موضوعها: 1
سپاسها: 3
0 سپاس گرفتهشده در 0 ارسال
سلام
ما یک اپ آموزشی میخوایم بسازیم و چون چیزی شبیه به بازی هست میخوام ببینم قابل پیاده سازی با این نرم افزار هستش.
باید آنلاین باشه. کاربر ثبت نام بکنه و اطلاعاتی چون شهر و سن و اسم ذخیره بکنه. و هر روز تعداد مشخصی از بازی ها رو فقط میتونه انجام بده و در صورت انجام هر بازی به صورت آنلاین روی دیتابیس هم ذخیره شود تا ما بتوانیم مشاهده بکنیم
بازی های ساده ولی زیادی هستن که همشون یکجا قراره داخل این اپ باشن.
آیا قابل پیاده سازی هست؟ برای کسی که بلد نیست این نرم افزار رو چقدر طول میکشه تا یاد بگیره و این رو بسازه
موضوعها: 1
سپاسها: 3
0 سپاس گرفتهشده در 0 ارسال
خیلی ممنون بابت پاسخ دادن
از لحاظ سمت سرور مشکلی ندارم با php خیلی کار کردم و دیتابیس هم my sql هست. به راحتی میتونم جیسون ارسال بکنم. فقط میخواستم بدونم از طرف خود این نرم افزار مشکلی نباشه. برای ذخیره هم داده رو میشه برای دیتابیس ارسال کرد؟
نگفتین چقدر زمان میبره واسه من که یاد بگیرم و همچین چیزی بسازم. قبلا اندروید هم مدتی کار کردم و کارهای گرافیکی رو هم حرفهای انجام میدم. از این لحاظ مشکلی ندارم.
موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3302 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
در تکمیل صحبت های دوستمون هم میتونید از آموزش استفاده از ( یا به عبارتی ) دریافت اطلاعات JSON در کانستراکت از سایت رو که بنده قبلا آموزشش رو آماده کردم رو یاد بگیرید ، ضمن اینکه توی این آموزش از دو پلاگین JSON و AJAX استفاده شده ، البته توی AJAX فقط دریافت رو کار کردم ، اما مقداری باهاش آشنایی خواهید داشت .
بقیش رو هم که براتون توضیح دادند .