حل شده چرخش صفحه بازی و زوم کردن
آقای oak سورس رو اینجا بزار ما هم استفاده کنیم.
آقای حسینی در جواب شما هم باید بگم
که فک کنم چون سورس تو مسیر فارسی ارور میده
شم اسم اون پوشه ی فونت ها رو تبدیل به یه چیز انگلیسی کت مثلا Fonts بعد باید درست شه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
از همه دوستان متشکرم. ولی از هر دو تا راه رفتم ولی باز هم ارور می دهد.

به نام خدا
 « از گهواره تا گور دانش بجویید. »
 سخنی از پیامبر اسلام
  « بسی رنج بردم بدین سال سی            عجم زنده کردم بدین پارسی »
 فردوسی

«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
 «علم چندان که بیشتر خوانی          چون عمل در تو نیست، نادانی

نه محقّق بوَد نه دانشمند          چارپایی، بر او کتابی چند
 آن تهی مغز را چه علم و خبر          که بر او هیزم است یا دفتر؟»

سعدی

کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378

مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

1. شما در بازی دو بعدی نمیتونید صفحه دید بازیکن رو بچرخونید مگر اینکه فقط بخواید مثل جنگ های صلیبی که خودتون هم پیشتر اشاره کردید ساختمان ها در 4 جهت مختلف دیده بشن ، این کار با یک متغیر ساده و اسپرایت از 4 طرف ساختمان امکان پذیر است البته اگر شما اسپرایت مورد نظر را داشته باشید وگرنه باید با یک نرم افزار 3D مثل Blender مدل را بسازید و از 4 نمای مختلف آن Render گیری کنید

2.میتوانید از عکس زیر برای زوم استفاده کنید 
[تصویر:  1.jpg]

یک متغیر چه از نوع محلی و یا از نوع گلوبال بسازید (تفاوتی ندارد) مقدار آن را 1 بدهید به نام Zoom
خط 1 ... > باید در هر لحظه اندازه صفحه را با متغیر هماهنگ کنیم ( با استفاده از اکشن SetLayoutScale در قسمت System)

خط 2 و 3 ... > با بالا و پایین کردن اسکرول ماوس صفحه شما کوچیک و بزرگ میشود و عملیات زوم را انجام میدهد
آن دو ایونت Zoom >= 3  و بعدی برای این است که زوم شدن از مقداری کم و یا بیشتر اتفاق نیوفتد و  در محدوده ای بین 1 و 3 باشد

و در نهایت تجربه شخصی بنده >> اگر به دنبال ساخت بازی استراتژیک مثل جنگ های صلیبی و غیره ... هستید این مباحث برای شما مشکلی ایجاد نمیکند ، مشکلی که شما را در آینده درگیر خواهد کرد و بنده نتوانستم آن را حل کنم ، مشکل PathFinder خواهد بود ، یعنی شما برای حرکت دادن یاران خودی به مشکل بر خواهید خورد و تعداد نیرویی که بیشتر از 2 باشند را اگر حرکت دهید به نقطه مورد نظر میروند و بر روی یکدیگر قرار میگیرند اگر این مشکل نیر برطرف شود ، استفاده از PathFinding برای تعداد بالا به عنوان مثال 100 نیرو پوست پردازنده را خواهد کند ، پس باید به دنبال رفع این مشکلات باشید

[تصویر:  Hurricanes.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini ، mahdi.p ، M.gh

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: