مشکلات مولتی پلیر
سلام

اکشن هارو در ایونت On Peer Connected بنویسید .

نمیدونم آقا مجتبی واقعا توی ویدئو هاشون اینجوری آموزش دادن یا شما اشتباه کردید !

شما وقتی از شرط else استفاده میکنید همون متن مثلا آماده باش رو میزنید ...

بعد ایونت On Peer Connected رو میزنید و اکشن های مربوط به از بین بردن یا ساخت یا ... رو اونجا مینویسید .

ضمن اینکه این کار به به بازی یک باگ اضافه میکنه .
حالا طولانیه بخوام توضیح بدم همون کاری که گفتم رو بکنید .

(1398/10/26، 05:01 عصر)محمد 82 نوشته است: این حل شد . الان یه مشکل دیگه ، ببینید من یه متغیر گلوبال ساختم، و گفتم عددش تو هاست هر 10 ثانیه تغییر کنه . اعمال میشه اما واسه پیر اعمال نمیشه و فقط واسه هاسته . مگه هرچی تو هاست تغییرکنه تو پیر هم تغییر نمیکنه ؟

گلوبال متغیر هارو نمیشه سینک کرد که تو پیر هم نمایش داده بشه ؟

باید ست کنید ؛

ی جورایی مثل رد و بدل کردن پیغام بین هاست و پیر هست . اگر قرار باشه خودشون تغییر کنند پس سرور چطوری بفهمه این تغییر صورت گرفته ؟
گیریم سرورم بفهمه ، پییر یا هاست چطوری این موضوع رو بفهمه ؟

توی ایونت های مربوط به پییر یا هاست که قراره اون اطلاعات رو ارسال کنند بسته به نیازتون ایونت های اوری تیک یا ... رو بزنید و از اکشن Send Message استفاده کنید .

سعی کنید اطلاعات حیاتی رو روی سرور خودتون ذخیره و مدیریت کنید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82 ، mahdi.p
ممنون اما شما به کدوم سوالا پاسخ دادید . اونایی که زدم حل شده حل شده .
درمورد کار اول باید بگم من همون کارارو کردم که اقا مجتبی گفتن . تا دونفره هم درسته . اما من میخوام بازی رو بیش از دونفره کنم . اینجا به مشکل میخورم . برای اینکار باید چیکار کنم . تا دونفره درسته .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/10/26، 11:18 عصر)محمد 82 نوشته است: هیچی رو که جواب ندادید حداقل بگید چطوری بگم وقتی 3 نفر مثلا توی روم وارد شدن ؟؟؟ چون بازی بعد 2 نفر شروع میشه . چون تنها اونت on peer connected بود . که یعنی بعد ورود یه پیر شروع میشه .

ببین باید یه متغیر بسازی مقدارشو بکنی 3 و بعد هم آخر روم یکی ازش کم کنی اونقت می تونی بگی که هر روم به مقدار متغیر کاربر واردش بشه ...
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بزارید سورشو بفرستم . من که متوجه نمیشم چی میگید .

ببینید مشکل من اینه وقتی تو رومی که max peer مساوی ۳ هست وقتی دوتا کاربر یعنی یه هاست و یه پیر هم هست بازی شروع میشه . اینو چیکار کنم ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اینم سورس . الان ببینید مشکلم اینه که وقتی max peer رو 3 نفر میزارم یا ورود 2 نفر بازی شروع میشه . من میخوام وقتی سه نفر کامل اومدن ، بازی شروع بشه . اگه اینو بتونید درست کنید ، مشکلم حله : لینک سورس
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/10/27، 05:25 عصر)محمد 82 نوشته است: اینم سورس . الان ببینید مشکلم اینه که وقتی max peer رو 3 نفر میزارم یا ورود 2 نفر بازی شروع میشه . من میخوام وقتی سه نفر کامل اومدن ، بازی شروع بشه . اگه اینو بتونید درست کنید ، مشکلم حله : لینک سورس

ایونت else رو پاک کنید ؛

اون ایونتی که بهتون گفتم رو بنویسید ( On Peer Connected ) بعد یک زیر ایونت باز کنید زیرش ایونت Count Peers رو بزنید و اونجا بزنید در صورتی که مثلا 3 تا پییر داشت بازی اونوقت ( اکشن هایی که داخل else گذاشته بودید برای شروع بازی رو اونجا بنویسید )

تمام .
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82 ، oak
ممنون . امتحان میکنم نتیجه رو میگم . امیدوارم در گیم جم 2020 بتونید رتبه بیارید .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
درست شد . دمتون گرم واقعا . ایشااله یه مقام خوب تو گیم جم کسب کنید .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/10/28، 01:38 عصر)محمد 82 نوشته است: درست شد . دمتون گرم واقعا . ایشااله یه مقام خوب تو گیم جم کسب کنید .

خواهش میکنم 1

با گروهی که جمع کردیم صد درصد برای مقام اول داریم میریم  3
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: