مشکلات معمول بازی کلماتی
سلام دوستان
سوال اول : توی بازی کلماتی تو اون دایره پایین اگه بخوام بگم پوزیشن حروف این بشه که 360 درجه دایرهه تقسیم بر تعداد حروف بشه و پوزیشن تکست ها باتوجه به iid شون به جای مورد نظر بره چطوری باید بگم ؟؟؟ ضمنا تعداد حروف توی یه متغیر ذخیره میشه.
درواقع میخوام بگم مثلا اگه 4 تا تکست داریم ، تکست ها برن به مرکز دایره مثلا و بعد 360 درجه تقسیم بر 4 بشه که میشه 90 و هر تکست انتهای دایره در زاویه موردنظر قرار بگیره . اینو چطوری باید بگم ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
(1398/11/2، 11:29 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام دوستان
سوال اول : توی بازی کلماتی تو اون دایره پایین اگه بخوام بگم پوزیشن حروف این بشه که 360 درجه دایرهه تقسیم بر تعداد حروف بشه و پوزیشن تکست ها باتوجه به iid شون به جای مورد نظر بره چطوری باید بگم ؟؟؟ ضمنا تعداد حروف توی یه متغیر ذخیره میشه.
درواقع میخوام بگم مثلا اگه 4 تا تکست داریم ، تکست ها برن به مرکز دایره مثلا و بعد 360 درجه تقسیم بر 4 بشه که میشه 90 و هر تکست انتهای دایره در زاویه موردنظر قرار بگیره . اینو چطوری باید بگم ؟؟؟

13   13
من که از منظور شما هیچی نفهمیدم .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خیلی ساده است اگه یه ذره فک کنید . بازی های کلماتی رو که دیدید ، یه بشقاب پایینه و حروف داخلش . خب تعداد حروف مراحل متفاوته ، از 3 تا n حرفی داره . میخوام بگم این حروف دور سینی چیده بشن بطوری که فاصله هاشون مساوی باشه .حالا برای فاصله مساوی باید محیط دایره تقسیم بر تعدادشون بشه دیگه . درسته ؟ اینو میخوام اجرا کنم . 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
فکر نکنمم بشه با کانس
یعنی من تا حالا ندیدم و نشیدم
خوبه داریم روز به روز پیشرفت می کنیم
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب راهش ؟؟؟ دونه دونه ست پوزیشن کنم ؟؟؟ قطعا به احتمال 10000000000 درصد راه ساده تری هست .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
توی کانستراکت نمیشه
ولی اگه یونیتی بلد باشید فطعا میشه
چون با برنامه نویسی همه چیز میشه
گفتم برنامه نویسی
میشه واسش پلاگین ساخت
اینکه یه سایز بهش بدیم و چند اسپرایت 
اونوقت بگیم که فاصله هاشونو تنظیم کنه
فکر هم نکنم هنو کسی ساخته باشش
باید دست به کار شد

[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
احتیاجی به پلاگین و برنامه نویسی نیست .

میتونید پوزیشن هارو از قبل ایونت نویسی کنید .

و شرط بذارید ، مثلا اگر 4 کلمه بود در این پوزیشن ها ... اگر n کمله بود شما تا n پوزیشن براش ست کنید .

به همین آسونی !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله این که ساده ترین راه هست . واسه اینکار باید دونه دونه بگم اگه تعداد مثلا 4 بود ، 1 بره فلان جا ، 2 بره فلان جا ....
خب میشه اما یذره زیاده . راه ساده تری نداره که تویه اونت خلاصه بشه . مثل راهی که اقا مجتبی توی بازی کلمات واسه نمایش حرف اسپرایت گفتن که به جای ساخت 35 تا اونت همه با یه اونت حل شد
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.
دوستان چرا اینقدر طولانیش میکنید ! هر چیزی که تو یونیتی انجام میشه رو قطعا تو کانستراکت هم میشه انجام داد فقط باید یکم فرمول های ریاضی سینوس و کسینوس و نحوه کارکرد ایونت هارو بلد باشید.

این از سورس
هر جاش رو متوجه نشدید بگید توضیح بدم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
ممنون . الان پای سیستم نیستم . خودم احتمال ۹۹ درصدی میدادم باید از سینوس کسینوس باشه اما طرز استفادش رو نمیدونستم . نگاه میکنم میگم همونه که میخوام یا نه .سپس
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 2 367 1404/7/2، 07:00 عصر
آخرین ارسال: mehdi1100
  دانلوذ کوکون amirgoli 3 1,641 1404/6/27، 03:32 عصر
آخرین ارسال: Klkj
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 457 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 399 1404/1/11، 04:06 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 12,405 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi

پرش به انجمن: