تبریک عید نوروز 1398 و بروز شدن انجمن
سلام به تمام دوستان و علاقه مندان به بازی سازی...
خیلی خوشحالم که بعد از مدت ها به انجمن سر زدم و مجددا دیدم انجمن کمی بروز شده و تغییراتی در اون حاصل شده و خوشحال شدم که کاربران زیادی بهش اضافه شدندو از همه مهمتر هنوز کاربران قدیمی این انجمن حضور دارند و یک خسته نباشید به مدیر انجمن آقا مجتبی و بقیه مدیران...
امیدوارم سال خوبی داشته باشید و یک نصیحتی کنم در باب کوچک تجربه ای که داشتم در کانستراکت2 :

کسانی که بازی سازی رو تازه شروع کردند بدانید وقتی به نتیجه مطلوبی میرسید و یک بازی ساز خوب میشوید که اول با اندک چیز ها شروع کنیم قبلا هم اشاره کرده بودم یعنی یک بازی با ایده جدید بسازید یا ایده تکراری ولی با گرافیک خودتون گرچه ساده ساده باشه... در بدو شروع بازی سازی به فکر ساختن بازی پلتفرمی نباشید چون هنوز به اون قدرت ذهنی نرسید شایدم رسیدین ولی به خلق آثار گرافیکی نرسید ... سعی کنید در ابتدا بازی های ساده و پس از انتشار اون رو در مایکت ها و وبلاگ خود بگذارید و بعد چند سری آپدیت مشکلات اون رو برطرف کنید در آپدیت کردن عجله نکنید سعی کنید 2 هفته الی 1 ماه آپدیت بازیتون رو ارائه کنید بعد از نسخه قبلی مگر مشکل در روند بازی باشد مثل باگ مهم... بدنبال بهترین نباشید چون از شما بهتر خیلی هست بدنیال دیده شدن هم نباشید چون از شما خیلی ها هستند که تیمی و بازی های قوی تری و با تبلیغات قوی تری دارند و دنبال شهرت هم نباشید و فقط دنبال یک چیز باشید اونم ساخت بازی با "ایده جدید" وقتی چندتا بازی با ایده جدید ساختید کم کم و یا پله پله دیده میشین...

سال خوبی رو برای همه دوستان آروز میکنم....
  پاسخ

(1398/1/2، 11:46 عصر)Makegames نوشته است: سلام به تمام دوستان و علاقه مندان به بازی سازی...
خیلی خوشحالم که بعد از مدت ها به انجمن سر زدم و مجددا دیدم انجمن کمی بروز شده و تغییراتی در اون حاصل شده و خوشحال شدم که کاربران زیادی بهش اضافه شدندو از همه مهمتر هنوز کاربران قدیمی این انجمن حضور دارند و یک خسته نباشید به مدیر انجمن آقا مجتبی و بقیه مدیران...
امیدوارم سال خوبی داشته باشید و یک نصیحتی کنم در باب کوچک تجربه ای که داشتم در کانستراکت2 :

کسانی که بازی سازی رو تازه شروع کردند بدانید وقتی به نتیجه مطلوبی میرسید و یک بازی ساز خوب میشوید که اول با اندک چیز ها شروع کنیم قبلا هم اشاره کرده بودم یعنی یک بازی با ایده جدید بسازید یا ایده تکراری ولی با گرافیک خودتون گرچه ساده ساده باشه... در بدو شروع بازی سازی به فکر ساختن بازی پلتفرمی نباشید چون هنوز به اون قدرت ذهنی نرسید شایدم رسیدین ولی به خلق آثار گرافیکی نرسید ... سعی کنید در ابتدا بازی های ساده و پس از انتشار اون رو در مایکت ها و وبلاگ خود بگذارید و بعد چند سری آپدیت مشکلات اون رو برطرف کنید در آپدیت کردن عجله نکنید سعی کنید 2 هفته الی 1 ماه آپدیت بازیتون رو ارائه کنید بعد از نسخه قبلی مگر مشکل در روند بازی باشد مثل باگ مهم... بدنبال بهترین نباشید چون از شما بهتر خیلی هست بدنیال دیده شدن هم نباشید چون از شما خیلی ها هستند که تیمی و بازی های قوی تری و با تبلیغات قوی تری دارند و دنبال شهرت هم نباشید و فقط دنبال یک چیز باشید اونم ساخت بازی با "ایده جدید" وقتی چندتا بازی با ایده جدید ساختید کم کم و یا پله پله دیده میشین...

سال خوبی رو برای همه دوستان آروز میکنم....
به به سلام  آقای ابراهیمی عزیز واقعا جاتون خالیه تو انجمن .بیشتر ماها اگه چیزی یاد گرفتیم از آموزشهای شما و آقا مجتبی بوده.لطفا بیشتر سر بزنید به انجمن.
  پاسخ

سپاس شده توسط: wof team ، Mahdibabaei M.N ، wowxpria ، amin COD ، ᔕinaᗪehghani
حذف شد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز لطفا تاپیک را بالا نیاورید.   68

لطفا تاریخ را یک نگاهی بندازید.    22
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، MohammadHadi ، ممد ، ARKEYA ، ᔕinaᗪehghani
(1398/9/28، 06:27 عصر)keeper.allstars نوشته است: ***

این کاربر به دلیل اسپم و تبلیغات مسدود خواهند شد ، دائمی
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، MohammadHadi ، rezamms ، meysam.p.n ، ARKEYA ، ᔕinaᗪehghani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لیست بسیار کامل از پابلیشرهای خارجی 2020 Mehrdad 16 10,687 1403/12/24، 08:04 عصر
آخرین ارسال: xcmpunkgtsx
  قبول کردن سفارش شما (:--ALI--:) 0 594 1403/1/30، 09:06 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)
  استخدام چند ردیف شغلی در تهران hasansanaei 0 755 1402/6/1، 02:13 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart یلدا مبارک ? oak 2 2,449 1400/10/4، 09:46 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  پرداخت درون برنامه M.Y 3 2,266 1400/9/27، 03:59 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary

پرش به انجمن: