موضوعها: 6
مکان: کرمان
سپاسها: 2
0 سپاس گرفتهشده در 0 ارسال
سلام. بعد از اینکه از نرم افزار خروجی میگیرم و روی گوشیم نصبش میکنم, داخل نرم افزار اونجایی که قرار یه صفحه اینترنتی باز بشه, اون صفحه کامل لود نمیشه و نرم افزار یدفه کلا هنگ میکنه. حجم نرم افزار هم حدود 4 مگابایت بیشتر از حجم مورد انتظاره.
همه این اتفاقات وقتی میفته که تو xdk , تنظیمات نرم افزار مثل اسم نویسنده , ID , آیکوناش و splash screen رو وارد میکنم.
امیدوارم تو این مرحله آخرم راهنمایی هاتون کمکم کنه
موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
از چه روشی استفاده کردید کراس والک اشتراکی - کراس والک معمولی - اندروید.
برای خروجی اندروید 4 به بالا از روش کراس والک خروجی بگیرید و برای اندروید 5 به بالا اندروید
استفاده کنید.
مشکل در خروجی گیری دارید ؟
بهتر آخرین نسخه را نصب کنید ممکن است برنامه خراب شده باشد. آخرین نسخه 66 هست. من داخل تنظیمات نام فارسی برای برنامه انتخاب می کنم هیچ مشکلی نداشت. حتما کتابخانه کودوا را به بپروژه اضافه کنید.
دو نسخه برایتان گرفته می شود که عیب بزرگ این روش است. یکی برای X86 یکی ARM است هر دو نسخه را نصب کنید ببینید کدام نسخه به اندروید شما می خورد.
اگر رفع نشد.
preload sounds را نه no کنیدو درباره خروجی بگیرید حتما دوباره فایل ها را آپلود کنید. برای بازی آوا شناس من بازی نصب می شد ولی هنگام اجرا بازی loader لود کنند خیلی دیر میرفت وقتی تمام می شد از برنامه خارج می شد
20 مگا بایت دیگر به خاط کتابخانه اجرا کننده کوردوا و کراس والک است که اضافه می شود.
preload sounds تنظیمات پرژه کانسراکت است
موضوعها: 24
مکان: شیراز
سپاسها: 753
626 سپاس گرفتهشده در 365 ارسال
تو چی تو بازی گذاشتی که فقط خروجی کانستراکت 20 مگ شده ... !
یکم بهینه تر کن بازی رو ...
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
روی گوشی دیگری امتهان کردید .
xdk تنظیم خاصی ندارد که بازی گیر کند. شما فقط در تنظیمات آن آیکون و اسکرین شات - تنظیمات پکیج اندروید(نام - شماره ساخت ) ویکسری پلاگین های جاوا .
داخل شبیه ساز XDK اجرا می شود؟