موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
سلام دوستان
میدونم این مورد به کرّات در انجمن سوال شده اما خب این چیزی که من میخوام اگه کسی بلده بگه .
میخوام روز هفته رو (friday-monday....) از هاست دریافت کنم .
1- برای اینکار پلاگینی هست که اصلا نیاز به سرور نباشه و خودش بگیره (ولی با تغییر تاریخ تغییر نکنه)
2 - اگه نیست راهنمایی کنید که این فایل رو چطور و در چه فرمتی (php-html...) باید در هاست بسازم و چه کدی بزنم که دریافت کنه ؟ و چطور این فایل رو از سایت پنهان کنم طوری که تنها مثلا از فایل منیجر بشه دسترسی داشت بهش (یه طوری که فقط ادمین بتونه محتواشو تغییر بده و هک نشه) و در بازی قابل دریافت باشه .
ممنون میشم راهنمایی کنید . نیازی به ماه و سال نیست ، فقط روز هفته .
ممنون . چنتا سوال ، اینکه ناحیه برام مهم نیست و نمیخوام ایران باشه ، کلا میخوام روز هفته رو به میلادی نشون بده و اینکه اون موارد امنیتی که گفتم رو چطوری باید لحاظ کنم ؟
موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3302 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
اون تاریخ مهمه ، چون اکثر سرور ها به ساعت UTC هستند ؛ تفاوت ساعت ها باعث میشه نسبت ساعت ایران به ساعت UTC تاریخ روزانه رو اشتباها محاسبه کنه ، اگر مشکلی ندارید اونو حذف کنید .
مسئله امنیتی خاصی نداره .
کسی به سرور دسترسی نداشته باشه که نمیتونه اونو تغییر بده .
چی رو دقیقا باید پاک کنم ؟ میخوام به ساعت جهانی باشه . بین المللی . من واقعا تو کد صفرم ، اگه میشه تغییرش بدید ممنون میشم.
موارد امنیتی که تو هاست فقط کاری کردم که صفحه اصلی هاست دیده نشه و یه صفحه html رو نشون بده .
دم شما گرم . امنیت تو کانستراکت چطوری باید انجام بشه . با کدگذاری سمت سرور که خیلی سخته ؟ یعنی با گرفتن اطلاعات با ajax بازم میشه روز هفته رو هک کرد تو بازی ؟ دقیقا منظورتون چطور امنیته تو کانستراکت . خیلی دنبال اینم اما نتیجه ای نگرفتم .
این پردازش و ... یعنی چی ؟ یعنی همون رمزنگاری ؟ تنها راه امنیتی که ما تاالان یادگرفتیم اونم از اقای mater همین بوده
که اونم خیلی سخته البته
موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3302 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
نه نه ، اصلا ، نمیدونم چرا ایشون کلا روی رمز نگاری خیلی اعتقاد خاصی داره .
ولی من به شخصه فقط به امنیت خود کد اهمیت میدم ، نه مسائل رمزنگاری ...
شما برای این پردازش های داخل سرور باید زبان سمت سرور رو بلد باشید که حالا من اینجا php رو قرار دادم .
منظورمم از پردازش سمت سرور ؛ این هست که کاربری بیاد و ثبت نام و ورود انجام بده ، سناریویی از کد ها قرار بگیره ، حالا همین مورد روز های هفته هم در خود سرور بررسی بشه ، که مثلا میشه بهش گفت اگر روز دو شنبه بود ، فلان کار رو انجام بده . صد البته کار های حرفه ای تری هم میشه انجام داد .
حالا اگر این مورد تطابق داشت چی بشه ؟ ی پیغام برسه به کلاینت که این کار انجام شد ...
حالا اگر قراره سکه ای اضافه بشه ، همونم سمت سرور انجام شده ، پس طرف صد خودشو بکشه بتونه سناریو دستورات سمت کلاینت رو به دست بیاره ، نمیتونه بازم کاری بکنه .
حالا بحث رمز نگاری اصلا مهمم نیست ، کد ها امنیت کافی رو داشته باشند ، طرف حتی بدونه API شما کجا و چی هست ... خب کاری که نمیتونه اضافه تر از اون چیزی که ما انتظارشو داریم انجام بده ، پس بقیش مهم نیست .