منطق فروشگاه بازی(روش قیمت گذاری آیتمها)
سلام دوستان
برای یک بازی که تبلیغات داره، با چه هزینه ای کاربر تبلیغات رو متوقف بکنه؟
و چه تعداد آیتم رو با چه هزینه ای میتونه بخره ؟
مثلاً بازی دونده، مراحلی که قفل هست رو با چه هزینه ای باز بکنه ؟
یا بازی ماشینی که 10-20 ماشین قفل شده داره ؟
آیا آیتم "خرید همه امکانات بازی یکجا" رو در بازی قرار بدیم ؟

لطفاً قیمت گذاریهاتونو به تومان یا اگر تجربه خرید-فروش در استور خارجی دارید به دلار بگید .
پیشاپیش از همه متشکرم .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.
اگر با انگلیسی مشکلی ندارید مطلب زیر رو بخونید. چنتا لینک مفید هم آخر مطلب هست که میتونه کمک کنه.
https://mobilefreetoplay.com/bible/build...y-economy/
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamid5700 ، mahdi.p
بستگی داره چقدر واسه تبلیغ می گیرید . هر قدر واسه تبلیغ می گیرد کاربر همون قد بپردازه که شما هم ضرر نکنید 
به نظرم چند تا بسته بذارید تو بازی تون که اگه بسته رو خرید بهش امتیاز بده بعد با اون امتیاز ها مراحل یا کارکتر جدید رو باز کنه
به نظرم اگه بگید همه چی رو یکجا بخره‌ جالب نمیشه
به هر حال هر طور به نظرتون بهتره
22 تا اطلاع ثانوی امضا نداریم 22
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamid5700
سلام
من چند تا نکته میگم ایشالا بدردت بخوره
اولا احتمالش خیلی کمه خه کاربر بیستر از 10 بار تبلیغ نگاه کنه حتی اگه مجبور باشه چون وقتی ببینه همش تبلیغ میاد جلوش اعصابش خورد میشه و بازی رو حذف میکنه تازه همون 10 بار هم خیلی دست بالا گرفتم
پس سود شما کلا 200 میشه ته تهش
شما میتونید با 500 تومان درون پرداخت تبلیغات رو حذف کنید و بر فرض اینکه مارکت 40 درصد رو برداره بازم برات 300 تومن میمونه که از سود تبلیغت هم بیشتر میشه
در مورد درون پرداخت هم باید بگم بهتره به جای اینکه کاربر مستقیم مراحل یا ماشین بخره با پول توی بازی بخره و شما پول داخل بازی رو بزاری برای فروش
قیمتش هم بستگی بازیت داره
اگه بازیت سخت سکه و پول میشه از داخلش درآورد پس قیمتش رو بالا تر بزار مثلا به ازای 100 سکه 1000 تومن پول
و اگه آسون میشه پول درآورد تعداد بیشتر رو با قیمت کم بزار مثلا 1000 سکه هزار تومن
و همینطور برو بالا ولی یه کاری کن کاربر بیشتر تمایل داشته باشه پکیج های قیمت بالاتر رو بخره 
مثلا اگه 100 سکه هزار تومنه تو به جای 200 سکه توی آیتم بعد 250 سکه رو بزار 2000 تومن اینجور کاربر میبینه اگه بسته دو هزار تومنی رو بخره براش به صرفه تره چون 50 تا اضافی تر گیرش میاد
اینا یه چند تا نکته بودن که من خودم رعایت میکنم
گفتم شاید به کارت بیاد

موفق باشی

سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p ، oak ، hamid5700
بنظرم که حذف تبلیغات توی بازی برای یک هفته رایگان باشه و بقیه اش رو باید پول بده که حذف کنه کلا
برای خرید درون برنامه هم از عدد های فرد استفاده کن و همونجور که محمد امین عزیز گفت ، باید سکه بخره و بعد با سکه ای که خریده آیتم بخره اینجوری مثلا :  999 تومن = 100 سکه و 1999تومن = 2000 سکه
نکته روانشناسی : اعداد زوج در نظر بیشتر و اعداد فرد در نظر ناچیزند
یعنی در نگاه اول طرف نکاه به قیمت می کنه که عدد فرده مثلا 1999 تومن و بعد می بینه که چقدر بهش میرسه 2000 سکه
عدد 2000 عدد زوج است پس در نظر بیشتر میاد و عدد 1999 فرد است و در نظر کم تر میاد
پس طرف فکر میکنه که کمتر داده و بیشتر گرفته و سود کرده
اگه خواستی بذاری 250 سکه بنویس 50 + 200 سکه 

برای خریدن آیتم ها هم از اعداد زوج استفاده کن چون طرف نیاز پیدا کنه که سکه بخره
هر چند وقت یه باز هم برای آیتم ها تخفیف بذار تا مردمی که عقلشون به چشمشونه باور کنن

ما باید از اینکه مردم عقلشون به چشمشونه استفاده کنیم ...
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p ، hamid5700
مرسی از همه 
یعنی استارت قیمت ها از 1000 تومن بزنم ؟ بعد هم پله پله اضافه کنم . 17
فکر می کردم از 5تومن شروع کنم  21
چند روز پیش رفتم چیپس بخرم، دیدم شده 16 تومن، همون چیپس 1500 تومنی پارسال . 13
یعنی بیشتر از 10 برابر، در حالت خوش بینانه هم بعضی چیزا 4 برابر شده ولی با افت کیفیت. 23
گفتم شاید پرداخت های بازی هم یه ترقی کرده باشه . 2 33
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/7/21، 10:12 عصر)hamid5700 نوشته است: مرسی از همه 
یعنی استارت قیمت ها از 1000 تومن بزنم ؟ بعد هم پله پله اضافه کنم . 17
فکر می کردم از 5تومن شروع کنم  21
چند روز پیش رفتم چیپس بخرم، دیدم شده 16 تومن، همون چیپس 1500 تومنی پارسال . 13
یعنی بیشتر از 10 برابر، در حالت خوش بینانه هم بعضی چیزا 4 برابر شده ولی با افت کیفیت. 23
گفتم شاید پرداخت های بازی هم یه ترقی کرده باشه . 2 33

میتونید درجه سختی به دست آوردن سکه هاتونو کمی بیشتر کنید ( نه 4 برابر ) .
اما حق اینو که بخواید گرون فروشی بکنید رو ندارید .
بازیتون مسلما آنلاین هم نیست !؟ پس نتیجه میگیریم هزینه هاست یا سرور تون هم گرون تر نشده ، پس به چه دلیلی میخواید گرون فروشی کنید ؟؟؟
من خودم بسته هامو از 2500 تومان یا 5000 تومان شروع میکنم . اما اینطوری نیست که چون بسته 1000 تومانی ندارم یعنی دارم گرون میفروشم . فقط نمیخوام 1000 تومان 1000 تومان ازم خرید کنند ، بخاطر همین بسته هامو با مقدار سکه یا ارز داخل بازی بیشتر با مبلغ بیشتری ارائه میدم .
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p ، hamid5700
میدونم همین رقم ناچیز ۱۰۰۰ تومنم خیلی از مردم ترجیح میدن پرداخت نکنن و با لاکی پچر میفتن جون بازی که هک بکنن و ...
ولی از عرف بازار خبر ندارم و تنها بازی ای که در جریانشم آمیرزاس که بسته هاشو بلافاصله بعد تغییرات نرخ ارز و تورم ۲.۵ برابر کرد.
گفتم یه موقه خیلی ارزون نذارم، چون خیلیا فکر می کنن ارزون بی ارزشه و پاک می کنن بازیو.
و اینکه خیلی از مولفه های بازی آنلاین هست، ولی مالتی پلیر نیست.
پس آنلاین بودن خودش یک عامل موثر در افزایش قیمته.

پاسخ

سپاس شده توسط:
یه چیزی یادم رفت بگم 
یه مطلب روان شناسی هست که اینطوریه که اگه شما قیمت رو بذاری مثلا ۵۰۰۰۰ ریال بهتره تا اینکه بذاری
 ۵۰۰۰ تومن 
چون مردم وقتی اون ریال رو می بینن ناخدا گاهشون میگه این کمه ولی وقتی تومن رو می بینن فکر می کنن زیاده
22 تا اطلاع ثانوی امضا نداریم 22
  پاسخ

سپاس شده توسط:
حالا دوستان دارن روش های روانشناسی رو میگن که آنچنان هم البته مهم نیست ( خیلی از بازیهای تاپ کافه بازار یا گوگل پلی از این حرکتا نزدن ولی فروششون زیاده )
اون چیزی که تاثیر داره اینه که کاربر حس خوبی بعد از پرداخت داشته باشه. یعنی واقعا حس کنه تو بازی جلو افتاده و سرش کلاه نرفته!
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: