سوال=>فایل های Json و xml
سلام دوستان
یه سوال درمورد فایل های json و xml داشتم

Json=> چطور میتونم بعد از اینکه داخل بازی تغییری توی فایل json خودمون اوردیم اون تغییراتو ذخیره کنیم داخل بازی و بعد از بستن بازی و احرای دوباره برنگرده به حالت قبلش!؟

Xml=> ایا این فایل ها این امکان رو دارن ک توشون داخل بازی تغییرات ایجاد شه و اون هارو ذخیره کرد!؟اگر اموزشی یا تاپیکی با این موضوع میشناسید ارجاع بدید لطفا
با تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برای جیسون که چک می کنم
فایل های xml دقیقا مثل جیسون ها هستند ولی پلاگینشون فرق داره و مدل برنامه نویسیشون...
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: error20
(1398/10/14، 03:46 عصر)oak نوشته است: برای جیسون که چک می کنم
فایل های xml دقیقا مثل جیسون ها هستند ولی پلاگینشون فرق داره و مدل برنامه نویسیشون...

اگه تونستید برای جیسون کمک کنید چون خیلی بازیم گیرشه و میخوام ببینم میشه یا نه! یعنی میدونم ک میشه ولی خب من راهی نتونستم براش پیدا کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/10/14، 03:33 عصر)error20 نوشته است: سلام دوستان
یه سوال درمورد فایل های json و xml داشتم

Json=> چطور میتونم بعد از اینکه داخل بازی تغییری توی فایل json خودمون اوردیم اون تغییراتو ذخیره کنیم داخل بازی و بعد از بستن بازی و احرای دوباره برنگرده به حالت قبلش!؟

Xml=> ایا این فایل ها این امکان رو دارن ک توشون داخل بازی تغییرات ایجاد شه و اون هارو ذخیره کرد!؟اگر اموزشی یا تاپیکی با این موضوع میشناسید ارجاع بدید لطفا
با تشکر

سلام.
ببینید کاربرد جیسون اینجوری که شما فکر میکنید نیست.
شما مقدارهای اولیه رو فقط در جیسون وارد میکنید.
بعد این اطلاعات رو میریزید داخل array یا دیکشنری.
بعد از این دیگه json کنار میره و کاربردی نداره.
دیگه از این به بعد شما فقط این اطلاعات رو از آرایه یا دیکشنری با localstorage ذخیره میکنید و هر وقت دوباره کاربر وارد بازی شد عکس این عمل رو انجام میدید یعنی مقادیر ذخیره شده رو از لوکال استوریج داخل آرایه یا دیکشنری میریزید که بتونید آزادانه تغییرش بدید و بعدا دوباره تو لوکال استوریج ذخیره کنید.
روش کار به این صورته و من تا حالا جایی ندیدم مستقیما توی json یا xml تغییری ایجاد بشه.
اگر هم که اطلاعات اولیه تون جوریه که توسط کاربر تغییر نمیکنه ( مثلا یه متن ثابت که میخواید توی فروشگاه نمایش داده بشه ) دیگه لازم نیست کارهای بالا رو انجام بدید و هربار مستقیما از json داخل یه تکست مقادیر رو میریزید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: