موضوعها: 44
سپاسها: 125
75 سپاس گرفتهشده در 46 ارسال
سلام دوستان وقتتون بخیر
بعد از پنج روز امروز بازار برام ایمیل فرستاده که باید این دسترسی رو حذف کنم از بازیم:
لطفاً دسترسی "android.permission.RECORD_AUDIO" را از برنامه حذف کنید یا در صورت نیاز توضیحات لازم را ارائه فرمایید.
منظورش چیه؟ من موقع گرفتن خروجی کوردوا تیک media رو میزنم و تو xdk هم تو پلاگین ها تیک media رو میزنم،آخه یه دوستی گفت برای نمایش تبلیغات ادپلی،به این فعال سازی نیازه؟
دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم...
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
سلام
معمولا اگه توضیح بدید برای چه کاری به اون دسترسی خاص نیاز دارید، گیر نمیدن دیگه....
ممنونم دوستان الان بهشون توضیح دادم اما اگه گیر دادن بعد اون قسمت رو حذف کنم مشکلی پیش نمیاد برای نمایش تبلیغ؟
موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
نمی دانم چرا مایکت ها گیر الکی می دهند. مثلا خیلی تاز نرم افزار ها به خیلی از قسمت ها دسترسی دارند. به این برنامه ها چون خارجی هستند گیر نمی دهند و به ما گیر می دهند .
این یک پلاگینی است که شما به مدیا ها دسترسی دارید از جمله کارهای ان برای ضبط صدا و تصویر . همچنین برای دسترسی به پخش کردن فایل های صوتی و تصویری کاربرد دارد. که مستقیما از قابلیت های اندروید بهره می گیرد و کلا از کوردوا و کانسراکت جدا است. پس سرعت اجرایی و دسترسی را بالا می برد.
بشون بگو برای پخش تبلیغ احتیاج است.
اگر هم خیلی گیر می دهند تیک را بردار.
زیاد نه مگر دستگاه فرمت را پشتیبانی نکند. اگر خروجی را با کانسراکت جدید و xdk جدید بگیری مشکلی برای پخش ویدیو تبلیغی نمی آید. چون یکی برای پخش ویدیو مشکل داشت و مشکل اش با بروز کردن کانسراکت برطرف شد.
آره اون خودم بودم،و الان هم xdk هم کانستراکتم بروز و جدید شدند به لطف راهنمایی شما عزیزان،ببینم اگر باز گیر دادن پس بر میدارم تیکش رو.
به امید موفقیت هممون...
موضوعها: 24
مکان: شیراز
سپاسها: 753
626 سپاس گرفتهشده در 365 ارسال
خب اگر نیازی نیست برش دار دیگه ...
چون بازیت صدای کاربر رو ضبط نمیکنه ولی این دسترسی رو داره گیر دادن و الا مشکلی نیست...
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
آن که تنها صدا را ضبط نمی کنه برای پخش ویدیو هم استفاده می شود.
اما من برداشتمش و بدون اون هم کار کرد ویدئو،شما هم امتحان کنید و خبرش رو همینجا اعلام کنید...
موضوعها: 0
سپاسها: 1
2 سپاس گرفتهشده در 1 ارسال
سلام اگه خروجی تون اندروید هست روی گوشیتون نصبش کنید بعد با استفاده از apk editor Studio که برنامش داخل اندروید هست دسترسی رو حذف کنید بله من هم موافقم که مارکت های اندرویدی ایران خیییلییی گیر میدهند
امیر مسعود آزادی
11 ساله از اصفهان