موضوعها: 41
مکان: جمهوری اسلامی ایران ،آذربایجان غربی شهرستان نقده
سپاسها: 549
471 سپاس گرفتهشده در 210 ارسال
فکر کنم مشکل از کانستراکت باشه چون ورژن سایت کمی قدیمیه ولی تو سایت خود کامستراکت نسخه 212 هست
و intel xdk هم با نسخه های جدید تر سازگاره البته فکر کنم
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)
موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
یک پروژه جدید بساز و دوباره امتهان کن. وقتی پروژه جدید می سازی بروزی الگو templte کلیک کن در قسمت خالی empty و الگو HTML + cordova را انتخاب کن فیلد ها را بدرست پر کن وآی دی جدیدی وارد کن هتما باید ساختارش ir.company.namegame باشد یعنی سه کلمه که با نقطه از هم جدا باشد . تنهاحروف کوچک باشند. یعنی نباید از اعداد حروف بزرگ و ... در نام گذاری پکیج استفاده کنید. در داخل کانسراکت هم چک کن که فیلد پروژه درست پر شده اند.
بعد فایل ها خروجی رو در مسیر www کپی کن.
نگاه کن در شبیه ساز بازی حداقل لود شود اگر نبود مشکل از فایل هاست.
فایل ها باید کامل آپلود شود در هردفعه خروجی از نو دکمه آپلود را انتخاب کن روی crosswalk کلیک کن وقتی کامل لود شد روی دکمه Build in کلیک کن
اگر فایل های قبلی خراب باشند - اتصال بدرستی برقرار نشود - تنظیمات پروژه کامل نباشد. این خطا رخ می دهد.
نام فایل ها پروژه فارسی نباشد.
نسخه 212-2 در سایت همراه کرک موجود است
موضوعها: 4
مکان: کرج
سپاسها: 169
73 سپاس گرفتهشده در 33 ارسال
منم وقتی میخواستم از یکی ار بازیام خروجی بگیرم همین ارور رو میداد . لامصب توضیح درست نمیده مشکل چیه که!!! بعد مدتی متوجه شدم اسم یکی از فایل های صوتی فارسیه ، اسمش رو که تغییر دادم درست شد . البته نمیدونم این به مشکل شما ربطی داره یا نه؟!
یک بار تست میکنم همه فایل هارو اینگلیسی میکنم و دوباره از اول
دوستان یافتم . یافتم . مشکل از فارسی بودن اجزا بودن باید انگلیسی میشدن ولی من فارسی ساخته بودم