موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
سلام
این جاواساینر چرا واسه من کار نمیکنه ؟؟؟ وقتی روش کلیک میکنم با وینرار باز میشه . کسی میدونه باید چیکار کنم ؟؟؟
سپر ایمنی گوگل به یه کی استور جدید که ساختم گیر داده . اون کی استورو با یه سایت ساختم . اما کی استور قبلیم که با جاواساینر ساختم خوبه و داره کار میکنه . گفتم با جاواساینر بسازم شاید درست بشه و سپر ایمنی محو بشه . حالا کسی دلیلش رو میده ؟؟؟ جی دی کا هم نصبه . ممنون میشم کمک کنید /
موضوعها: 3
مکان: همدان،ملایر
سپاسها: 228
992 سپاس گرفتهشده در 543 ارسال
حتما پیش فرض رفته روی وینرار .
اول روی جاوا ساینر کلیک راست بکنید سپس روی open with زده و دنبال جاوا میگردید و تیک همیشگی بودنش رو فعال میکنید سپس میبینید که برنامه بدون هیچ مشکلی باز میشه .
خب جاوا نداره تو گزینه ها . از کجابیارم جاوا رو ؟؟؟ . وقتی با جاوا هم اجراش میکنم cmd باز میشه و یه سری چیزا مینویسه و بعد بسته میشه و اتفاقی نمیفته . حالا شما اون جای جاوا رو بگو که با کدوم برنامه بازش کنم که ببینم میشه یا نه . منظورم اینه که مثلا بگید محل نصب jdk و با فایل مثلا java.exe بازش کن .
اخه من جاوا رو روی درایو F نصب کردم
فرقی نمیکنه روی کدوم درایو باشه کافیه فقط با java.exe باز بشه خودش اجرا میشه
الان میرم پای سیستم میگم چشه مال خودم دقیقا اینجوری شده بود ولی یادم نیست چیکار کردم برم پای سیستم میگم
اول کنترل های ترکیبی win+f رو میزنی تا به سرچ بری . بعد کلمه ی Environment رو سرچ میکنی دو تا گزینه میاد یکیش رو میزنی.بعد پنجره ی system propertyبرات باز میشه روی environment variable اون پایین کلیک میکنی. پنجره ی environment variable که باز شد میگردی دنبال همچین چیزی _JAVA_OPTIONS وقتی پیداش کردی ادیتش می کنی و این شکلی مینویسی -Xmx1024m . بعد میری روی جاوا ساینر کلیک راست میکنی و open with ... میزنی و اگه جاوا بود روش کلیک می کنی اگه نبود میری به ادرس فایل نصبی و java.exe رو انتخاب می کنی میبینی که درست برنامه باز میشه.
اگه مشکل حل شد بگو تا بقیه هم استفاده کنن
سپاس و اعتبار فراموش نشه
خب اینو که تو اونجایی که گفتید نوشتم . وقتی روی جاواساینر کلیک میکنم cmd باز میشه ، اینو مینویسه و سریع بسته میشه . اصلا اجازه نمیده چیزی بنویسی . منم به زور فهمیدم چی نوشته