کمک در خرید کارت گرافیک
سلام دوستان ببخشید من چند وقتی فعال نبودم 
میخواستم یه کارت گرافیک بخرم که برام یه سوال پیش اومد و هر جا گشتم جوابمو پیدا نکرد
مادربورد من ddr3 است کارت گرافیک هایی که ddr بالا تری دارند به سیستم من میخورند یانه یا اگه میخورند با نهایت قدرت کار میکنند؟
یه سوالی هم همینجوری برامایجاد شد که 2 تا رم با ddr متفاوت با هم جمع میشوند یا خیر؟ 
لطفا اگر نکته ای هم هست بگید 
خیلی ببخشید که سوال نا مربوط پرسیدم سعی میکنم دیگه تکرار نشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سیستم شما ddr3 هست. یعنی اینکه از رم با تکنولوژی نسل سوم ddr پشتیبانی می کنه.
بهترین حالت برای بستن ۲ یا چند رم روی سیستم استفاده از رم با باس یکسان هست.
مثلا ۲ تا رم ddr3 1600، اون ۱۶۰۰ باس رم هست.باید ببینید پردازنده تا چه باسی رو ساپورت می کنه.
البته باس بالاتر از ساپورت هم میشه بست ولی سیستم نهایتا همون مقداری رو که ساپورت میکنه رو استفاده می کنه.
کارت گرافیک هم باید ببینید چقدر بودجه روش میذارید، و البته سیستمتون چه کارت گرافیکی رو ساپورت می کنه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/7/3، 05:31 عصر)hamid5700 نوشته است: سیستم شما ddr3 هست. یعنی اینکه از رم با تکنولوژی نسل سوم ddr پشتیبانی می کنه.
بهترین حالت برای بستن ۲ یا چند رم روی سیستم استفاده از رم با باس یکسان هست.
مثلا ۲ تا رم ddr3 1600، اون ۱۶۰۰ باس رم هست.باید ببینید پردازنده تا چه باسی رو ساپورت می کنه.
البته باس بالاتر از ساپورت هم میشه بست ولی سیستم نهایتا همون مقداری رو که ساپورت میکنه رو استفاده می کنه.
کارت گرافیک هم باید ببینید چقدر بودجه روش میذارید، و البته سیستمتون چه کارت گرافیکی رو ساپورت می کنه.

مادربورد من ddr3 است کارت گرافیک هایی که ddr بالا تری دارند به سیستم من میخورند یانه یا اگه میخورند با نهایت قدرت کار میکنند؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگه مدل سیستمتو بگی راحت تر میشه کمک کرد
رم کارت گرافیک معمولاً DDr3 یا DDR5 هست .
روی سیستم ddr3 هم میشه گرافیک با رم ddr5 بست.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/7/4، 05:08 عصر)hamid5700 نوشته است: اگه مدل سیستمتو بگی راحت تر میشه کمک کرد
رم کارت گرافیک معمولاً DDr3 یا DDR5 هست .
روی سیستم ddr3 هم میشه گرافیک با رم ddr5 بست.

ممنون 
ram:6 ddr3
CPU E5500 2.8 دوهسته ای
تو درست میگی میشه بست ولی با اینکه مادربورد DDR3 است گرافیک با تمام قدرت کار خواهد کرد؟
اگه با تمام قدرتش کار نمیکنه پول اضافی ندم و یک گرافیک DDR3 بخرم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من پیشنهاد می کنم یک گرافیک ارزون برای این سیستم بگیری و پردازنده رو ارتقا بدی
مثلا الان q8300 چهار هسته ای احتمالا به مین شما میخوره و قیمتشم زیر ۱۰۰ هست
یا حتی پردازنده زئون سوکت ۷۷۵ زیر ۲۰۰ دیدم.
گرافیک هم خیلی هم فرق نداره چه نسلی باشه،
ولی بین gddr3 خوب و gddr5 ضعیف، من گرافیک خوبتر رو پیشنهاد میدم.
گرافیک رو حتما از آدم مطمئن بگیر یا از هر کی میخری یک هفته مهلت تست بگیر که تعمیری نباشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/7/5، 02:28 صبح)hamid5700 نوشته است: من پیشنهاد می کنم یک گرافیک ارزون برای این سیستم بگیری و پردازنده رو ارتقا بدی
گرافیک رو حتما از آدم مطمئن بگیر یا از هر کی میخری یک هفته مهلت تست بگیر که تعمیری نباشه.

ممنون حتما پردازنده هم میگرم من فکر می کردم یه پردازنده خوب بالای 700 تومن قیمتشه چون چند دفعه که رفتم تو قسمت پردازنده های دیجی کالا همه بالای 2 میلیون بودن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/7/6، 01:32 صبح)مهدی 1 نوشته است:
(1398/7/5، 02:28 صبح)hamid5700 نوشته است: من پیشنهاد می کنم یک گرافیک ارزون برای این سیستم بگیری و پردازنده رو ارتقا بدی

ممنون حتما پردازنده هم میگرم من فکر می کردم یه پردازنده خوب بالای 700 تومن قیمتشه چون چند دفعه که رفتم تو قسمت پردازنده های دیجی کالا همه بالای 2 میلیون بودن

قویترین پردازنده ای که(q9650) به مین شما بخوره حدود 250ت هست (بستگی داره مین ساپوررت بکنه)
و همینطور Xeon 3380 اگر مینبورد ساپورت کنه.(البته این خیلی نایاب و گرونه)
البته سوکت 771 هم میتونی با تراش دادن پردازنده بهش بخورونی
ولی پردازنده های بالا رو بگیری باید کولر درست حسابی هم بندازی
یه چیزی که اذیت نکنه و داغ نشه همون q8300 خوبه و توی بازار پره از بس که با این کیسهای مینی از چین و مالزی وارد کردن.
اون مواردی که دیجیکالا بالای 2 زده رو بخوای، باید کلاً سیستم رو عوض کنی(مین و رم و پاور و هارد و کیس )
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: