موضوعها: 44
سپاسها: 125
75 سپاس گرفتهشده در 46 ارسال
این عالیه بی صبرانه منتظر هستیم دوست عزیز
موفق و شاد باشی...
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
خیلی عالیه، ان شاء الله که دوستان در راه درآمد زایی بیشتر پیش برن با این روش...
فقط دوستان یهو عجله نکنن فکر کنن همه چیز رو دیگه درون پرداخت کنن.
در این رابطه تحقیق کنین و ببینین چه بازی یا برنامه هایی به درد این روش میخوره، بالاخره همیشه پرداخت درون برنامه هم باعث درآمدزایی بیشتر نمیشه، یکی با فروش مستقیم و یکی با پرداخت درون برنامه و یکی هم با تبلیغات و ..... درآمدزایی بهتری میتونه داشته باشه.
موضوعها: 121
مکان: قـــــم
سپاسها: 321
1532 سپاس گرفتهشده در 537 ارسال
درسته ولی تا اونجا که با مدیر ادپلی صحبت می کردم گفتند هیچ مشکلی برای کنار هم بودن تبلیغ با پرداخت درون شبکه به وجود نمیاد و شما هر دوش را میتونید توی یک بازی استفاده کنید این خیلی خوبه.
اما اگر به دنبال موفقیت هستید فقط به دنبال یه ایده خوب باشید و اون ایده تون را هی آپدیت کنید برای شروع یک بازی بسازید که قابلیت درون برنامه و تبلیغ را درونش جا بدین و بعد هی در آپدیت های بعدی بازی را بهتر کنید اینجور موفق هستیم اگر قرار باشه هی بازی بسازیم که یبار بیاد و بعد یه مدت تموم بشه فایده نداره و این همون مسله ای هست که من اخیرا با تحقیق بهش رسیدم و خیلی موثر.
ببخشید یه سوالی این تبلیغات Adplay رو تو Cocoonjs پشتیبانی میکنه؟
موضوعها: 0
سپاسها: 123
77 سپاس گرفتهشده در 29 ارسال
عزیز کار بزرگی رو انجام دادید , خیلی ممنون ,
ای بابا اینطوریکه هم حجم بازیمون زیاد میشه هم افت فریم و لگ داریم چیکار کنیم پس؟
موضوعها: 121
مکان: قـــــم
سپاسها: 321
1532 سپاس گرفتهشده در 537 ارسال
در مورد حجم قبول دارم حق با شماست ولی در مورد لگ و افت فریم خیلی کم شده اصلا به چشم نمیاد من 3تا بازی ساختم با کردوا خروجی گرفتم و هیچ مشکلی نداشت و تنها عیب بزرگش حجم زیادش هست ولی انصافا لگ و افت فریم نسبت به قبل خیلی بهتر شده ولی خب چاره ای نیست برای تبلیغ و خرید درون برنامه مجبوریم از کردوا استفاده کنیم ولی حالا باز اختیار با شما است چون من با مدیر حرف میزدم اونا هم از XDK استفاده می کردند و حرفی از cocojs نزدن.