شهر مردگان... (کیک بوکسور3)
[quote="alirezaa82" pid='53502' dateline='1596547565']
سلام تبریک میگم بسیار عالی شده.
فقط از یه مرحله به بعد برای من صفحه سیاه میشه و فقط صدای بازی میاد

ممنونم از وقتی که گذاشتید و بازی رو تست کردید. کاش شماره مرحله و نوع و رم گوشیتون رو هم میفرمودید.
بازم به هر حال ممنونم

من همینجا یه سواستفاده بکنم و یه مطلبی رو عرض کنم. البته چندوقت پیش میخواستم برای این پیشنهاد تاپیک بزنم اما تجربیات قبلی پیشنهاداتم توی انجمن یادم انداخت که نباید تاپیک بزنم.
پیشنهاد:
تمام دوستانی مثل من که شخصی بازی میسازن حتما این تجربه رو داشتن که وقتی ساخت بازیشون تموم میشه اونقدر انرژیشون نسبت به اون بازی تحلیل میره که واقعا حسه اینکه بشینن و تمام مراحل بازی رو بارها تست کنن وجود نداره. از طرفی هم درسته که همه ما دوستان خوبی داریم که بی هیچ چشمداشتی حاضرن بازی رو تست کنن اما بالاخره آدم یه جایی دیگه خجالت میکشه هی وقت دوستانش رو بگیره بنابراین میخواستم به آقا رضا و مدیران فروشگاه c2 پیشنهاد بدم یک بخش هم برای تست بازی راه اندازی کنن. یعنی درقبال تست حرفه ای بازی دستمزد دریافت کنن. اما حرفه ای بازی رو تست کنن و گزارش تست به مشتری ارایه بدن. هممون میدونیم که تستر های بازی در خارج از کشور این کار رو حرفه ای انجام میدن و پول خوبی هم میگیرن اما ما هیچ تشکلی برای این کار تو ایران نداریم. فروشگاه میتونه با چند تا گیمر حرفه ای قرارداد ببنده و بازیهای ارسالی رو به چند تستر با هم بده و گزارش تستها رو به مشتری ارایه بده و پول دریافت کنه. شاید اگر همچین بخشی وجود داشت خیلی از بازیها مثل بازی بنده با اشکال و باگ منتشر نمیشدن.

پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، M.gh ، Alireza3d ، hasansanaei
از نظر من آقای نریمان درست میگن
من خودم تا الان بیش از 1000 تا بازی انجام دادم
من حاضرم بدون هیچ مبلغی آقا نریمان و بقیه دوستان بازی هاتون رو تست کنم
از دانش خود ، همیشه بهینه استفاده کنید !
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman ، Amirhesam.KH ، shazde ، hasansanaei
(1399/5/14، 08:18 عصر)shazde نوشته است: سلام نریمان جان
تبریک میگم
پیشرفتت کاملا مشهوده

امیدوارم دیده بشه بازی و دانلود زیادی بخوره 54 ‌ 

سلام محمد جان
تایید شما برام افتخار بزرگیه
متشکرم 
  پاسخ

سپاس شده توسط: ARKEYA ، Amirhesam.KH ، shazde ، hasansanaei
(1399/5/14، 08:25 عصر)nariman' نوشته است:
(1399/5/14، 05:56 عصر)alirezaa82' نوشته است: سلام تبریک میگم بسیار عالی شده.

ممنونم از وقتی که گذاشتید و بازی رو تست کردید. کاش شماره مرحله و نوع و رم گوشیتون رو هم میفرمودید.
بازم به هر حال ممنونم

من همینجا یه سواستفاده بکنم و یه مطلبی رو عرض کنم. البته چندوقت پیش میخواستم برای این پیشنهاد تاپیک بزنم اما تجربیات قبلی پیشنهاداتم توی انجمن یادم انداخت که نباید تاپیک بزنم.
پیشنهاد:
تمام دوستانی مثل من که شخصی بازی میسازن حتما این تجربه رو داشتن که وقتی ساخت بازیشون تموم میشه اونقدر انرژیشون نسبت به اون بازی تحلیل میره که واقعا حسه اینکه بشینن و تمام مراحل بازی رو بارها تست کنن وجود نداره. از طرفی هم درسته که همه ما دوستان خوبی داریم که بی هیچ چشمداشتی حاضرن بازی رو تست کنن اما بالاخره آدم یه جایی دیگه خجالت میکشه هی وقت دوستانش رو بگیره بنابراین میخواستم به آقا رضا و مدیران فروشگاه c2 پیشنهاد بدم یک بخش هم برای تست بازی راه اندازی کنن. یعنی درقبال تست حرفه ای بازی دستمزد دریافت کنن. اما حرفه ای بازی رو تست کنن و گزارش تست به مشتری ارایه بدن. هممون میدونیم که تستر های بازی در خارج از کشور این کار رو حرفه ای انجام میدن و پول خوبی هم میگیرن اما ما هیچ تشکلی برای این کار تو ایران نداریم. فروشگاه میتونه با چند تا گیمر حرفه ای قرارداد ببنده و بازیهای ارسالی رو به چند تستر با هم بده و گزارش تستها رو به مشتری ارایه بده و پول دریافت کنه. شاید اگر همچین بخشی وجود داشت خیلی از بازیها مثل بازی بنده با اشکال و باگ منتشر نمیشدن.

خواهش میکنم . 
گوشی شیائومی نوت 8 . رم 3 گیگا بایت . 
راستش چون مراحل شماره گذاری و نام به خصوصی ندارند نمیتونم بگم کدوم مرحله بود . 
ولی یکی دو مرحله بعد از پیدا کردن اولین کلید بود . 
 تا اونجا که رفتم هر بار که بازی رو شروع میکنم و "ادامه بازی" رو میزنم میره صفحه سیاه و فقط صدا به گوش میرسه . 
تنها راهش اینه که از نو بازی رو شروع کنم.

پاسخ

سپاس شده توسط: nariman ، hasansanaei
(1399/5/14، 08:29 عصر)آموزش دهنده نوشته است:
نقل قول: یکی از بهترین راه های تست کردن بازی از دید خودم:

دیه همه تو فامیلشون بچه های هفت هشت ساله دارن خب وقتی بازیتونو ساختین بدینش به اونا بازی کنن اگه دیدین بعد از پنج دقیقه بهتون گفتن "عمو دیگه بازی نداری؟؟" بدونید بازیتون چندان دانلود نمیخوره و نهایتا بتونید دو هزار تا دانلود داشته باشید البته به غیر از بازی های کلماتی و حدس تصویر
البته روش تست شما درست نیست !
ضمن اینکه موضوع اعلام شده ؛ تست و باگ یابی بازی بود نه سنجش کیفی بازی .

اما روش شما هم درست نیست در کل ؛ ما بازی نمیسازیم که بچه های هفت / هشت ساله بخواد خوششون بیاد ، صد سال سیاهش خوششون نیاد .
بازار کار ما از افراد 15 به بالا شروع میشه ؛ من خودم به شخصه هیچ بازی رو با رده سنی زیر 15 منتشر نمیکنم .
هرچند زیر اون هم دانلود میکنند ، اما منظور از این برای هدف خودم هست ؛ مثلا حتی برای تبلیغاتمم اگر رده سنی داشته باشه بالای 15 رو میزنم و هزینه رو الکی صرف زیر این نمیکنم .
دلایلش هم تا حدودی معلومه ؛ اما مهم ترینش برای شخصه من نحوه استفاده درست از بازی و خرج کردن توی بازی هست ، بچه 7 / 8 ساله برای من ارزش دانلود کردن نداره چون 90 درصدشون امکان خرید ندارن و جزو بازار هدف من نیستند . اون 10 درصد هم مادر و پدراشون براشون خرج میکنند که همزمان باهاشون گاو ها هم پرواز میکنند !

هرچند بازی ها و نرم افزار هایی برای رده سنی 3 تا 7 سال بودن که میلیاردی کسب درآمد کردند ، اما اونها روش های کسب درآمدشون خیلی تفاوت داشته ...

از نریمان عزیز هم بابت پرت کردن مطلب از استارت عذر میخوام . دوستان دیگه هم بحثی غیر از بازی ایشون رو نکنن .
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، Amirhesam.KH ، shazde ، nariman
(1399/5/14، 09:34 عصر)alirezaa82 نوشته است:
(1399/5/14، 08:25 عصر)nariman' نوشته است:
(1399/5/14، 05:56 عصر)alirezaa82' نوشته است: سلام تبریک میگم بسیار عالی شده.

بازم به هر حال ممنونم

پیشنهاد:

خواهش میکنم . 
 تا اونجا که رفتم هر بار که بازی رو شروع میکنم و "ادامه بازی" رو میزنم میره صفحه سیاه و فقط صدا به گوش میرسه . 

متشکرم. از اطلاع رسانیتون. حتما بررسی میکنم تا بتونم مشکل رو پیدا کنم البته من بارها این مسیر رو با چند گوشی مختلف تا انتها رفته بودم اما حتما باز چکش میکنم. هرچند پیداکردن کلید, کمکی به فهمیدن مرحله که شما فرمودین نمیکنه چون همونطور که توی توضیحات بازی اولش قید میشه شما هربار که دکمه بازی جدید رو بزنید چهار کلید اصلی بازی به طور تصادفی و با ترکیبی جدید, در محل های قابل پنهان شدن در طول این مسیر طولانی مخفی میشن یعنی هربار که بازی رو از اول بازی کنید دیگه کلیدها جای قبلی نیستن و در نتیجه با یک معمای جدید طرف هستید و تعداد بسیار بسیار زیادی ترکیب مختلف وجود داره که بازیکن اگر دوست داشته باشه میتونه بارها از تلاش برای پیداکردن کلیدها در طول مسیر لذت ببره عملا خود من هم نمیدونم هر کلید در کدوم مرحله و در کدوم مکان در طول مسیر قرار داره و پنهان شده.
اما من سعی میکنم بر مبنای فرمایش شما باز هم این مسیر رو چندین بار دیگه برم شاید متوجه مشکل بشم.
درکل ممنونم از لطفتون.

پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، Alireza3d ، hasansanaei
(1399/5/14، 11:10 عصر)nariman نوشته است:
(1399/5/14، 09:34 عصر)alirezaa82 نوشته است:
(1399/5/14، 08:25 عصر)nariman' نوشته است: خواهش میکنم . 

متشکرم. از اطلاع رسانیتون. حتما بررسی میکنم تا بتونم مشکل رو پیدا کنم البته من بارها این مسیر رو با چند گوشی مختلف تا انتها رفته بودم اما حتما باز چکش میکنم. هرچند پیداکردن کلید, کمکی به فهمیدن مرحله که شما فرمودین نمیکنه چون همونطور که توی توضیحات بازی اولش قید میشه شما هربار که دکمه بازی جدید رو بزنید چهار کلید اصلی بازی به طور تصادفی و با ترکیبی جدید, در محل های قابل پنهان شدن در طول این مسیر طولانی مخفی میشن یعنی هربار که بازی رو از اول بازی کنید دیگه کلیدها جای قبلی نیستن و در نتیجه با یک معمای جدید طرف هستید و تعداد بسیار بسیار زیادی ترکیب مختلف وجود داره که بازیکن اگر دوست داشته باشه میتونه بارها از تلاش برای پیداکردن کلیدها در طول مسیر لذت ببره عملا خود من هم نمیدونم هر کلید در کدوم مرحله و در کدوم مکان در طول مسیر قرار داره و پنهان شده.
اما من سعی میکنم بر مبنای فرمایش شما باز هم این مسیر رو چندین بار دیگه برم شاید متوجه مشکل بشم.
درکل ممنونم از لطفتون.

بنده سعی میکنم مسیر رو از ابتدا برم تا ببینم کدوم مرحله هست دقیقا تا اطلاع بدم به شما

پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، nariman
(1399/5/15، 01:07 صبح)kakmamad نوشته است:  سلام عاااااالی برادر خیلی لذت بردم.بسیار زیبا کار کردی. لذت بردم.هزار ماشالله.

سلام کاکممد جان
 ممنونم از لطف و حمایت همیشگیت از بنده. شرمندم میکنی.
  پاسخ

سپاس شده توسط: kakmamad
سلام.
چه بازی باحالی ساختی نریمان جان دمت گرم من که خیلی لذت بردم.
پیشرفت تو همه جای بازی دیده میشه : رابط کاربری، داستان، طراحی محیط و ...
تبریک میگم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، hasansanaei ، shazde
(1399/5/15، 09:47 صبح)mhp نوشته است: سلام.
چه بازی باحالی ساختی نریمان جان دمت گرم من که خیلی لذت بردم.
پیشرفت تو همه جای بازی دیده میشه : رابط کاربری، داستان، طراحی محیط و ...
تبریک میگم.

سلام
ممنونم حسین جان از لطفت و آموزشها و راهنماییهای همیشگیت به من. امیدوارم هرچه زودتر بازی گلف شما رونمایی بشه و بدرخشه.

پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، Amirhesam.KH ، shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 600 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 239 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 646 1403/2/30، 10:34 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  بازی تانک وار کامل شد (:--ALI--:) 0 952 1402/12/7، 03:57 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)