حل شده خروج کاربر از بازی انلاین (خواهشا جواب بدید)
اگه پیامای اسپمه پیام های پشت سر هم شما هم اسپمه چون تا جایی که قبلا یکی از مدیرا به من توی یه تایپک اخطار داد گفتن وقتی تایپیکی میفرستید اگه کسی جواب نداد بعد از 24 ساعت میتونید دوباره سوال کنید تا تاپیک بیاد بالا

پس شما هم اسپم نکن
خود به خود تو انجمن تایپیکی نیست که تایپیک شما بره زیرشون و بالا میمونه
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi
سلام
من روی هیچی بحث نمیکنم ب جز همین ک دوست عزیزمون گفتند و هنوز بیست چار ساعت نشده پیام بیجا دادند و اینکه منم سوالای زیاد داشتم ولی همون جور ک گفتم با تست هیچ مشکلی پیش نمیاد
و اینکه قضاوت هم نمیتونیم بکنیم ولی یا رعایت یا گوشزد میتونیم بکنیم
موفق باشید
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: MrAlvand ، M.gh ، mahdi.p ، علیرضا_
اقا محمد مهدی ، مشکلو فهمیدم.
ببینید اسم لیوت من online هست . وقتی پیر از بازی خارج میشه درحالی که هاست تو روم online هست ، و دوباره استارت میکنه یه روم میاد به نام online2 و درواقع اونم هاست میشه . حالا وقتی هاست که تو online بود از اون خارج میشه و دوباره استارت میزنه نمیره تو online2 و دوباره میره تو online . حالا الان فقط مشکل اینجاست که چرا تو روم ایجاد شده نمیره و خودش دوباره میسازه ؟؟؟

ضمنا اون دیس کانکت سیگنالینگ هم به گفتتون برداشتم و حالا که دیدم اون ارسالتون واقعا مفید بود سپاس هم براتون گذاشتم.
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
ضمنا علاوه بر سوال بالا این رو هم لطفا جواب بدید که وقتی مثلا پیر یا هاست میزنن رو دکمه هوم گوشی و از بازی (وسط بازی انلاین) خارج میشن . من برای اینکه واسه طرف مقابل برنده شدن بزنم ، باید از اونت on peer disconnected استفاده کنم یا چیز دیگه ای هست ؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
آره میتونی از همون on peer disconnected . به نظر من اصلا on peer disconnected نمی خواد ! میتونی بگی اگه دکمه ی هوم رو فشار داد ، عدد 1 رو send message کنه به پیر یا هاست ، بعد بگی اگه پیامی که دریافت شد 1 بود به کاربر بگه که حریفت از بازی خارج شده بعد 10 ثانیه صبر کنه بعد اگه برنگشت بازی تموم شه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
اره ولی فک کنم همون دیس کانکت بهتر و راحت تر باشه . علاوه بر اینکه گفتم وقتی رفت بیرون همون موقع ببازه . چون اونطوری مشکلات سینک و ... بوجود میومد . دیگه کسی که رفته بیرون ببازه بهتر نیست ؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آره بهتره
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
اقا یه سوال . میدونید چرا تصاویر رو واسه من به صورت لینک نشون میده و تصاویر رو نشون نمیده ؟
الان امضاء من واسه شما نمایش داده میشه دوستان ؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله نمایش داده میشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
واسه من نمایش داده نمیشه به صورت لینک هستش

کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: