همکار انلاین
سلام
نیازمند یه همکار هستم که کار انلاین بازی رو بتونه انجام بده ترجیحا تهران 
اگه  تهران هم نبود مشکلی نیست 

مسئولیت پذیر باشه 
حلال و حروم سرش باشه 
منم نباشه (اگه کار به موفقیت رسید موفقیت رو بخاطره خودش ندونه )

توضیح درمورد کار 
یه بازی انلاین میخوام بسازم که به احتمال خیللللی قوی کاری هستش ک میگیره 
با یک نقاش دیجیتال صحبت کردم چون نیاز به کشیدن چهره داره 
سورس بازی دانلود شده و امادس فقط تغییر باید توش ایجاد بشه 
ایده بازی یه ایده کپی هستش که نسخه خارجیش بسیار گرفته و کلی محبوب 
و مطمعن با چیزی ک من فک میکنم این نسخه ایرانیش توسط ما زده بشه اونم ایشالله خیلی موفق در میاد 
خودم اگه بخوام میتونم بحث انلاینش یاد بگیرم و تو یک ماه درست کنمش ولی چیزی که نیازمندم تجربس یعنی میخوام با یه ادمی کار کنم که قبلا انلاین کار کرده و ازمون خطا هاشو پس داده (به دلیل این که کوچکترین اشتباهی باعث میشه یوزر از دست بره و امتیاز بازی تو مارکت ها پایین بیاد )

درضمن شروع کار از بعد دی احتمالا خواهد بود به دلیل شروع شدن امتحانای دانشگاهی یا اگه خواستین از یکی دو هفته دیگه شروع کنیم و خیلی اروم جلو بریم 

خیلی به کار ایماااان دارم و برا همین میخوام خرج کنم ک نیازمند ادم با تجربه هستم ایشالله خدا بخواد جزوه بازی های برتر مارکت ها میتونه باشه 

توضیحات رو کامل دادم ایده رویایی یا الکی نیست کاریه ک نمونه خارجیش گرفته ولی هنوز ایرانیش درست نشده گرافیک و هزینه تبلیغ و هاست و سرور با بندس ایونت نویسی و بخش انلاین با شما (البته گفتم سورس بازی امادس نیازمند تغییرات )هرکی اگه بود خصوصی یا همینجا پیام بده 

پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، M.gh
(1398/9/28، 10:26 عصر)Morj7 نوشته است: سلام
نیازمند یه همکار هستم که کار انلاین بازی رو بتونه انجام بده ترجیحا تهران 
اگه  تهران هم نبود مشکلی نیست 

مسئولیت پذیر باشه 
حلال و حروم سرش باشه 
منم نباشه (اگه کار به موفقیت رسید موفقیت رو بخاطره خودش ندونه )

توضیح درمورد کار 
یه بازی انلاین میخوام بسازم که به احتمال خیللللی قوی کاری هستش ک میگیره 
با یک نقاش دیجیتال صحبت کردم چون نیاز به کشیدن چهره داره 
سورس بازی دانلود شده و امادس فقط تغییر باید توش ایجاد بشه 
ایده بازی یه ایده کپی هستش که نسخه خارجیش بسیار گرفته و کلی محبوب 
و مطمعن با چیزی ک من فک میکنم این نسخه ایرانیش توسط ما زده بشه اونم ایشالله خیلی موفق در میاد 
خودم اگه بخوام میتونم بحث انلاینش یاد بگیرم و تو یک ماه درست کنمش ولی چیزی که نیازمندم تجربس یعنی میخوام با یه ادمی کار کنم که قبلا انلاین کار کرده و ازمون خطا هاشو پس داده (به دلیل این که کوچکترین اشتباهی باعث میشه یوزر از دست بره و امتیاز بازی تو مارکت ها پایین بیاد )

درضمن شروع کار از بعد دی احتمالا خواهد بود به دلیل شروع شدن امتحانای دانشگاهی یا اگه خواستین از یکی دو هفته دیگه شروع کنیم و خیلی اروم جلو بریم 

خیلی به کار ایماااان دارم و برا همین میخوام خرج کنم ک نیازمند ادم با تجربه هستم ایشالله خدا بخواد جزوه بازی های برتر مارکت ها میتونه باشه 

توضیحات رو کامل دادم ایده رویایی یا الکی نیست کاریه ک نمونه خارجیش گرفته ولی هنوز ایرانیش درست نشده گرافیک و هزینه تبلیغ و هاست و سرور با بندس ایونت نویسی و بخش انلاین با شما (البته گفتم سورس بازی امادس نیازمند تغییرات )هرکی اگه بود خصوصی یا همینجا پیام بده 

سلام

بلعکس بنده خیلی کلون کردن دوس دارم  24
از ایده های خارجی که هنوز توی ایران هم نیستن خیلی خوب استقبال میکنم  4

البته سبک و نوع بازی رو باید مشاهده کنم و در موردش فکر کنم ، هرچند فکر نمیکنم کاری نباشه که نتونم انجام بدم ( خیلی مغرورانس )  21
ولی خب امکان داره ی جایی کم بیارم بخاطر همین باید ببینم خود بازی چه طوری هست و بعد ببینم چطوری میشه با کانستراکت زدش . ( هرچند میگید مقداری از سورس آماده هست )

اطلاعات کامل رو برای بنده ی طوری بازگو کنید ( حالا یا تماس تلفنی بگیرید ؛ یا تلگرام بفرستید ، یا اگر فایل PDF داره سناریو برام خصوصی بفرستید ) .

ضمن اینکه بنده سال گذشته از دانشگاه اومدم بیرون و در حال حاضر ترک تحصیل هستم  4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

لینک بازی را برام بفرستید تا بگم می تونم انجام بدم یا نه؟ البته من کانستراکت کار نمی کنم و با یک موتور دیگه میسازم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: kakmamad

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: