1398/10/27، 06:05 صبح
سلام
اکشن هارو در ایونت On Peer Connected بنویسید .
نمیدونم آقا مجتبی واقعا توی ویدئو هاشون اینجوری آموزش دادن یا شما اشتباه کردید !
شما وقتی از شرط else استفاده میکنید همون متن مثلا آماده باش رو میزنید ...
بعد ایونت On Peer Connected رو میزنید و اکشن های مربوط به از بین بردن یا ساخت یا ... رو اونجا مینویسید .
ضمن اینکه این کار به به بازی یک باگ اضافه میکنه .
حالا طولانیه بخوام توضیح بدم همون کاری که گفتم رو بکنید .
باید ست کنید ؛
ی جورایی مثل رد و بدل کردن پیغام بین هاست و پیر هست . اگر قرار باشه خودشون تغییر کنند پس سرور چطوری بفهمه این تغییر صورت گرفته ؟
گیریم سرورم بفهمه ، پییر یا هاست چطوری این موضوع رو بفهمه ؟
توی ایونت های مربوط به پییر یا هاست که قراره اون اطلاعات رو ارسال کنند بسته به نیازتون ایونت های اوری تیک یا ... رو بزنید و از اکشن Send Message استفاده کنید .
سعی کنید اطلاعات حیاتی رو روی سرور خودتون ذخیره و مدیریت کنید .
اکشن هارو در ایونت On Peer Connected بنویسید .
نمیدونم آقا مجتبی واقعا توی ویدئو هاشون اینجوری آموزش دادن یا شما اشتباه کردید !
شما وقتی از شرط else استفاده میکنید همون متن مثلا آماده باش رو میزنید ...
بعد ایونت On Peer Connected رو میزنید و اکشن های مربوط به از بین بردن یا ساخت یا ... رو اونجا مینویسید .
ضمن اینکه این کار به به بازی یک باگ اضافه میکنه .
حالا طولانیه بخوام توضیح بدم همون کاری که گفتم رو بکنید .
(1398/10/26، 05:01 عصر)محمد 82 نوشته است: این حل شد . الان یه مشکل دیگه ، ببینید من یه متغیر گلوبال ساختم، و گفتم عددش تو هاست هر 10 ثانیه تغییر کنه . اعمال میشه اما واسه پیر اعمال نمیشه و فقط واسه هاسته . مگه هرچی تو هاست تغییرکنه تو پیر هم تغییر نمیکنه ؟
گلوبال متغیر هارو نمیشه سینک کرد که تو پیر هم نمایش داده بشه ؟
باید ست کنید ؛
ی جورایی مثل رد و بدل کردن پیغام بین هاست و پیر هست . اگر قرار باشه خودشون تغییر کنند پس سرور چطوری بفهمه این تغییر صورت گرفته ؟
گیریم سرورم بفهمه ، پییر یا هاست چطوری این موضوع رو بفهمه ؟
توی ایونت های مربوط به پییر یا هاست که قراره اون اطلاعات رو ارسال کنند بسته به نیازتون ایونت های اوری تیک یا ... رو بزنید و از اکشن Send Message استفاده کنید .
سعی کنید اطلاعات حیاتی رو روی سرور خودتون ذخیره و مدیریت کنید .