موضوعها: 37
سپاسها: 247
215 سپاس گرفتهشده در 66 ارسال
عالیه ایشا... که بازی پردرامدی شه برات
موضوعها: 10
مکان: تهران
سپاسها: 44
50 سپاس گرفتهشده در 16 ارسال
گرافیکش که فانتزی و عالی هست
امیدوارم از این بهتر هم بشه
میگم اسپرایت هارو با فتوشاپ ساختی؟
موضوعها: 27
مکان: اصفهان
سپاسها: 847
1139 سپاس گرفتهشده در 423 ارسال
سلام،
بازی خوبی به نظر میاد،به نظر من تو مارکت های دیگه هم منتشر کن...
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )*
*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)
موضوعها: 51
مکان: زیر سایه امام رضا (ع)
سپاسها: 768
426 سپاس گرفتهشده در 148 ارسال
موفق باشی برادر گلم آقا اسماعیل
اي قلم در حرفهايت اثري نيست
از آشنا براي من خبري نيست
آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا
از يوسف فاطمه خبري نيست
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
سلام
بازی خوبیه، بنده توی کافه بازار هم عرض کرده بودم که روی تبلت 10 اینچی در مرحله 6 مشکل داشت. که با بروزرسانی جدید رفع شده است.
در مرحله هشت فکر میکنم اون آخر مرحله که حالت چندتا ستون گذاشتی و پای هر کدوم یه دونه قارچ برای پرش، وقتی کاربر میافته از روی ستون، و روی قارچ میپره، اصلا نمیتونه بالا بیاد.
متاسفانه یکی از مشکلات اصل اینا که پلیر توی دیوار ها گیر میکنه، البته با این روش خیلی جاها رو میشه بالا رفت ولی در کل یک مشکلیه این قضیه.
هر چند هنوز اول راهین، ولی، کاش یه مقداری رسیدن به سیب زمینی سختر بود و لااثل نزدیک سیب زمینی دشمن میزاشتی.
امیدوارم موفق باشی
موضوعها: 44
سپاسها: 125
75 سپاس گرفتهشده در 46 ارسال
دوست عزیز بهت تبریک میگم بازیت اومده تو لیست برگزیده های بازار
واقعا از صمیم قلب برات آرزوی موفقیت میکنم،اگه این بازی رو توی گوگل پلی میزاشتی واقعا نونت تو روغن بود...اگه تونستم حساب گوگل پلی بسازم حتما باهات هماهنگ میکنم...
موضوعها: 2
سپاسها: 11
1 سپاس گرفتهشده در 1 ارسال
واقعا بازی خوب و جالبی بود امید وارم ده ها برابر درآمد الانت درآمد داشته باشی و واسه منم دعا کن تا یک ماه دیگه بازیم رو بسازم و درآمد داشته باشه
KEEP CALM AND Create Games With Construct