موضوعها: 9
سپاسها: 0
0 سپاس گرفتهشده در 0 ارسال
دور اسپرایتم رنگ سفید برا همین تو صفحه لایوت؛ تانکم.به همراه اون رنگ سفید جیکار کنم لطف کنید توضیح بدید وقتی هم که رنگ دور تانکم را هم رنگ لایوت میکنم تانکم درست حرکت نمیکته
موضوعها: 34
مکان: کهگیلویه و بویراحمد
سپاسها: 309
249 سپاس گرفتهشده در 75 ارسال
esmail33 :
یه چیزی: برای بهبود گرافیک برنامه هاتون از Refine Edge در فتوشاپ هم استفاده کنید.
خب من توی سورس های برنامه های بچه های این انجمن + همین کیبورد شما زیاد این مشکل رو دیدم (البته شما خودتون استادید) که حاشیه ها و اطراف دکمه هاتون تیز هستند و به علت پس زمینه داشتن اون عکسی که شما دکمه رو ازش برداشتید، قسمت هایی از پس زمینه کنار دکمه ها مونده .الان کنار باتن علامت تعجبتون رو ببینید، هم تیزه حاشیه هاش و هم مقداری از پس زمینه ی سفید کناراش مونده.
حالا کار این Refine Edge حل این جور مشکلاته.
استفاده از این ابزار: فرض کنید یک عکس دارید که روش دکمه های مختلفی وجود داره حالا شما میخواید یکی از این دکمه ها رو برای برنامه ی خودتون جدا کنید.
خب اول متناسب با نیازتون یکی از ابزار های انتخاب (حالا marquee tool هارو یا lasso tool ها یا...) رو بر دارید و اون دکمه رو از توی عکس انتخاب کنید (سلکت کنید)
حالا بدون این که unselect کنید نوار بالایی (که گزینه های ابزار های مختلف توشه) رو ببینید، یک گزینه به نام Refine Edge ظاهر شده (البته از قبل هم بود اما الان که قسمتی از عکستون رو سلکت کردید، روشن و قابل انتخاب شده)
Refine Edge رو انتخاب کنید تا صفحه ی مربوطه باز بشه. مهم ترین گزینه ها smooth و feather هستش.
smooth ------> کناره ها و لبه های قسمت انتخاب شده رو نرم میکنه.
feather-------> اطراف ناحیه انتخاب شده رو به حالت محو شده تبدیل می کنه.
contrast------> هر چقدر که بیشتر شود حالت نرمی در لبه هارو کمتر و پیکسلهای محو شده رو نمایان ترمیکنه.
Shift Edge---> محیط ناحیه انتخاب شده رو به سمت داخل یا خارج متمایل میکنه.
به قول آقا مجتبی خودتون روش آزمون و خطا کنید :DDDDD تا روش کارشو دقیق تر متوجه بشید.
نکته ی مهم: در پایان برای سیو تغیرات از قسمت output to گزینه ی new layer رو انتخاب و اوکی بزنید تا سیو بشه، بعد انتخاب ok دو تا لایه ساخته میشه، اولیش که روشن هم هست (قابل مشاهده) همون لایه ایه که در قسمت refine edge تغیرش دادید و دومی که غیر فعال (خاموشه) میشه گفت سیو شده ی قسمت انتخاب شدتونه (قبل از این که از قسمت Refine Edge تغیر داده باشیدش)
شاد باشید
telegram id : @firebug2017
موضوعها: 9
سپاسها: 0
0 سپاس گرفتهشده در 0 ارسال
وقتی تو paint هم برشش میدم بازم رنگ سفید دورش
موضوعها: 34
مکان: کهگیلویه و بویراحمد
سپاسها: 309
249 سپاس گرفتهشده در 75 ارسال
یه روش دیگه هم هست که باید اول یه عکسی که دورش هیچی نباشه رو بیاری بعد رنگش رو بگیری بعد بری با اون سطل بریزی روی اون قسمت سفید. پاک میشه ولی هنوز یه چند تایی ریزه دور و ورش هست
به هرحال همونطوری که آقا اسماعیل گفتن انجام بدید خیلی بهتره
مشکلتون حل شد؟
telegram id : @firebug2017
موضوعها: 24
مکان: شیراز
سپاسها: 753
626 سپاس گرفتهشده در 365 ارسال
راحت ترین کار :
موقعی که یه اسپرایتو وارد میکنی سطل رنگ رو بردار و alpha رو صفر کن
و اونجاهای اضافی کلیک کن تا transparent بشن
ولی دوستان گفتن ممکنه تو بعضی مواقع که جزییات زیاده خوب کار نکنه
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
خیلی راحت باید قسمت های که نمی خواهید دیده شود را مثل شیشه شفاف کنید.
برای اینکار می توانید قسمت های اضافه را با فوتوشاپ حذف کنید سپس عکس ویرایش شده را وارد اسپرایت کنید. وارد ویرایش اسپرایت شوید .از ابزار پر کردن رنگ را انتخاب کنید . فقط مقدار alpha را برابر 0 کن (شفاف سازی)و قسمت های اضافه کلیک کن . وقتی تمام عکس های یک اسپرایت را ضفاف کردید key ctrl کلید + ابزار کروپ crop را انتخاب کنید تا حاشیه ها حذف شوند
اگر فتوشاب خوب برش بزند کلا 90 درصد کار تمام می شود. برای این کار با ابزار انتخاب select و زره بین قسمت های اضافی و ذرات را انتخاب کرده و با فشار دکمه delete آنها را حذف کرده.
اول امتهان کند. اگر خیلی اثر نمی کند حتما باید با فتوشاپ انجام دهد. این روش آسان ترین و سریع ترین روش است . اول این روش را تست کند. اگر فایده نداشت با فتوشاپ برش بزند
موضوعها: 2
سپاسها: 11
1 سپاس گرفتهشده در 1 ارسال
من از نرم افزار fotomix برای پاک کردن رنگ دور اجسام استفاده میکنم .
KEEP CALM AND Create Games With Construct
موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
اگر کمی فتوشاپ بلد باشید راحت و کمتر از یک دقیقه یک عکس را برش می دهید و فضای بی مصرف را حذف می کنید.
من اسپرایت های بازی هایم را با فتوشاپ ویرایش کردم.
موضوعها: 27
مکان: اصفهان
سپاسها: 847
1139 سپاس گرفتهشده در 423 ارسال
توجه کنید.برای حفظ پس زمینه شفاف یا همون کانال آلفا بعد از ویرایش، باید عکستون رو با فرمت png ذخیره کنید.اگر فتوشاپ بلد نیستید.میتونید تو گوگل سرچ کنید برش تصاویر با فتوشاپ یا فیلمهای آموزشی سایت آپارات رو ببینید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )*
*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)