1398/9/28، 10:26 عصر
سلام
نیازمند یه همکار هستم که کار انلاین بازی رو بتونه انجام بده ترجیحا تهران
اگه تهران هم نبود مشکلی نیست
مسئولیت پذیر باشه
حلال و حروم سرش باشه
منم نباشه (اگه کار به موفقیت رسید موفقیت رو بخاطره خودش ندونه )
توضیح درمورد کار
یه بازی انلاین میخوام بسازم که به احتمال خیللللی قوی کاری هستش ک میگیره
با یک نقاش دیجیتال صحبت کردم چون نیاز به کشیدن چهره داره
سورس بازی دانلود شده و امادس فقط تغییر باید توش ایجاد بشه
ایده بازی یه ایده کپی هستش که نسخه خارجیش بسیار گرفته و کلی محبوب
و مطمعن با چیزی ک من فک میکنم این نسخه ایرانیش توسط ما زده بشه اونم ایشالله خیلی موفق در میاد
خودم اگه بخوام میتونم بحث انلاینش یاد بگیرم و تو یک ماه درست کنمش ولی چیزی که نیازمندم تجربس یعنی میخوام با یه ادمی کار کنم که قبلا انلاین کار کرده و ازمون خطا هاشو پس داده (به دلیل این که کوچکترین اشتباهی باعث میشه یوزر از دست بره و امتیاز بازی تو مارکت ها پایین بیاد )
درضمن شروع کار از بعد دی احتمالا خواهد بود به دلیل شروع شدن امتحانای دانشگاهی یا اگه خواستین از یکی دو هفته دیگه شروع کنیم و خیلی اروم جلو بریم
خیلی به کار ایماااان دارم و برا همین میخوام خرج کنم ک نیازمند ادم با تجربه هستم ایشالله خدا بخواد جزوه بازی های برتر مارکت ها میتونه باشه
توضیحات رو کامل دادم ایده رویایی یا الکی نیست کاریه ک نمونه خارجیش گرفته ولی هنوز ایرانیش درست نشده گرافیک و هزینه تبلیغ و هاست و سرور با بندس ایونت نویسی و بخش انلاین با شما (البته گفتم سورس بازی امادس نیازمند تغییرات )هرکی اگه بود خصوصی یا همینجا پیام بده
نیازمند یه همکار هستم که کار انلاین بازی رو بتونه انجام بده ترجیحا تهران
اگه تهران هم نبود مشکلی نیست
مسئولیت پذیر باشه
حلال و حروم سرش باشه
منم نباشه (اگه کار به موفقیت رسید موفقیت رو بخاطره خودش ندونه )
توضیح درمورد کار
یه بازی انلاین میخوام بسازم که به احتمال خیللللی قوی کاری هستش ک میگیره
با یک نقاش دیجیتال صحبت کردم چون نیاز به کشیدن چهره داره
سورس بازی دانلود شده و امادس فقط تغییر باید توش ایجاد بشه
ایده بازی یه ایده کپی هستش که نسخه خارجیش بسیار گرفته و کلی محبوب
و مطمعن با چیزی ک من فک میکنم این نسخه ایرانیش توسط ما زده بشه اونم ایشالله خیلی موفق در میاد
خودم اگه بخوام میتونم بحث انلاینش یاد بگیرم و تو یک ماه درست کنمش ولی چیزی که نیازمندم تجربس یعنی میخوام با یه ادمی کار کنم که قبلا انلاین کار کرده و ازمون خطا هاشو پس داده (به دلیل این که کوچکترین اشتباهی باعث میشه یوزر از دست بره و امتیاز بازی تو مارکت ها پایین بیاد )
درضمن شروع کار از بعد دی احتمالا خواهد بود به دلیل شروع شدن امتحانای دانشگاهی یا اگه خواستین از یکی دو هفته دیگه شروع کنیم و خیلی اروم جلو بریم
خیلی به کار ایماااان دارم و برا همین میخوام خرج کنم ک نیازمند ادم با تجربه هستم ایشالله خدا بخواد جزوه بازی های برتر مارکت ها میتونه باشه
توضیحات رو کامل دادم ایده رویایی یا الکی نیست کاریه ک نمونه خارجیش گرفته ولی هنوز ایرانیش درست نشده گرافیک و هزینه تبلیغ و هاست و سرور با بندس ایونت نویسی و بخش انلاین با شما (البته گفتم سورس بازی امادس نیازمند تغییرات )هرکی اگه بود خصوصی یا همینجا پیام بده