حل شده مشکلی با تکست
 سلام دوستان من در حال حاضر در حال ساخت یک بازی هستم که در ان شخصیت ها با هم حرف میزنند من میخواستم بدونم چه جوری میشه بگم مثلا این تکست بیاد بعد ۴ ثانیه برای مثال تکست عوض شه و بعد دوباره جمله بعدی بیاد

ممنون میشم مرحله به مرحله توضیح دهید

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/2/21، 04:56 عصر)danial90 نوشته است:  سلام دوستان من در حال حاضر در حال ساخت یک بازی هستم که در ان شخصیت ها با هم حرف میزنند من میخواستم بدونم چه جوری میشه بگم مثلا این تکست بیاد بعد ۴ ثانیه برای مثال تکست عوض شه و بعد دوباره جمله بعدی بیاد

ممنون میشم مرحله به مرحله توضیح دهید
سلام بهتره یک دکمه برای رد کردن مکالمات بگذارین و برای ذخیره مکالمات از قالب جیسون یا xml استفاده کنین.
به هر حال کاندیشن Every X Seconds رو باید استفاده کنین.
یا هم از اکشن wait استفاده کنین.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: danial90
وقتی که خواستی بگی کاراکتر حرف بزنه ، اول بنویس set text ، متن اول . بعد زیرش یه اکشن بزن از شیء سیستم wait 4.0 second . بعد بنویس set text متن دوم و به همین ترتیب ....
اون اکشن wait time هم توی اکشن شیء سیستم ، اکشن آخر هست فک کنم .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، danial90
(1399/2/21، 05:18 عصر)محمد 82 نوشته است: وقتی که خواستی بگی کاراکتر حرف بزنه ، اول بنویس set text ، متن اول . بعد زیرش یه اکشن بزن از شیء سیستم wait 4.0 second . بعد بنویس set text متن دوم و به همین ترتیب ....
اون اکشن wait time هم توی اکشن شیء سیستم ، اکشن آخر هست فک کنم .
البته بهتره برای اینکار یک فانکشن (تابع) تعریف کرد که مجبور به کپی و پیست اکشن ها نباشیم!
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: danial90

از همه متشکرم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: