ساخت لیست مراحل
سلام به همه ی اعضای انجمن من یک سوالی داشتم‌ من چجوری میتونم یه لیست درست کنم منظورم اینکه مثلا در بازی کلماتی یک صفحه سوالات اطلاعات عمومی در صفحه بعد سوالات مذهبی و... لطفا جواب بدید

بزودی بازی من
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/3/23، 09:16 عصر)kiarashb نوشته است: سلام به همه ی اعضای انجمن من یک سوالی داشتم‌ من چجوری میتونم یه لیست درست کنم منظورم اینکه مثلا در بازی کلماتی یک صفحه سوالات اطلاعات عمومی در صفحه بعد سوالات مذهبی و... لطفا جواب بدید

سلام به شما دوست عزیز؛
اولاً اینکه بهتر بود میگفتین میخواین این لیست از پیش تعیین شده و غیر قابل ویرایش باشه یا اینکه قادر باشین در هر لحظه که نیاز بود لیستتون رو ویرایش کنین.
با توجه به آنلاین بودن یا نبودن بازیتون راه های مختلفی رو پیش رو دارین. اجازه بدین اول فرض کنیم بازی (پروژه) شما آنلاینه.
در صورتی که پروژه تون آنلاین باشه میتونین خیلی راحت به کمک یک زبان سمت سرور مثل PHP فایل های جیسون (JSON) بسازین و محتوای سوالات رو در فایل های جیسون در هاست یا سرور ذخیره و نگهداری کنین. بعد در سمت کانستراکت به کمک AJAX اطلاعات ذخیره شده رو بازخوانی کنین و جایی که نیاز هست نمایش بدین. البته میتونین برای مقوله ذخیره کردن سوالات از دیتابیس (SQL یا No SQL) هم استفاده کنین.
به هر حال بازی شما اگر آنلاین باشه قادر هستین سوالات مختلفی رو اضافه کنین و یا حذف کنین و ... کلی کار دیگه.
حالا اگر فرض کنیم بازی شما آفلاین باشه بازم تقریباً مسیر مشابهی رو پیش رو دارین. میتونین از یک فایل جیسون یا XML سوالات رو بازخوانی کنین و نمایش بدین منتها تفاوتش با حالت آنلاین اینه که نیازی به برنامه نویسی سمت سرور ندارین. راه دیگه اینه که از دیکشنری یا آرایه کمک بگیرین که بستگی به گستره داده هایی که دارین هر کدوم در حد خودش میتونه موثر واقع بشه. همچنین میتونین سوالات موردنظرتون رو در قالب یک رشته با فرمت و ساختار دلخواه خودتون در بیارین و بعد با الگوریتم های فشرده سازی مثل LZW رشته رو کوتاه و فشرده کنین و بعد در زمانی که نیاز به بازخوانی اطلاعات هست رشته رو به حالت عادی خودش برگردونین. البته این مورد آخر نیاز به دونستن جاوا اسکریپت داره و پیاده سازیش هم میتونه با چالش همراه باشه. الگوریتم LZW بیشتر توی تصاویر گیف به کار میره اما برای رشته ها هم میتونه دست کم 23 درصد از طول رشته رو کم کنه.
موفق باشین.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/3/23، 09:40 عصر)Master Badfar نوشته است:
(1399/3/23، 09:16 عصر)kiarashb نوشته است: سلام به همه ی اعضای انجمن من یک سوالی داشتم‌ من چجوری میتونم یه لیست درست کنم منظورم اینکه مثلا در بازی کلماتی یک صفحه سوالات اطلاعات عمومی در صفحه بعد سوالات مذهبی و... لطفا جواب بدید

سلام به شما دوست عزیز؛
اولاً اینکه بهتر بود میگفتین میخواین این لیست از پیش تعیین شده و غیر قابل ویرایش باشه یا اینکه قادر باشین در هر لحظه که نیاز بود لیستتون رو ویرایش کنین.
با توجه به آنلاین بودن یا نبودن بازیتون راه های مختلفی رو پیش رو دارین. اجازه بدین اول فرض کنیم بازی (پروژه) شما آنلاینه.
در صورتی که پروژه تون آنلاین باشه میتونین خیلی راحت به کمک یک زبان سمت سرور مثل PHP فایل های جیسون (JSON) بسازین و محتوای سوالات رو در فایل های جیسون در هاست یا سرور ذخیره و نگهداری کنین. بعد در سمت کانستراکت به کمک AJAX اطلاعات ذخیره شده رو بازخوانی کنین و جایی که نیاز هست نمایش بدین. البته میتونین برای مقوله ذخیره کردن سوالات از دیتابیس (SQL یا No SQL) هم استفاده کنین.
به هر حال بازی شما اگر آنلاین باشه قادر هستین سوالات مختلفی رو اضافه کنین و یا حذف کنین و ... کلی کار دیگه.
حالا اگر فرض کنیم بازی شما آفلاین باشه بازم تقریباً مسیر مشابهی رو پیش رو دارین. میتونین از یک فایل جیسون یا XML سوالات رو بازخوانی کنین و نمایش بدین منتها تفاوتش با حالت آنلاین اینه که نیازی به برنامه نویسی سمت سرور ندارین. راه دیگه اینه که از دیکشنری یا آرایه کمک بگیرین که بستگی به گستره داده هایی که دارین هر کدوم در حد خودش میتونه موثر واقع بشه. همچنین میتونین سوالات موردنظرتون رو در قالب یک رشته با فرمت و ساختار دلخواه خودتون در بیارین و بعد با الگوریتم های فشرده سازی مثل LZW رشته رو کوتاه و فشرده کنین و بعد در زمانی که نیاز به بازخوانی اطلاعات هست رشته رو به حالت عادی خودش برگردونین. البته این مورد آخر نیاز به دونستن جاوا اسکریپت داره و پیاده سازیش هم میتونه با چالش همراه باشه. الگوریتم LZW بیشتر توی تصاویر گیف به کار میره اما برای رشته ها هم میتونه دست کم 23 درصد از طول رشته رو کم کنه.
موفق باشین.
212121
آقا زیر دیبلم حرف بزن اگر تازه کاری خواست ببینه بود بفهمه
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82 ، ᔕinaᗪehghani
باید سه تا لایه جدید بزنی
هرکدومش مال یه بخش مثلا اول مال مذهبی دوممال علمی و سومی و اینا
اگر موضوعات بیشتر بود بشتر بکن
بعد هم سه تا دکمه میزاری میگی روی هر کدوم کلیک کرد لایوت مربوطه نمایان بشه
بعد توی هرکدوم اسپرایت های مراحل رو بزار مثلا رو یکیش نوشته مرحله اول ، دوم اینجوری.
بعد هم یک لایوت درست کنی و بگی مثلا اگر مراحله انتخاب شده مرحله 1 بود ، کملمه درست برابر مثلا "اوآک" باشه
بعد حت میتونی مراحل رو قفل کنی و بگی اگر روی مرحله ای کلیک کرد و بعدش فقل بود ، براش مثلا یه پیام بده بگه باید مراحل قبلی رو بازی کنی

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: kiarashb ، علیرضاصادقی۰۰۹۸
ممنون

ببخشید من یه سوال دیگه هم دارم که خیلی ممنون میشم جوابش رو بدید مثلا اگه بخوای لباس آن فرد را انتخاب بکنی باید برای هرکدام جداجدا بازی رو بسازی یا مثلا میخوای نوع ماشین رو انتخاب بکنی
بزودی بازی من
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله
همش باید جزو انیمیشن ها باشه
مثلا انیمیشن راهرفتن با لباس قرمز مثلا
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نه مثل اینکه شما متوجه نشدی الان مثلا در بازی رنگ بازی رو قرمز انتخاب کنیم یا یک نفر دیگه بیاد رنگ آبی انتخاب کنه یعنی من باید برای هرکدام جداجدا بازی و مراحل رو بسازم اگه بازی مثلا صد مرحله باشه برای هر رنگ باید تکراری صد مرحله بسازیم
بزودی بازی من
  پاسخ

سپاس شده توسط:
باید واضح تر و ترجیحا با عکس بیان کنید 
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دیگه چجوری بگم
بزودی بازی من
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
کلی و دقیق بگو داخل بازیت چه چیزهایی داری که میخوای رنگشون تغییر کنه
مثلا میخوای رنگ بکگراند تغییر کنه ، دکمه ها ، لباس ها
هر چی هست دقیق بگو

[تصویر:  Hurricanes.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: