موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3302 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
سلام دوستان
توی این مدتی که با کانستراکت کار کردید تا حالا این دوتا موضوع براتون پیش اومده یا خیر ؛ اگر قبلا پیش میومده و الان رفع شده نسخه کانستراکتتونو بگید چند هست :
1 - توی پروژه اسپرایت ایمپورت کردید و اما بعد از مدتی یا بعد از بستن و باز کردن مجدد کانستراکت اسپرایت هارو شناسایی نمیکنه و باز نمیکنه .
2 - اسپرایت ها کاملا سالم هستند ، اما بعد از گرفتن خروجی اندروید از صفحه پاک بشه و نمایش داده نشه .
هرکدوم از موارد رو داشتید اعلام کنید .
البته مورد اول خیلیم مهم نیست اما اگر مورد دوم بود و راه حلی داشتید اعلام کنید .
موضوعها: 18
سپاسها: 250
137 سپاس گرفتهشده در 82 ارسال
برای من این مشکل دقیقاً پیش اومده حدود 8-9 ماه پیش
شانسی که اوردم این بود که بکاپ بازیم موجود بود. ولی از بدشانسی بکاپم قدیمی بود و انگار که اصلا هیچ کاری روی پروژه انجام نشده بود.
اما بعدا متوجه شدم که کانستراکت مسیر خوندن اسپرایت رو، بجای اینکه از داخل فایل capx بخونه، داره از temp ویندوز میخونه و من همیشه temp رو پاک می کنم که سیستم سبک باشه .
بنظرم مسیر اسپرایت ها رو تغییر دادم و خیلی راحت درست شد .
موضوعها: 18
سپاسها: 250
137 سپاس گرفتهشده در 82 ارسال
فکر کنم به احتمال خیلی زیاد همون مشکل من پیش اومده .
یادمه اینقد این موضوع رو اعصاب بود که کلا داشتم بیخیال بازی سازی میشدم.
بعداً فهمیدم کانستراکت یه حرکت خودجوش زده و داره از مسیر دیگه فایلها رو لود می کنه.
خروجی ویندوز احتمالاً مسیر جایگزین رو می خونه و چون روی سیستم وجود داره پس درست کار می کنه .
من پیشنهاد می کنم اول یه بکاپ از همین فایلهای موجود بگیری .
بعد فایل uistate.xml.*** رو بررسی کن(داخل capx)، آدرس اسپرایت ها و فایلها توی این xml هست.
مشکل اول رو حل کنی دومی هم حل میشه.
من تمپ ویندوزو پاک کردم، و بعد از پاک کردن بازی رو ران کردم و ارور داد. (البته این کارو پیشنهاد نمی کنم)
موضوعها: 43
مکان: اصفهان
سپاسها: 1173
1097 سپاس گرفتهشده در 469 ارسال
من مثلا
مشکلم این بودکه اسپرایت بود ولی تصویر نداشت (کاراکتر پاک شده بود)و وقتی پروژه رو باز میکردی ارور میداد ب همون تعداد ک اسپرایت ها از بین رفته بود و نمیشد حتی پیش نمایش هم گرفت و حتی نمیشد اسپرایت رو تغییر بدی عکسشو ک درست شه .
حالا اگه مشکل شما هم همینه من این کار رو کردم و درست شد:
فایل capx رو با winrar باز کردم و وارد پوشه عکس ها شدم و عکس رو پیدا کردم و همون عکس اصلی اسپرایت (قبل از اینکه عکس خراب شه(همون کاراکتری ک طراحی کردم و وارد کانستراکت کردم )) رو دقیقا با همون عکس جایگزین کردم و خدارو شکر درست شد