ساخت زمین متفاوت
سلام
من با ساخت زمین مشکلی ندارم ولی زمینا خیلی سادن
چطوری میشه زمین پیچ و خم دار ساخت ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
پیچ و خم را برای چه سبکی می خواهید پلتفرم (دید کناره دو بعدی)،ایزومتریک (دید کناره سه بعدی) ، دید استراژیک از بالا و پایین.

پیچ و خم برای حرکت پلیرتان مثلا از سطح شیبدار بالا برود و ...

لطفا توضیح کاملی قرار دهید
  پاسخ

سپاس شده توسط: mamaloo79 ، keyhan
سلام
ممنون از این که زود جواب میدید
دید از کنار دو بعدی[تصویر:  IMG_20150819_233659.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برای ساخت چنی زمینهای می توانید از tilemap کمکی بگیرد عکس ها بصورت تکه تکه هستند که در کنار هم قرار دادن می توانید منظر های پیچیده بسازید. این عکس ها بایستی png باشد تا جاهای خالی را با شفافیت پر کنید. png نسبت به jpg سنگین تر است چون برای ذخیره هر پیکسل از چهار بایت استفاده می کند  که بایت چهارم کانال شفافیت است . که پس زمینه ندارد

می توانید در این سایت آموزش های در مورد تایل مپ پیدا کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mamaloo79 ، ali73s ، keyhan ، ali reza83p
از تایل مپ استفاده کردم ولی یک مقدار زمان گیره ساخت همچین زمین هایی . راهی جز تایل مپ نداره؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما چون برای اولین بار است از این قابلیت استفاده می کنید و همچنین چون کار با آن را نمیدانید برایتان سخت است.
حتما آموزش پلتفرم را دانلود کنید.در این آموزش استفاده تایل مپ را بریتان توضیح داده شده است. می توانید از اسپرایت هم استفاده کنید. من فایده روش اول را برایتان در زیر توضیج می دهم
خوبی این روش :
1 شما یک عکس 1024*1024 می آورید فقط 4 مگابایت حافظه گرافیکی می خواهد. اما برای اسپرایت برای هر حالت که بخواهید باید یک عکس بسازید. کلی حافظه را اشغال می کند سنگین تر است.

2- تایل مپ براساس برش است. یعنی یک قسمت از عکس را انتخاب کرده و در مرحله بازیتان قرار می دهید.برش انعطاف بیشتری دارد چون می توانید هر عکس را با هر اندازه و هر کجا برش دهید.

3- تایل مپ کمتر افت فریم دارد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 125 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,205 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games
  کمتر شدن عدد از صفر tohidrajabali 0 1,150 1401/2/26، 01:06 عصر