(1399/5/29، 08:16 عصر)amin hosseini نوشته است: باز هم می گویم : بازی هیچ ربطی به قدرت انجین ندارد ، فقط به خلاقیت و امید بستگی ربط دارد. این بحث را دیگر ادامه نمی دهم ، چون الکی دعوا می شود و مسیر تایپک منحرف می شود. این را هم برای ختم ارسالم می نویسم: بازی های قدرتمندی با کانستراکت 2 ساخته شده ، نمونه اش : بازی جنگ گانگسترای و مافیای سرعت آقای حسن ثنایی ، دونامینولا که الان در گوگل پلی است ، جدال با شیاطین و ... و یک نصیحت دیگر: لطفاً وقت خوتان را با چرت و پرت هایی که فلان انجین بهتر است ، الکی به هدر ندهید ، فقط بازی با کیفیت بسازید ، کاربران به انجین که نگاه نمی کنند.
موفق باشید.
خدا نگهدار.
سلام ؛ البته بازی های بنده منتشر نشده که کیفیتشون رو بشه سنجش کرد .
اما بازی های آقای مهدی حیدرزاده که دو تا از بازی هاشونو با همین کانستراکت ساختند و همه دوستان هم میشناسند ایشون رو نشونه کامل کیفیت بالای کانستراکت هست .
من قبلا صحبت های استاد رضایی رو شنیده بودم و سرلوحه راهم قرار دادم ، ایده هامو دارم ، هرکدوم که کار نکنه با یک انجین یا با یک زبان برنامه نویسی دیگه میزنم ...
مثلا به جای اینکه مثل بعضی از دوستان بخوام وقتم رو برای انتخاب این یا اون هدر بدم ، مثلا میخواستم یک اپ بنویسم ، که دیدم با کوردوا سریع تر انجام میشه ، خب به جای جاوا نشستم با کوردوا زدم ! خب از نظر شما اگر بخوایم بسنجیم پس من باید با جاوا میزدم اپ رو دیگه درسته ؟؟؟ اما تعصبی خرج ندادم ، ایده من به تمیزی با کوردوا پیاده شد و به جای 3 هفته زمان هم توی 5 روز تموم شد :)
وقتی میشه ی بازی به زیبایی کلش آو کلنز توی کانستراکت ساخت چرا یونیتی ؟ اینکه ما ضعف داریم توی گرافیک و توی کار با همین کانستراکت دلیل خراب شدن ایده ها و بازی هامون میشه .
ولی خب دکتر رضایی یک حرفی رو موقعی که با ایشون بودم زدند و این بود که در حال حاضر با هر چیزی که در دسترستون هست ایده رو پیاده کنید .
الان در حال حاضر 80 درصد شما کانستراکت رو در حد ساخت یک بازی با ایده ذهنی خودتون بلد هستید ... اما یونیتی هنوز بلد نیستید ؛ ایده هاتونو با همین که الان هست پیاده کنید ، نشد نداره ، اگر دو بعدیه حتما میشه ، اگر نمیشه یعنی خودتون بلد نیستید و نمیتونید .
اینقدرم نگید یونیتی 3 بعدیه و فلان ، الان من بلدم ، ولی وقتی توی همین آرت 2 بعدی هم موندم ، 3 بعدی از کجا بیارم ؟ باز 2 بعدی رو میشه با 5 تا 10 میلیون ی گرافیست کار درست براش استخدام کرد 0 تا 100 بازی رو هم بزنه ، 3 بعدی رو میخواید چیکار کنید که هر باز طراحیش فقط 200 هزار ت پولشه ؟؟؟
واقعیت اینه که الان نه پول داریم نه اعتبار ... الان اینه ، مهم نیست قبلا چی بودیم ...
باز این کرونا نبود قرار بود امسال دقیقا همین موقع ها من یک محل اسکان کوچیک تهران اجاره کنم تا با 4 . 5 تا از آشناها و چند از بچه های همینجا هم بریم کار کنیم . در حال حاضر بخاطر کرونا این موضوع هم کنسل شده ، اما خب بازم همون قضیه امکانات فعلی هست ، هرچی که الان دارید با همون کار کنید ، خدارو هم شاکر باشید .