شما کلا اون پلاگینو پاک کن
شما باید ابتدا 24 ساعت رو به ثانیه تبدیل کنید که میشه 86400
بعد باید بگویی هر یک ثانیه از این مقدار کم شود
اما روش بالا کامل نیست چرا که اگر کاربر از بازی خارج بشود ، دیگر از مقدار ثانیه کم نشود
شما باید یک متغیر درست کنید که هنگام خروج کاربر ، با استفادده از تایم استمپ ها که آقای MasterBadfar آموزشش را داده ، آخرین ثانیه ای که کاربر بازی کرده را بدست آورید و در متغیری ذخیره و با لوکال استوریج سیو کنید . همینطور نیاز دارید که اولین ثانیه ورود کاربر رو هم بدست بیاورید
مثلا من در ثانیه 64654354654 از برنامه تان خارج می شوم و در ثانیه 64654359999 وارد برنامه می شوم
خوب دو مقدار بالا که ذخیره شدند ، از هم کم کن، یعنی ساعت آخرین خروج و آخرین ورود رو که از هم کم کنی ، مقداری که من از نرم افزار بیرون بودم بدست میاد ...
بعد مقداری که من از نرم افزار بیرون بودم رو از اون متغیر ثاتنیه که اول تعریف کردی کم کن.
حالا میتوونی بگی اگر اون 86400 ثانیه صفر شد ، جایزه هم بشه یک
ما اگر بیشتراز یک روز وارد برنامه ات نشد چی ؟؟؟
این رو باید حل کنی
برای حل این مشکل باید یک متغیر تعریف کنی واسه تعداد جایزه
و بعد بگویی که به مقدارش هر بار که 86400 ثانیه به صفر رسید یکی به اون مقدار اضافه بشه
ما اگر منفی شد چی ؟؟؟
اگر منفی شد ، در عدد 1- ضربش کن ، تا به عدد مثبت تبدیل بشه و همون مقداری که برگشته رو با عدد 86400 تقسیم کن
برای اینکه عدد اعشارش محاسبه نشه میتونی این جوری بگی :
کد:
int(86400/ مقدار ثانیه)
اون کلمه int اولش باعث میشه که اعشار حساب نشه و خظ بخوره
خوب حالا مقدار بدست آمده از تقسیم رو به تعداد جایزه ها اضافه کن
بعد باید بگی هر وقت کاربر جایزه دریافت کرد ، ببینه که تعداد جایزه از صفر بیشتره یانه
اگر برابر صفر بود که هیچ ولی اگر از صفر بیشتر بود ، جایزه بشه 1 و وقتی کاربر روی دریافت جایزه زد، یکی از اون تعداد جایزه ها کم بشه
میدونم الان گیج و ویج شدی ولی راهش همینه
اگر خییلی گیج شدی به
این تاپیک برو و همشو بخون
یادت باشه همشو بخون