موضوعها: 77
مکان: مشهد
سپاسها: 1957
1547 سپاس گرفتهشده در 928 ارسال
ببین
سورس پیشفرض خود کانستراکت ( هم پنگ و هم real time ) رو یک تست بزن ، ببین همینجوری میشه یا نه ؟
موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
خب اگه دیسکانکت نشه سیگنالینگ که این دو تا بازیکن همینطوری به هم وصل میمونن . شاید هزاران بازیکن باشن . اونوقت هروقت رفتن تو بازی انلاین این دوتا به هم وصل میشن.
یعنی میگید دیسکانکت سیگنالینگو بردارم ؟
لیو روم و دیسکانکت روم بمونه دیگه ؟
ضمنا بله در ابتدا گفتم به سیگنالینگ وصل بشه . همه رو از رو اموزش پنگ رفتم
موضوعها: 43
مکان: اصفهان
سپاسها: 1173
1097 سپاس گرفتهشده در 469 ارسال
بعله دیسکانکت سیگنالینگ نیاز نیست
سپاس شده توسط:
موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
چیشد ؟؟؟ من کارم سر این قضیه متوقف شده هااااا
چطوری میشه رومی که تو ش هست رو اسمش رو بفهمم . کدوم اکسپرشن ؟؟؟ میخوام ببینم روم چنده
موضوعها: 6
سپاسها: 549
216 سپاس گرفتهشده در 131 ارسال
وایییی خدا وایییی
از روزی که من عضو این انجمن شدم هیچ کاربری رو ندیدم که اینقد از خود راضی و مغرور و طلبکار باشه
هر سوالی که میپرسه رو با دستور دادن میخواد جواب بگیره
همش طلبکارانه از مردم سوال میپرسه
هربدبختی هم که میاد جوابش رو میده سپاس که بهش نمیده و تشکر ازش نمیکنه هییییییییییییییییییچ تازه میاد با کلماتی مثل "ضمنا" یا "خودم میدونم" جوابش رو میده
یه کم به خودت بیا پسر چه رفتاریه داری؟
چی ازت کم میشه اگر کسی جوابت رو میده بجای اینکه جوابش رو مسخره کنی یا بگی بدردم نخورد اول بری بهش یه سپاس بدی و بعد محترمانه بهش بگی که جوابم رو نگرفتم و بیشتر توضیح بدی که چی میخوای
به سپاس هایی که تا حالا دادی توجه کن 4 ساله توی این انجمنی
234 تا تایپیک باز کردی و مردم جوابت رو دادن در 99 درصدشون ولی تو کلا 224 تا سپاس دادی به کاربرهایی که زحمت میکشن و وظیفه شون نیست ولی میان و جوابت رو میدن
این غرور و تکبر و طلبکاریت به سپاس ها هم رسیده و تعداد سپاس هات به کاربررا حتی کمتر از تایپیک هایی هست که باز کردی و سوال کردی
والله من به ادمین های قبلی حق میدم که دیگه سر نمیزنن به انجمن و یکی یکی میرن و پشت سرشون رو هم نگاه نمیکنن حتی موسس انجمن آقای تهرانی
بخاطر رفتار بی ادبانه ی بعضی از کاربرا مثل شماست
یه کوچولو به رفتارت فکر کن یه کوچولو فقط
24 ساعت نشده سوال پرسیده همیش میپرسه چی شد چی شد جواب بدین
مردم که بدهکارت نیستن هرروز و هر ساعت به انجمن سربزنن و جواب شما رو بدن
صبر کن تا یکی پیدا بشه و جوابت رو بده اگه هم کسی جواب رو نداد حق داره
موضوعها: 77
مکان: مشهد
سپاسها: 1957
1547 سپاس گرفتهشده در 928 ارسال
آقا محمد نظر لطفته
اول در مورد آقا مهدی بگم که ایشون احتمالا عجله دارن یا ... و ما در مورد کار ایشون نمی تونیم قضاوت کنیم . در ضمن ایشون هر کی جوابشون رو داده سپاس کردن و مثل ما نیستن که کلا دستمون رو سپاسه.
در جواب آقا محمد هم بگم الان که عکس رو دوباره دیدم ، نمی دونم مشکل شما چی جوری حل میشه ولی فک کنم اون disconect room
رو بردارین درست بشه.
و برای اکسپرشن نام روم هم الان پای سیستم نیستم که جواب بدم . هر موقع رفتم پای سیستم جواب شما رو میدهم.