علت عدم کارکرد ویبره در شی برازر در خروجی فونگپ

سلام و عرض ادب
میخواستم سوال کنم که ویبره در شی برازر در خروجی فونگپ عمل نمیکنه؟
چون من خروجی اچ تی ام ال5 که میگیرم به خوبی ویبره رو گوشی موبایل عمل میکنه اما وقتی خروجی فونگپ میگیرم دیگه عمل نمیکنه!!!
میخواستم بدونم کلا سیستم فونگپ همینجوریه؟
ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.
متشکرم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/2/29، 07:57 عصر)nariman نوشته است:  سلام و عرض ادب
چون من خروجی اچ تی ام ال5 که میگیرم به خوبی ویبره رو گوشی موبایل عمل میکنه اما وقتی خروجی فونگپ میگیرم دیگه عمل نمیکنه!!!
متشکرم.
سلام و درود؛
خُب همینطور که مشخصه شیء بروزر کدهای جاوا اسکریپت رو به صورت بی واسطه و مستقیم در خروجی HTML5 به کار میگیره و هیچ مشکلی هم نیست پس یعنی در این شیء کدهای جاوا اسکریپت به صورت کاملاً نیتیو و بدون تبدیل به زبان دیگه ای در مرورگر اجرا میشن.
اما توی اندروید یا پلتفرم دیگه ای کدهای جاوا اسکریپت به صورت نیتیو جواب نمیدن و فقط توی مرورگر قابل استفاده هستن مگر اینکه تبدیل بشن به یک زبان دیگه که این اتفاق برای شیء مرورگر چون به صورت منحصر به فرد برای مدیریت یک مرورگر ساخته شده و قراره دقیقاً کدهای جاوا اسکریپت رو اجرا کنه نمیفته. 
بنابراین شما باید از یه پلاگین مخصوص این امر استفاده کنین که یه سرچ بکنین در انجمن بهش میرسین.
موفق باشین.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، oak ، nariman
سلام
یه پلاگین cordova vibration هست اونم تست کنید

مطمئن نیستم ولی فکر میکنم پلاگین ابزار اندروید هم همچین قابلیتی داره
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: Master Badfar ، MohammadHadi ، nariman
(1399/2/29، 08:08 عصر)Master Badfar نوشته است:
(1399/2/29، 07:57 عصر)nariman نوشته است:  سلام و عرض ادب
متشکرم.
سلام و درود؛
خُب همینطور که مشخصه شیء بروزر کدهای جاوا اسکریپت رو به صورت بی واسطه و مستقیم در خروجی HTML5 به کار میگیره و هیچ مشکلی هم نیست پس یعنی در این شیء کدهای جاوا اسکریپت به صورت کاملاً نیتیو و بدون تبدیل به زبان دیگه ای در مرورگر اجرا میشن.
اما توی اندروید یا پلتفرم دیگه ای کدهای جاوا اسکریپت به صورت نیتیو جواب نمیدن و فقط توی مرورگر قابل استفاده هستن مگر اینکه تبدیل بشن به یک زبان دیگه که این اتفاق برای شیء مرورگر چون به صورت منحصر به فرد برای مدیریت یک مرورگر ساخته شده و قراره دقیقاً کدهای جاوا اسکریپت رو اجرا کنه نمیفته. 
بنابراین شما باید از یه پلاگین مخصوص این امر استفاده کنین که یه سرچ بکنین در انجمن بهش میرسین.
موفق باشین.

خیلی ممنونم از راهنمایی ارزشمندتون. خب خیالم راحت شد پس ایراد از نوع کد نویسیم نبوده. من فکر کردم شاید برازر این قابلیت رو برای اندروید هم داره و من یک جایی دارم اشتباه میکنم.
خیلی ممنونم از لطفتون.
ارادتمند.

(1399/2/29، 09:43 عصر)shazde نوشته است: سلام
یه پلاگین cordova vibration هست اونم تست کنید

مطمئن نیستم ولی فکر میکنم پلاگین ابزار اندروید هم همچین قابلیتی داره

ممنونم محمد جان از راهنماییت. حتما تستشون میکنم.
ارادتمند.
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، shazde ، Master Badfar

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: