حل شده درخواست بررسی سورس
سلام دوستان عزیز ؛
داخل سورسی که پایین گذاشتم کاملا کامنت گذاری کردم ، اما بازم برای توضیحات نحوه کارکرد اینجا هم توضیح مختصری میدم ؛
سورسی که نوشتم قراره بررسی کنه و در صورت وجود نداشتن اسپرایت قرمز ، به راهش ادامه بده .

پس از اینکه آخرین اسپرایت قرمز نابود میشه به طور غیر قابل درکی اسپرایت دیگه حرکت نمیکنه در حالی که توی دو حرکت قبلی کاملا سالم حرکت میکرده .

سورس فوق رو بررسی کنید و ببینید مشکلی داره یا خیر ؛ در صورتی که با روشی تونستید یا نتونستید درستش کنید به من خبر بدید ، اگر مشکل از ایونت نویسی من نباشه و احساسم درست بگه این ی باگ توی کانستراکت هست .

Test_Bug_En

لطفا کامنت هارو کامل بخونید و سورس رو اجرا کنید ، بعد دنبال راه حل باشید . تشکر از همه  33
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/1/29، 10:03 صبح)kakmamad نوشته است:
(1399/1/29، 02:42 صبح)hesam3 نوشته است: سلام دوستان عزیز ؛
داخل سورسی که پایین گذاشتم کاملا کامنت گذاری کردم ، اما بازم برای توضیحات نحوه کارکرد اینجا هم توضیح مختصری میدم ؛
سورسی که نوشتم قراره بررسی کنه و در صورت وجود نداشتن اسپرایت قرمز ، به راهش ادامه بده .

پس از اینکه آخرین اسپرایت قرمز نابود میشه به طور غیر قابل درکی اسپرایت دیگه حرکت نمیکنه در حالی که توی دو حرکت قبلی کاملا سالم حرکت میکرده .

سورس فوق رو بررسی کنید و ببینید مشکلی داره یا خیر ؛ در صورتی که با روشی تونستید یا نتونستید درستش کنید به من خبر بدید ، اگر مشکل از ایونت نویسی من نباشه و احساسم درست بگه این ی باگ توی کانستراکت هست .

Test_Bug_En

لطفا کامنت هارو کامل بخونید و سورس رو اجرا کنید ، بعد دنبال راه حل باشید . تشکر از همه  33

Object moved

دلیل حرکت نکردنش این بود که وقتی به آخرین اسپرایت قرمز میرسی و اسپرایت قرمز نابود میشه sprite.x+200 بیشتر از sprite2.x میشه ( در واقع مقدار x آخرین اسپرایت قرمز رو بصورت پیشفرض
صفر نشون میده ) و خودت تعریف کردی در اینصورت سرعتش صفر بشه.اولین ایونت زیر on start of layout.
ممنون محمد جان ؛
همین موضوع رو نمیدونستم ، 
سه تا راه رو رفته بودم اما بخاطر همین قضیه هی باگ میخورد ، بازم ممنونم  3
  پاسخ

سپاس شده توسط: kakmamad

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: