1399/2/21، 03:49 عصر
(1399/2/21، 03:14 عصر)Master Badfar' نوشته است:(1399/2/21، 01:28 عصر)'[email protected]' نوشته است:سلام دوست عزیز!سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و بازی سازان گرامی!
نماز و روزه هاتون قبول باشه
من یواش یواش میخوام استارت یک بازی رو بزنم ولی یه سوال ذهنمو درگیر کرده. توی انجمن هم چند بار گشتم پیدا نکردم.
میخوام وقتی کاربر وارد بازی شد در بازی ثبت نام کنه. یوزرنیم و پسورد بزنه که همه چیزش ذخیره بشه تا بعدا هم بتونه بازی کنه.
و اینکه دفعه های بغد دوباره نیاز به زدن یوزر و اینا نباشه و مستقیم وارد حساب بشه. (راستی در این بازی من سکه و اینا هم دارم که میخوام ذخیره بشن!)
من قبلا یه تاپیک مثل همین رو توی انجمن دیدم ولی متاسفانه نتونستم پیداش کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید
...با تشکر...
ببینید چند حالت داره:
یا شما یک آشنایی جزئی با یک زبان سمت سرور مثل PHP دارین و میتونین به کمک اینترنت و سورس کدهایی که در اون موجوده خودتون سیستم ثبت نام رو پیاده سازی کنین. البته بهتره بدونین چیکار میکنین چون اشتباهاتی که مرتکب بشین تبعات سنگینی داره.
حالت دوم اینه که شما تسلط لازم به PHP و کار با پایگاه داده رو دارین (البته برای یک سیستم ثبت نام ساده چنتا دستور اس کیو اِل بیشتر به کار نمیاد) و خودتون همه چیز رو از صفر تا صد پیاده سازی میکنین.
حالت سوم اینه که شما از یک نفر درخواست میکنین که چنین سیستمی رو برای شما طراحی کنه.
حالت چهارم هم اینه که از یک پلاگینی که برای همین منظور توسعه داده شده و اخیراً هم دیدم سیدرضا توی مارکت منتشرش کرده استفاده کنید.
در هر سه حالت اول تمیز کد نوشتن خیلی مهمه؛
به طور مثال برای یک سیستم ثبت نام میتونین به کمک شیء گرایی و کلاس ها در PHP خیلی واضح و شفاف یک کلاس جامع برای ثبت نام کاربران تعریف کنین و کارتون هم ساده تر بشه یا هم اینکه صرفاً طوری کد بنویسید که چنتا متغیر مقدارشون از طریق متد GET یا POST دریافت بشه و بره توی دیتابیس. این بستگی به شما داره.
در ضمن یک سیستم ثبت نام و ورود کامل گرچه که ظاهراً پروسه ساده ای داره ولی کار زیادی رو میطلبه. مصون کردن دیتابیس از حملات SQL Injection تا حد ممکن و رمزنگاری اطلاعات و استفاده درست از سشن ها و جلوگیری از Session Hijacking و .... تنها ابتدایی ترین مواردی هستن که باید بهشون دقت زیادی داشته باشین.
به نظرم سیستمتون باید شامل ویژگی های زیر باشه:
1- سیستم ریست (بازنشانی) پسورد جهت مواقعی که کاربر پسورد خود را فراموش کرده باشد
2- سیستم اطلاع رسانی ایمیلی یا پیامکی
3- تأیید دو مرحله ای
4- سیستم جلوگیری از تست بیش از حد پسورد جهت جلوگیری از حملات بروت فورس یا وردلیست
5- سیستم کپچا (زیاد مهم نیست البته)
6- قابلیت ایجاد پروفایل و ثبت مشخصات مربوط به آن (عکس پروفایل، بیوگرافی، یوزرنیم و ....)
7- قابلیت حذف حساب کاربری
8- پنل مدیریت کاربران برای اینکه بتونین کاربرا رو آنالیز کنین، یک اکانت رو حذف کنین و یا ....
.
.
.
.
کلی موارد دیگه هم هست که باید بهشون فکر کنین و اجرا کنین. البته بماند بسیاری از موارد صد درصد نیاز نیست و برعکسش بسیاری از موارد صد درصد نیازه.
اگر قصد ساخت بازی آنلاین رو دارین باید بدونین زحمتتون شاید هزار برابر ساخت بازی آفلاینه. قصد ندارم دلسردتون کنم و جسارتی کنم فقط خواستم بگم که پروژه تون مسلماً با اسمبل کردن چندتا کد از این ور و انور پروژه تمیزی نمیشه.
البته میتونین اصلاً از دیتابیس هم استفاده نکنین و اطلاعات رو توی یک فایل جیسون، XML و یا حتی یک فایل txt ذخیره کنین. البته اینطوری یکم کارتون دشوارتر میشه.
موفق باشین.
خب راستش من آشنایی با php ندارم
یعنی باید بدم یه نفر برام بسازه؟
همیشه باید از سختی ها گذشت
باید تجربه اندوخت
و از شکست درس گرفت!