مشکل راهنمای بازی کلماتی
(1398/9/9، 01:08 صبح)amin COD نوشته است: دوباره میگم من تقلیدی از روی آمیرزا نکردم و نخواهم کرد
بعدشم یعنی نشده تا حالا شما برنامه ای برزی و وسط کار به مشکل بخوری؟
من توی برنامه ریزیم قطعا نمیام بگم برای درست کردن راهنما از فلان ایونت و فلان ایونت استفاده خواهم کرد
نه...ما بیس کلی رو توی برنامه ریزی میاریم ...مثلا اشکال چطور باشن مراحل چطور باشه دیزاین بازی به چه صورت باشه

بعدم نمیدونم اصن بحثتون سر چیه؟ مگه من گفتم قبلا هم سبک کلامتی ساختم یا نساختم که شما میگید:
مثل نبرد مدرن ، مثل شتاب ، مثل جنگ گانگسترا ؛ هرکدوم از این بازیا در یک سبک هستند و هیچ کدوم توی یک سبک نیستن ، قبل از اینکه اینارو بسازم مگه قبلش از این بازیا ساخته بودم که روی هوا حرف بزنم ؟

نه اینکه دوباره بخاطر 50 مرحله اضافه بشینید 50 بار دیگه حتی اگر شده 5 تا ایونت اضافه دیگه بنویسید .
من اینطوری راحتم
دست شما هم درد نکنه
شرمنده رک صحبت کردم آخه از همون اول که گفتی تقلید اعصابم ریخت به هم...شرمنده 4

نه من خودمم همینطوریم ، مشکلیم باهاش ندارم .

منتها شما رک نیستید ، بلکه دارید از اشتباهاتتون به غلط دفاع میکنید ، هرچند هرکسی میتونه هرجور که دوست داره کار کنه .
اگر راهش اشتباه باشه به هر حال پی میبره .

من تا حالا بار ها برنامه ریزی کردم و زمین خوردم ، اما هیچ وقت شخص انجام دهنده و عمل کننده خودم نبودم ، اما زمانی که خودم عمل کننده و برنامه ریز بودم هیچ وقت توش به مشکل نخوردم .

حالا در آینده بیشتر درباره این صحبت هام خواهید فهمید .

هرچند توی برنامه هام مثل اینکه باید یک آموزش جامع ایونت شناسی هم بذارم ...

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p ، amin COD
سلام و درود فراوان
از وقتی که سوالتو مطرح کردی دارم روش کار میکنم و امروز دلو زدم به دریا که بسازمش
امیدوارم با وجود شیشصد کیلو فسفری که سوزوندم نوش دارو بعد از مرگ سحراب نباشه و بتونی ازش استفاده کنی .
سورس
ـــــــــــــــــــــــ
یه توضیحت اضافه ای هم بدم ، دقیقا چیزی هست که می خوای .مثلا پاسخ مرحله کلمه "جواب" هست که کاربر مثلا اونرو به شکل "جباب" نوشته .میاد از توی متن اشتباهو می کشه بیرون اصلاح می کنه .نکته زمانگیرش جایی بود که کاربر دوتا اشتباه می نوشت مثلا "وباب" که این یکم کارو پیچیده کرد . 
ــــــــــــــــ
راستی برای چندکلمه هم مشابه همین هست . باید هم جواب و هم سوالو یه تیکه بدی مثلا "پاسخ 1 پاسخ2 پاسخ3"
و بعد با ایونت جداشون کنی
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، mahdi.p ، hasansanaei ، S.L.F

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: