانی عشق اینا هستن گروه طراحی من زیاد دارم خواستین بگین لینک میدم خدمتتون تو تلگرام
۲. (عکس ۱)اموزش های کوتاهی که مینویسین موقع لود شدن بازی کار بسیاری خوبیه مثل بازی های حرفه ای ولی اخه چرا بک گراند مشکی کاشکی یه عکس بزارین که مربوط به ماشین بازی باشه
۳.(عکس ۲) وقتی دارم ثبت نام میکنم کیبورد قشنگ میاد روی اون باکس ها و خیلی رو مخه اصلا معلوم نیست چی مینویسم اگه بشه اینو ودرست کنید که وقتی کیبورد میاد بالا صفحه هم بیاد بالا یا مثلا یه ترفندی بزنین تو طراحی تغییر ایجاد کنید که وقتی کیبورد اومد بالا دیگه اصلا روی اون ها نیاد داشتم فک میکردم مثل عکس ۳ که درست کردم شاید بشه مشکل رو حل کرد
۴.هر بار که از بازی میام بیرون دوباره میرم تو بازی باید رمزعبور و نام کاربری وارد کنم این باید حل بشه که
۵.من عادت دارم تو بازی ها به جای استفاده از دکمه های بک تو بازی از دکمه بک خوده گوشی استفاده میکنم که متاسفانه شما اصلا فعال نکردید هر بار میزنم روی بک گوشیم از بازی میاد بیرون
۶. نکته دیگه هم این که از راهنما تو بازیتون استفاده نکردین ادم گم میکنه نمیدونه باید چیکار کنه اول کجا باید بره بعد چیکار کنه تا روال کار بازی دستش بیاد این بخش البته ۵۰٪ برمیگرده به طراحی اگه طراحی منو رو عوض کنید فک کنم این مشکلم بر طرف بشه
نکته اخرم این که به نظرم عجله ای برای انتشاد نکنید حتی اگه یک سال هم طول کشیده اشکالی نداره بزارید اصلا یک سال دیگه هم طول بکشه زمانی بازیو انتشار بدین که ارزشش رو داشته باشه پیشنهادم این که بازی های ایرانی تو سبک ماشین رو از بازار و مایکت دانلود کنید هروقت دیدین بازیتون از اونا خفن تر و جذاب تر شده انتشار بدین
بازم میخوام بازی کنم مشکل دیگه ای به ذهنم رسید میگم حتی اگه ناراحت بشید
))))))
سلام ، خیلی ممنونم ، اگر فقط به پست استارت نگاه کنید در همین تاپیک میفهمید حدودا چقدر وقت روش رفته

نکته دوم اینکه این بازی در مرحله اول و دوم در بخش بازی های ماشینی قرار نمیگیره ، در مرحله اول به بخش مدیریتی و بعد شبیه سازی و بعد ماشینی تعلق میگیره .
1 - گرافیک بازی متاسفانه نمیتونه تغییر کنه ، دو مورد مشکل در این باره بود که تصمیم گرفتم نهایتا گرافیک بازی به همین شکل به پایان برسه فعلا .
(
مورد اول برمیگرده به اینکه گرافیست ها با پول کم کار درست و درمونی تحویل نمیدن ، اگر کسی که ما مد نظرمون هست بخواد تمام این گرافیک هارو با گرافیک بازی های استاندارد جهانی تعریف کنه حداقل 5 میلیون میگیره .
مورد دوم این هست که چند نفر گرافیست هم با بودجه کم پیدا شد اما کار خوبی تحویل ندادند که بنده رو از مورد گرافیکی منصرف کردند .
)
2 - بخش لودینگ اولیه بازی رو همین امروز یادم اومد که باید بذارم
بخاطر همین فعلا و برای تست از این بک گراند مشکی استفاده کردم تا ببینم نهایتا باید چیکار کنم .
3 - متاسفانه کانستراکت شکل و شمایلش برای تکست باکس همین شکلی هست و راه کار خاصی به نظرم نمیرسه ، از طرفی هم شما درست میگید اما این مشکل بزرگی نیست و به نظرم شما خیلی روش حساس هستید وگرنه بازی های بزرگی رو من دیدم که همینطوری هست .
4 - قصد داشتم برای این مورد مثل بازی نبرد مدرن اتوماتیک کاربر بعد از ثبت نام وارد اکانت خودش بشه ، با این حال حس کردم شاید اگر کاربر هر بار که وارد میشه اطلاعات اکانتشو وارد کنه بهتر هست ، اما فکر میکنم به قول شما بهتر باشه این مورد اتوماتیک وار باشه بهتره این مورد رو هم درست میکنم .
5 - بله اینو الان که گفتید یادم اومد ، البته دکمه بک گوشی توی صفحات تاثیری نخواهد داشت ، چون شما اگر بک رو هم بزنید معلوم نمیشه که باید کدوم صفحه بره بخاطر همین کلا تک بک گوشی غیر فعال میشه .
فقط دبل بک گوشی رو برای خروج از بازی میذارم . مگر اینکه تک بک رو هر بار که کاربر میزنه بفرستش صفحه گاراژ در غیر اینصورت فکر دیگه ای به ذهنم نمیرسه .
6 - منظورتونو دقیقا متوجه نشدم ، از راهنما استفاده نکردم ؟ بازی راهنمای اولیه داره ! به شما میگه که چیکار بکنید و کجا برید ، اگر منظورتون چیز دیگه ای هست توضیحات کامل بدید تا اونم رفع کنم .
نه اصلا عجله ای برای انتشار بازی نیست ؛ تا زمانی که تمام نواقص بازی مرتفع بشه توی همین حالت تست میمونه ،
شما بازی کنید ، هر موضوعی هم باشه من ناراحت نمیشم ، شما هم نگران نشو