حل شده خرید هاست
(1398/12/26، 10:28 عصر)""M.gh نوشته است: ممنون
الان 
 یه سوال
تو cpanel دامنه ی ghannadgames.ir  چهار هزارو هفتصد تومان است ، یعنی سالیانه 4700 تومان؟

من از این سایت خرید نکردم تا به حال و از تعرفه هاش خبری ندارم.

ببخشید فضولی میکنم ولی موفق شدی سیستم ثبت نام و لاگین رو توی پروژه ات پیاده کنی؟
اگر آره امکاناتش چطوره؟
مثلاً ریست پسورد و ارسال توکن برای تأیید ثبت نام و آپلود تصویر و خلاصه اینجور مسائل رو پیاده کردی؟
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نبابا اگه این فضولیه پس من فضولترین آدم جهانم ( با کمک پهپاد هام )
ثبت نام و لاگین رو آره
امکان خاصی نداره
ریست پسورد هم که کاری ندار با php
آپلود تصویر رو اینجوری کردم که url عکسی که طرف چوز میکنه رو تو دیتابیس ذخیره می کنم  و ارسال توکن ؟
در ضمن آموزشی چیزی سراغ نداری که ساخت بازی آنلاین بدون شی مولتی پلیر و با آجاکس و php؟

پاسخ

سپاس شده توسط: ###
(1398/12/26، 11:25 عصر)""M.gh نوشته است: نبابا اگه این فضولیه پس من فضولترین آدم جهانم ( با کمک پهپاد هام )
ثبت نام و لاگین رو آره
امکان خاصی نداره
ریست پسورد هم که کاری ندار با php
آپلود تصویر رو اینجوری کردم که url عکسی که طرف چوز میکنه رو تو دیتابیس ذخیره می کنم  و ارسال توکن ؟
در ضمن آموزشی چیزی سراغ نداری که ساخت بازی آنلاین بدون شی مولتی پلیر و با آجاکس و php؟

بدون شیء مولتی پلیر کار سخت میشه و حجم برنامه و درصدی که از رم دستگاه درگیر میشه خیلی زیادتر میشه. بهترین گزینه همین شیء مولتی پلیر هست.
در ضمن حواست باشه برای ریست پسورد مثلاً اینطوری نباشه که طرف بزنه پسوردم رو فراموش کردم و بعد پسوردش به یک عبارت مشخص تغییر کنه. مطمئن ترین راه اینه یک لینک یکبار مصرف براش ایمیل کنی یا یک شماره چند رقمی براش پیامک کنی که وارد لینک بشه یا اون شماره ای که براش پیامک شده رو وارد کنه تا بتونه وارد صفحه تغییر پسورد بشه.
برای آپلود هم میتونی از توی برنامه اوکی کنی پروسه رو. لازم نیست کاربر لینک آواتارش رو وارد کنه.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برای آپلود عکس با فایل چوزر میگم انتخاب کنه بعد uri رو میفرستم به دیتابیس
برایریست هم نتونستم ایمیل رو پیاده سازی کنم .
  پاسخ

(1398/12/26، 09:48 عصر)Master Badfar نوشته است:
(1398/12/26، 09:29 عصر)""M.gh نوشته است: کسی هاست ارزان و خوب و با سازگار با کانستراکت سرغ نداره؟ 
گیج شدم 106

چیزی به اسم سازگار با کانستراکت وجود نداره. پس این لفظت غلطه.
شما باید یک هاست بگیری که روش Apache نصب باشه تا بتونی از php استفاده کنی.

اتفاقا درست میگه من الان میخوام یه ویدیو پخش کنم تو اکثر هاست های رایگان امتحان کردم توی ۲ تا هاست پولی هم امتحان کردم ولی نشون نداد و سازگار نبود

ویدیو ها فقط زمانی که که فایل تکست رو توی پیکو فایل اپلود میکنم نمایش داده میشه البته لینک مستقیم ویدیو هارو خوده پیکو فایل بعد ۲۴ ساعت تغییر میده و ویدیو پخش نمیشه

اینم سورس +فایل تکست ویدیو ها

New folder
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یعنی نمیتونیم ازلینک میتقسم پیکو فایل تو پروژه هامون استفاده کنیم؟
  پاسخ

(1398/12/27، 12:16 صبح)""M.gh نوشته است: یعنی نمیتونیم ازلینک میتقسم پیکو فایل تو پروژه هامون استفاده کنیم؟
چطوره خودت وب سرور خودت رو بسازی؟
منظورم اینه که دیتاسنتر و سرورت توی اتاق خودته.
با استفاده از برد رزبری پای میتونی سرور خودت رو راه اندازی کنی. من تا حالا انجام دادم و جالب هم بوده.
این ویدئو یوتیوب میتونه خیلی کمکت کنه:
https://www.youtube.com/watch?v=N7c8CMuBx-Y
البته اگر تجربه کار با میکروکنترلرها رو داری
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/12/27، 12:16 صبح)""M.gh نوشته است: یعنی نمیتونیم ازلینک میتقسم پیکو فایل تو پروژه هامون استفاده کنیم؟

نه تغییرش میده

مشکل منم دقیقا همینه
البته من از اول نمیخواستم تو پیکوفایل بزارم چون میخواستم به ویدیو ها بعدا اضاقه کنم دنبال یه هاست سازگارم ک نیست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من خودم از اونجایی که گفتم هاست خریدم ، خیلی راحت میتونی روش ویدئو اپلود کنی و نمایش بدی . امتحان کردم .
اگه مشکلت ویدئو هست نگران نباش . ببین من از نظر خوبی و سازگاری و ارزونی بهت همینو پیشنهاد میکنم . 
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/12/27، 12:58 صبح)محمد 82 نوشته است:  

از کجا گرفتی ؟
الان اون تکست رو اپلود کردی اوکی بود نشون میداد ؟

شما یه هاست معرفی کنین که فقط اون تکست منو که فایلشو به صورت زیپ گذاشتم نشون بده
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: