مشکل در انواع خروجی ها
چطوری توی فونگپ کراسواک بگیرم ؟؟؟ مگه میشه ؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کافیه داخل فایل config.xml پارامتر پلاگین وب ویو رو پاک کنی و به جاش پارامتر پلاگین کراسواک را اضافه کنی .

اگه گفتم پلاگین اگه اشتباهه ببخشید

https://s1.construct.net/images/v725/upl...02-007.png
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi
الان دقیقا تو فایل کانفیگ چی وارد کنم ؟؟؟ اون خطش رو میشه بنویسید ؟؟؟

ببینید واسه من اینو نوشته اما خروجی که میگیره شبیه خروجی کردوا نیست . ببینید من یه خروجی فونگپ گرفتم که چیز باگ دار عجیبی بود . بعد یه خروجی با وب ویو وینوس گرفتم ، عین همون فونگپه بود پس نتیجه میگیریم فونگپ هم وب ویو خروجی میگیره اما واسه من تو فایل کانفیگ این رو نوشته : 
کد:
<plugin name="cordova-plugin-crosswalk-webview" />

ولی اصلا خروجیش شبیه خروجی کراسواک نبود چون من با وینوس نسخه قدیمی یه خروجی گرفتم کراسواک و درست اجرا شد ولی چون اندروید تارگت 28 رو پشتیبانی نمیکنه به کارم نمیاد.
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این رو وارد کنید 
کد:
<plugin name="cordova-plugin-crosswalk-webview" spec="2.3.0"/>

کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، hasansanaei ، محمد 82
به نظرتون فرق و نتیجه ای هم داره یا الکی امیدوار شدم ؟؟؟

البته مثل اینکه این کد نیست . اصلا کدی نیست . اون رو چون تو وینوس وارد کرده بودم اون رو زده بود. این کدو تو فون گپ بزنم مطمئنید خروجی کراسواک میده ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اقا خروجی فونگپ گرفتم . دفعه پیش شد 3 مگ اما الان که کراسواک رو اضافه کردم شد 30 مگ !!!! و همچنین این رو خروجی گرفت "test-x86-release-unsign.3813168.8" . درصورتی که دفعه پیش نه x86 بود و نه unsign . اخه کی استور هم گذاشتم واسش اما نمیدونم چرا ان ساین هست .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نصبم نمیشه . جالبیش اینه که وب ویو رو بدون مشکل میگیره ، اما همین یه خطی که گفتید رو وقتی به کانفیگ اضافه میکنم اینطوری میشه .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/10/2، 03:13 صبح)محمد 82 نوشته است: اقا خروجی فونگپ گرفتم . دفعه پیش شد 3 مگ اما الان که کراسواک رو اضافه کردم شد 30 مگ !!!! و همچنین این رو خروجی گرفت "test-x86-release-unsign.3813168.8" . درصورتی که دفعه پیش نه x86 بود و نه unsign . اخه کی استور هم گذاشتم واسش اما نمیدونم چرا ان ساین هست .

فایل config رو بفرستید .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
همین بدون اون یه خط اپلود میکنم بدون مشکل خروجی میگیره تو فونگپ . بفرمایید اینم فایل config
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/10/2، 04:47 صبح)محمد 82 نوشته است: همین بدون اون یه خط اپلود میکنم بدون مشکل خروجی میگیره تو فونگپ . بفرمایید اینم فایل config

خیر مشکلی از اون نیست .
احتمالا برای ساین کردن از حالت Unlock در اومده و نفهمیدید ، هرچند از تگ 
کد:
<plugin name="cordova-plugin-crosswalk-webview" />
بدون هیچ گونه نسخه ای استفاده بکنید بهتر هست ، چون اینطوری خودش اتومات آخرین نسخه رو نصب میکنه و اگر نسخه جدیدی هم باشه خودش میدونه .

در مورد اینکه X86 هم زده که فکر میکنم اشتباه میکنید ؛ میتونید از داخل لاگ های خود فونگپ ببینید که واقعا ARM بهتون داده یا X86 ضمن اینکه توی فایل کانفیگتون تنظیمات خاصی نبود که دچار این مشکل شده باشه .
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: