آیا این موارد قابل پیاده سازی در کانستراکت هست

سلام
ما یک اپ آموزشی می‌خوایم بسازیم و چون چیزی شبیه به بازی هست می‌خوام ببینم قابل پیاده سازی با این نرم افزار هستش.
باید آنلاین باشه. کاربر ثبت نام بکنه و اطلاعاتی چون شهر و سن و اسم ذخیره بکنه. و هر روز تعداد مشخصی از بازی ها رو فقط میتونه انجام بده و در صورت انجام هر بازی به صورت آنلاین روی دیتابیس هم ذخیره شود تا ما بتوانیم مشاهده بکنیم
بازی های ساده ولی زیادی هستن که همشون یکجا قراره داخل این اپ باشن.

آیا قابل پیاده سازی هست؟ برای کسی که بلد نیست این نرم افزار رو چقدر طول می‌کشه تا یاد بگیره و این رو بسازه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/2/3، 08:53 صبح)hamedlim نوشته است:  سلام
ما یک اپ آموزشی می‌خوایم بسازیم و چون چیزی شبیه به بازی هست می‌خوام ببینم قابل پیاده سازی با این نرم افزار هستش.
باید آنلاین باشه. کاربر ثبت نام بکنه و اطلاعاتی چون شهر و سن و اسم ذخیره بکنه. و هر روز تعداد مشخصی از بازی ها رو فقط میتونه انجام بده و در صورت انجام هر بازی به صورت آنلاین روی دیتابیس هم ذخیره شود تا ما بتوانیم مشاهده بکنیم
بازی های ساده ولی زیادی هستن که همشون یکجا قراره داخل این اپ باشن.

آیا قابل پیاده سازی هست؟ برای کسی که بلد نیست این نرم افزار رو چقدر طول می‌کشه تا یاد بگیره و این رو بسازه
سلام به شما؛
بله این موارد قابل پیاده سازی هست ولی شما باید برنامه نویسی سمت سرور بلد باشین تا کار کردن با کانستراکت چون بخش زیادی از کارتون به سمت سرور برمیگرده. البته ایمپورت کردن اطلاعات در دیتابیس و دریافت اونا کار سختی نیست. این که از چه سیستم پایگاه داده ای (SQL یا No SQL) استفاده کنین هم باید برای خودتون مشخص کنین. زبان سمت سرورتون رو هم باید مشخص کنین که میتونه هر زبانی (مثلاً PHP، ASP.NET، Perl، Python، Node.JS و ...) باشه. اینکه چه سیستم پایگاه داده و چه زبان سمت سروری رو به کار ببندین کاملاً به شما بستگی داره. 
قبل از همه اینا شما نیاز به یک هاست یا سرور دارین. البته میتونین طی مراحل پیاده سازی پروژه بخش سمت سرور رو روی لوکال هاست (مثلاً XAMPP یا WAMP) اجرا کنین اما بعد از کامل شدن پروژه تون باید بخش سمت سرور رو به هاست یا سرورتون منتقل کنین.
موفق باشین
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamedlim

خیلی ممنون بابت پاسخ دادن
از لحاظ سمت سرور مشکلی ندارم با php خیلی کار کردم و دیتابیس هم my sql هست. به راحتی می‌تونم جیسون ارسال بکنم. فقط میخواستم بدونم از طرف خود این نرم افزار مشکلی نباشه. برای ذخیره هم داده رو میشه برای دیتابیس ارسال کرد؟
نگفتین چقدر زمان میبره واسه من که یاد بگیرم و همچین چیزی بسازم. قبلا اندروید هم مدتی کار کردم و کارهای گرافیکی رو هم حرفه‌ای انجام میدم. از این لحاظ مشکلی ندارم. 

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/2/3، 06:13 عصر)hamedlim نوشته است: خیلی ممنون بابت پاسخ دادن
از لحاظ سمت سرور مشکلی ندارم با php خیلی کار کردم و دیتابیس هم my sql هست. به راحتی می‌تونم جیسون ارسال بکنم. فقط میخواستم بدونم از طرف خود این نرم افزار مشکلی نباشه. برای ذخیره هم داده رو میشه برای دیتابیس ارسال کرد؟
نگفتین چقدر زمان میبره واسه من که یاد بگیرم و همچین چیزی بسازم. قبلا اندروید هم مدتی کار کردم و کارهای گرافیکی رو هم حرفه‌ای انجام میدم. از این لحاظ مشکلی ندارم. 

خیلی خوبه که از این لحاظ مشکلی ندارین.
شما میتونین در کانستراکت به کمک شیء AJAX به فایل PHP ریکوئست از نوع GET یا POST ارسال کنین. در ضمن کانستراکت هم از جیسون پشتیبانی میکنه.
یادگیری کانستراکت هم بسیار ساده است. سازندگانش سعی کردن اون رو طوری بسازن که کاملاً گویا و واضح باشه. پیشنهاد میکنم آموزش های متنی ابتدایی رو مطالعه بفرمایین. بعد هم طرز کار با آرایه، دیکشنری، تابع (Function) و رفتارها و افکت ها رو به خوبی یاد بگیرین. ممکنه توی راهتون به پلاگین های مختلفی هم نیاز پیدا کنین که میتونین ازشون استفاده کنین. بقیه اش هم کسب تجربه است. سایت si2.ir میتونه منبع خوبی برای شما باشه.
نکته مهمی که در ساخت پروژه با کانستراکت وجود داره اینه که سعی کنین پروژه تون رو به بهینه ترین شکل ممکن پیاده سازی کنین. 
در کل چون توی کانستراکت رویداد مینویسین و کدنویسی در کار نیست راندمان کار میتونه بالاتر باشه.
در نهایت اگر سوالی هم داشتین میتونین توی انجمن بپرسین.
موفق باشین.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، hamedlim ، meysam.p.n
در تکمیل صحبت های دوستمون هم میتونید از آموزش استفاده از ( یا به عبارتی ) دریافت اطلاعات JSON در کانستراکت از سایت رو که بنده قبلا آموزشش رو آماده کردم رو یاد بگیرید ، ضمن اینکه توی این آموزش از دو پلاگین JSON و AJAX استفاده شده ، البته توی AJAX فقط دریافت رو کار کردم ، اما مقداری باهاش آشنایی خواهید داشت .
بقیش رو هم که براتون توضیح دادند .
  پاسخ

سپاس شده توسط: Master Badfar ، hamedlim ، meysam.p.n

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: