express امن تر است یا http ؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
مصمم شدم که با Node.js سرور دریانوردان رو برنامه نویسی کنم
فقط دو تا سوال از اساتید انجمن داشتم ... 30
اینکه اگر بنده با استفاده از express این سرور رو بنویسم امن تره یا http ؟؟؟؟
اگر با express نوشتم مشکلی در ارسال درخواست AJAX پیش نمیاید ؟؟؟؟ 1 1
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
فرقی در امنیت نداره و اکسپرس یا اچ تی تی پی هم فرقی نمیکنه فقط اکسپرس امکانات بیشتری داره
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، hasansanaei ، oak ، علیرضا_
فرق چندانی ندارند ، محمد هادی بهش اشاره کرد ؛ موضوع امنیت ی موضوع برنامه نویسی شده و رعایت شده هست و مربوط به هیچ نوع پلتفرم یا زبان برنامه نویسی ای نمیشه .

فقط ی موضوعی بابت انتخابتون میخوام بهتون یاد آوری کنم ، درسته که برنامه نویسی نود قوی و بسیار هم توانمند هست ، اما مواردی هست که فکر نمیکنم بدرد بازی شما بخوره ، مگر اینکه بازی شما یک بازی همسان با قابلیت پاسخ گویی لحظه ای باشه که مثلا مجبور باشید از این زبان استفاده کنید .
از اون جایی هم که فکر میکنم از شئ مولتی پلیر و سرور سیرا استفاده میکنید پس این یعنی احتیاجی کلا به این زبان ندارید .
حالا اینکه چطوری مصمم به استفاده ازش شدید رو نمیدونم !
این درحالیه که زبان Php بسیار بهتر هست برای سمت سرور ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، MohammadHadi ، oak ، Master Badfar
من کلا php بلد نیستم
شما هم راست می گویید بازی من خییلی بازی پیچیده ای نیست ولی من میخواهم در کنار دریانوردان یک سایت کوچولو و جمع جور وردپر هم روی سرور اختصاصی خودم سوار کنم برای همین گفتم کلا بزنم تو کار node.js
درسته Asp.net هم خوبه ولی Node.js رو هم میخوام چون تصمیم گرفتم یه نرم افزار تحت وب قدرتمند هم بسازم و خوب Node.js و JavaScript هم بهتر از Asp.net بلدم  برای همین
دوستان یه وقتی اشتباه نشه : من سیشارپ رو تحت زامارین فرمز و ویندوز فرم اپ مهارت خییلی بیشتری نصبت به کانسترات دارم ولی توی Asp.net یکمی لنگ می زنم ..
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: