قرار دادن ویدئو در کنستراکت2
http://construct2.ir/showthread.php?tid=225
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بهتر است هر دو برنامه ،نسخه جدیدش را نصب کنید . چون یادم چندین باگ ویدیو داشت.
ویدیو را آنلاین می خواهی یا آفلاین.
گفته اید که صدا را پخش می کند. یادم افتاد ممکن است دو موضوع: سرعت اینترنت و دیگری دیکدر است. احتمال زیاد از فرمت اش است که توانایی خواندن تصویر را ندارد.
تلویزون های ال ای دی که فلش می زدی تا فیلم نگاه کنی اگر فرمت اش استاندارد نبود یا صدا نداشت یا تصویر.
در قسمت دیکد کردن حتما فرمت ویدیو باید چیزی باشد که پلاگین خواسته همچنین نرخ بیت
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
(1394/5/31، 04:29 عصر)wowxpria نوشته است: http://construct2.ir/showthread.php?tid=225

آقا رمز فایل فشرده چیه؟

میشه بگین پلاگین رو چجوری رو کنستراکت نصب میکنن؟

(1394/5/31، 04:35 عصر)mehrdad.ch نوشته است: بهتر است هر دو برنامه  ،نسخه جدیدش را  نصب کنید . چون یادم چندین باگ ویدیو داشت.
ویدیو را آنلاین می خواهی یا آفلاین.
گفته اید که صدا را پخش می کند. یادم افتاد ممکن است دو موضوع: سرعت اینترنت و دیگری دیکدر است. احتمال زیاد از فرمت اش است که توانایی خواندن تصویر را ندارد.
تلویزون های ال ای دی که فلش می زدی تا فیلم نگاه کنی اگر فرمت اش استاندارد نبود یا صدا نداشت یا تصویر.
در قسمت دیکد کردن حتما فرمت ویدیو باید چیزی باشد که پلاگین خواسته همچنین نرخ بیت

ویدئو آفلاینه
دو نسخه از ویدئو رو توی files ایمپورت میکنم و دقیقا طبق راهنمای scirra عمل میکنم ولی نمیدونم چرا نمیشه؟!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
رمز همیشه si2.ir است و بعدم در قسمت افزونه انجمن روش نصب را توضیح داده شده است.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/31، 04:47 عصر)wowxpria نوشته است: رمز همیشه si2.ir است و بعدم در قسمت افزونه انجمن روش نصب را توضیح داده شده است.

آقا من این پلاگین رو نصب کردم ولی مال ویدئوی آنلاینه.......
من یه پلاگین نمایش ویدئوی آفلاین نیاز دارم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سورس ویدیو

این سورس کمک تان می کند . احتیاجی به پلاگین جدید نیست . اکنون قابلیت آفلاین هم دارد . فرمت ویدیو را بایستی به .ogv تبدیل کرده تا پسوند فایل همین شود. آنرا در قسمت پوشه فایل ها براگزاری کنید
سپس فیلدهای زیر را مطابق پر کنید
1 :  ogg t :  را نام فایل به همراه پسوند می آورید
2: autoplay : پخش خودکار را بله انتخاب می کنید تا هنگامی که لایوت بارگزاری شد فیلم اجرا شود
  پاسخ

(1394/5/31، 06:39 عصر)mehrdad.ch نوشته است: سورس ویدیو

این سورس کمک تان می کند . احتیاجی به پلاگین جدید نیست . اکنون قابلیت آفلاین هم دارد . فرمت ویدیو را بایستی به .ogv تبدیل کرده تا پسوند فایل همین شود. آنرا در قسمت پوشه فایل ها براگزاری کنید
سپس فیلدهای زیر را مطابق پر کنید
1 :  ogg t :  را نام فایل به همراه پسوند می آورید
2: autoplay : پخش خودکار را بله انتخاب می کنید تا هنگامی که لایوت بارگزاری شد فیلم اجرا شود

ممنون از راهنماییتون ولی این سورس همون پلاگین ویدئو خود کنستراکته که من باهاش مشکل داشتم
من این سورس رو به همین شکل خروجی اندروید گرفتم و رو گوشیم نصب کردم ولی بازم اون ویدئو که توش بود روی گوشیم باز نشد. این بار حتی صدا هم نداشت!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این سورس نوع فایل تغییر کرده تست کنید با گوشی های مختلف.
سورس دوم ویدیو
  پاسخ

41 41 41 41 41 41 41 مشکل حل شد! 41 41 41 41 41 41 41

همونطور که آقا مهرداد گفتن این یه باگ نسخه های قدیمی کنستراکت بود و با بروزرسانی به نسخه جدید, مشکل برطرف شد.
آقا مهرداد دمت گرم, حالا میتونی به معلوماتت اطمبنان داشته باشی!
امیدوارم یه روز جبران کنم.

از آقای wowxpria هم ممنونم که پیگیر بودن.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/6/1، 11:03 صبح)maah@298 نوشته است: 41 41 41 41 41 41 41 مشکل حل شد! 41 41 41 41 41 41 41

همونطور که آقا مهرداد گفتن این یه باگ نسخه های قدیمی کنستراکت بود و با بروزرسانی به نسخه جدید, مشکل برطرف شد.
آقا مهرداد دمت گرم, حالا میتونی به معلوماتت اطمبنان داشته باشی!
امیدوارم یه روز جبران کنم.

از آقای wowxpria هم ممنونم که پیگیر بودن.

سلام ، خوب هستید؟
آقا برای من هم همین مشکل شما که فقط صدا پخش میشه پیش اومده و کلا آخرین ورژن کانستراکت و XDK رو هم نصب دارم و از اول هم با همین کار رو زدم برای شما چجور حل شد؟
ممنون میشم اگه جواب بدین خیلی گیرم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: