تایپیک گفتگوی آزاد
سلام
خیلی خوشحالم که این قدر صحبت های تخصصی در انجمن میشه و من هم سعی میکنم به عنوان یه آدم تازه کار در این موارد یه نکته ریزی رو بگم
راجب ایده نریمان واقعا میشه گفت فکر خوبیه که بازی های مختلف رو بررسی کنیم و به هر کدوم بابت کیفیت و بقیه مواردش امتیاز بدیم
اما خود دلسردم بابت این قضیه. چون میبینم خیلی از افراد حرفه ای انجمن از انجمن رفتن و ما دیگه بازی های به اون شکل قوی رو در انجمن نداریم
من خودم چند روز پیش به همین نتیجه رسیدم که هر کسی تا کار با کانستراکت رو یاد میگیره یا میره سمت بازی ماجراجویی یا میره سمت بازی کلماتی
والا من نمیدونم واقعا چه دلیلی داره آدم بدون فکر - سناریو - داستان - ایده پردازی و غیره وارد بخش ساخت بازی بشه
مشکل اصلی بازی هایی هم که ساخته میشه همینه
اینه که سازنده بازی فکر نمیکنه که پشت هر بازی موفقی یه سری افراد هستن که روی بازی فکر کردن و کلی ایده پردازی و سناریو نویسی کردن تا به اینجا رسیده . نه اینکه یهو برن یه جو گیر بشن یه پروژه بزنن و بعد هم موفق شده پروژه شون. من خودم تا سال قبل مشکلم همین بود. فکر میکردم که فقط ایده نیاز داری و اصلا چیز دیگه ای نیاز نیست
اما حالا میبینم که نه باید نقشه راه داشته باشی تا بازیت بتونه به یه جایی برسه.
دلیل اصلی هم که خیلی از پروژه های خوب و در حد موفق در حین راه شکست خوردن یا در حین انتشار زیاد سود دهی نداشته همین بوده
من مثال بازی ستیز قهرمانان خودمون رو میزنم که با گرافیکی خوب شروع به کار کرد. 
از نظر ایده پردازی هم خوب بود
اما تا حالا حدود 2 تا شکست داشته و همش هم به این دلیل بود که ما سناریو درستی برای بازیمون نداشتیم. ما نقشه راه نریختیم . ما ایده پردازی مالی نکردیم.
برای همین هم هست که شکست خورد

خیلی ها میگن که خب این کارا مال بازی های خیلی بزرگه اما باید در جوابشون گفت که اگر بخوایم به بازی درست و پر سود بزنیم باید این کار ها رو انجام بدیم و گرنه به جایی نمیرسه.

من خودم در همون اوایل مدیریت انجمن نشستم یه اسکریپت مخصوص همین امتیاز دهی به بازی ها و نظر دهی افراد و .. نوشتم اما دیدم با همچین وضعیتی که بازی های انجمن داره نمیشه خوب کار کرد
برای همین ولش کردم
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، oak ، M.gh ، hasansanaei ، mhp ، nariman ، ᔕinaᗪehghani
(1399/2/11، 12:36 عصر)kiarash نوشته است: اقا گل میون حرفاتون چجوری این همه تایپ میکنید ؟
با کیبورد
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: rezamms ، oak ، hasansanaei ، MrAlvand ، ᔕinaᗪehghani
(1399/2/11، 01:45 عصر)shazde نوشته است:
(1399/2/11، 12:36 عصر)kiarash نوشته است: اقا گل میون حرفاتون چجوری این همه تایپ میکنید ؟
با کیبورد
2121242424
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani
2424

آقایون به  قول کیارش گل
میشه یکم خلاصه تر بنویسین 4
من نمی تونم این همه رو بخونم
دود از سرم بلند‌ شد
ممنون 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani
(1399/2/11، 06:01 صبح)nariman نوشته است: حق با شماست حسام جان. مسلما تجربه بازیسازی و از همه مهمتر حضورتون در انجمن از من بیشتره و قاعدتا حق با شماست. خوب من از پول قطعا بدم نمیاد. اما قبلا هم گفته بودم از یه جایی به بعد احساس کردم با این روند کاری تو بازیسازیم نمیتونم از این راه پول دربیارم پس قبل اینکه سرخورده بشم به خودم قبولوندم که اگر دارم رو اینکار وقت میگذارم باید بدونم که اینکار فقط جهت اوقات فراغت و سرگرمی هست. مثل تلوزیون دیدن و سریال دیدن. من مدتهاست که زمان تلوزیون دیدن و فیلم و سریال دیدنم رو صفر کردم و اون زمانها رو بازی میسازم که بعدا از خودم طلبکار نشم که چرا عمرم رو الکی برای بازیسازی گذاشتم که در نهایت پولی برام نداشت. کسی بیاد پیدا بشه راه درست ثروتمند شدن از بازیسازی رو بهم نشون بده من همین امروز همه شغلهای دیگمو تعطیل میکنم فول تایم میشینم بازیسازی یاد میگیرم اما متاسفانه همچین فردی وجود نداره.
من در نهایت تنها توصیه اکیدی که به بچه های انجمن میتونم داشته باشم این هست که بدونن با این روند نمیتونن از این راه در آینده زندگیشون رو اداره کنن. پس عمر و جوونیشون رو روی کاری که درنهایت براشون پول زیادی نخواهد داشت نذارن ( اشاره غیر مستقیم کردم به دوست عزیزم حسین). حتما دنبال یک شغل دیگه باشن و اینکار صرفا سرگرمیشون باشه.
من قانع شدم حسام جان
ارادتمند.
نریمان جان ، من بخاطر برنامه نویسی نه صرفا بازی سازی ، کلا دانشگاهمو ول کردم .
بحث درآمد مربوط به کانستراکت نیست ، یعنی مشکل از کانستراکت نیست ، مشکل از ذهن های پشت بازی ها هست نه کانستراکت ، من هزاران بازی خارجی میشناسم که از همین کانستراکت توی کمترین حالت روزانه 200 تا 2000 دلار درآمد دارن .
روزانه !
مشکل این عقل ناسالم ما هست و تحریم و هزار تا مشکلات دیگه ...
دیروز میخواستم از یک شخص خارجی سورس بازیشو بخرم ، ی مبلغ خیلی منصفانه گفت " 2000 دلار " ی سورس اختصاصی با گرافیکی که 80 درصدش انجام شده بود .
این قیمت خیلی منصفانه بود چون سورسش فوق العاده بود ، اما به پول ما تا تبدیل کنم به دلار و براش بفرستم میشه 34 میلیون تومان ناقابل !
ی بحث اینه که ما خودمون عقل درست و درمونی نداریم ، ی بحثم اینوره که بخاطر تحریما نمیکشیم بخوایم با دنیای واقعی اونور مرز های ایران آشناییت پیدا کنیم .
هزاران راه درآمد از بازی سازی وجود داره ، اما توی ایران شما محدود به دو یا نهایتا 3 روش درآمد زایی هستید .
پرداخت درون برنامه ای ، تبلیغات ، فروش مستقیم
اما خب اگر واقع نگر باشیم ، با همینا هم میتونیم بارمونو ببندیم ، هرچند مثل اونا درآمد نخواهیم داشت ، اما اگر بتونیم توی بازار داخلی پیروز بشیم ، بعد میتونیم بریم بازار جهانی .
مشکل اینه که ما توان رقابت نداریم ، نه از نظر گرافیکی ، نه از نظر مالی و نه حتی از نظر سناریو ...
من خودم به شخصه تمامی بازی هام سناریو اولیشون الهام گرفته از بازی ها و یا فیلم و داستان های دیگه هست .
تنها بازی ای که سرش خیلی وقت گذاشتم و ی سناریو از اول براش نوشتم بازی مافیای سرعت بود ، که حدود 2 سال ساختش طول کشید ، خب این خیلی سخته .

اما درباره درآمد ، من اگر به خودم و کاری که میکنم اعتقاد نداشتم نریمان جان بخاطرش دانشگاه رو ول نمیکردم .
الانم شاید فکر کنی از غرور کاذب یا خوش بینیم هست ، اما اگر ده بارم به عقب برگردم بازم همین راهو انتخاب میکنم ، تازه اگر ی بار دیگه به عقب برگردم درسم توی هر مرحله ای باشه ایندفعه توی همون مرحله ولش میکردم . چه زمان هایی که صرف کتاب های درسی گذروندم و میتونستم روی پروژه هام کار کنم ، میتونستم زودتر انگلیسی کار کنم و خیلی چیزای دیگه .
این راه اشتباه نیست ، مسلما هم توش درآمد هست ، ما هنوز بهش نرسیدیم ، فکر میکنیم نیست !
حسین جان ی حرفایی زد که من ادامه بحثم رو نمیدم چون خیلی از چیزایی که گفت حرف های دل من بود .
بذار اطرافیانمون فکر کنند داریم سر زندگیمون قمار میکنیم ، ما از همون لحظه ای که به دنیا اومدیم باید سر هر چیزی قمار میکردیم .
حداقل این یکی قمار رو خودمون انجام بدیم ، بدون اینکه دولت ، دنیا و حتی مادر و پدری بخواد روی زندگیمون تاثیر بذاره ؛ من تا تهش پای انتخابی که کردم هستم . اما علاقم بدون پولی که فکرشو کردم از این راه باید به دست بیارم هیچی نیست .
بلعکس فکر میکنم از کاری که علاقشو داری باید درآمد خوبی داشته باشی ، چون احساس خوبی داره .
من هنوز درآمدی که از بازی سازی کسب کردم به 100 میلیون نرسیده ؛ اما اگر 1 میلیون هم کسب کردم ازش لذت بردم .
شما باید صرفا توی کار خودت موفق باشی ، الان بدون اینکه خودت نسبت به حرف هات احساس خوبی داشته باشی نمیتونی به دیگران کمک کنی ، چون ته تهش دل خودتم روشن نیست ، اینو میشه توی حرف هاتم فهمید .

همگی موفق باشید 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: mhp ، nariman ، Master Badfar ، shazde ، mahdi.paradox
ممنونم از توضیحات مفصل حسین عزیز و آقا رضای عزیز و حسام جان... لذت بردم و استفاده کردم.
امیدوارم بالاخره یکی از شما عزیزان یه بازی عالی و پرسود روانه بازار کنه تا بتونه الهام بخش بقیه بچه ها بشه. چون دوستان تاکید داشتن که حوصله خوندن این صحبتها رو ندارن!!! بنده کوتاه فقط آرزوی موفقیت برای همه دارم.
ارادتمند.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، mhp ، Master Badfar ، M.gh ، shazde ، rezamms ، MrAlvand

سلام دوستان
این دو روز وقت گذاشتم یه مینی انیمیشن درست کردم
خوشحال میشم ببینید و نظرتون رو بگید
[تصویر:  tumbnail.png]

لینک یوتیوب انیمیشن

سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، shazde ، oak ، nariman ، hasansanaei ، Mehrdad ، ᔕinaᗪehghani
سلام 
امین جان 
جا بهتر از یوتیوب نبود فیلم رو آپ کنی؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani
(1399/2/14، 02:41 عصر)amin COD نوشته است: سلام دوستان
این دو روز وقت گذاشتم یه مینی انیمیشن درست کردم
خوشحال میشم ببینید و نظرتون رو بگید

لینک یوتیوب انیمیشن

سلام
جالب بود
خوب انیمیت شده بودن

فقط چون قرار شد همش نگیم بَه بَه و چَه چَه به کارهای بچه های انجمن , اگه چندتا درخت و صندلی و یکی دو تا آدم رهگذر دیگه هم توی پس زمینه بودن خیلی باحالتر میشد

ولی خب کار اول بوده و کارای بعدی حتما بهتر خواهند بود.
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، amin COD ، hasansanaei
دیدم خیلی باحال بود  24
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,983 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,193 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince