مشکل تغییر خودکار کالیژن و فیزیک!
Wink 
درود خدمت همگی دوستان؛ مدتیه من دارم روی پروژه جدیدم کار میکنم و با مشکل عجیبی مواجه شدم و اونم اینه که کالیژن پالیگان ها بعد از اجرای پروژه و پیشنمایش تغییر میکنن یا نادیده گرفته میشن! بازی من هم کلا وابسته به فیزیک هست و واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم! 
مثلا برای آبجکتی همه چیز تعیین شده و روی گزینه Use collision polygon ست شده ولی بعد از اجرای پیشنمایش خود به خود میره رو حالت ماسک Bounding Box !!
به عنوان نمونه عکس زیر: 
[تصویر:  osue_screenshot_(661).png]

برای درک بهتر و متوجه شدن این مشکل میتونید ویدئو رو تماشا کنید:

سپاس شده توسط: M.gh ، ᔕinaᗪehghani
سلام 
روی اسپرایت دو کلیک کنید ، سپس از نوار سمت چپ پایین ترین گزینه collision polygon ش رو تعیین کنید . اگه اشتباه میکنم یا متوجه نشدم به این دلیل بود که لینک فیلم باز نشد .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]

سپاس شده توسط:
سلام
اونجوری که داخل تلگرام و اینجا گفتند گذاشتن روی حالت collision polygon
ولی وقتی بازی اجرا میشه خودکار میره روی Bounding Box

سپاس شده توسط:
سلام

موضوع اول اینه که اصلا درک نمیکنم چرا برای این موضوع از کالیژن استفاده کردید !؟
توی خود سایت کانستراکت ؛ در انجمنش حداقل 20 مورد بوده که اعلام کردند کالیژن ها هرچقدر بیشتر بشن باعث خرابی پروژه و یا استفاده بیش از حد از سخت افزار باعث سنگین شدن بازی میشه . در کنار فیزیک که دیگه فقط خدا میدونه چه اتفاقی میوفته !
نقاط کالیژن برای این موضوع ساخته نشدند ، تنها سوالی که برای من باقی میمونه اینه که کدوم مهندسی این روش رو بهتون توصیه کرده ؟؟؟

موضوع دوم این هست که شما برای موضوعی که بابتش دارید کار میکنید ، باید از اسپرایت یا هر آبجکت دیگه ای استفاده کنید که بتونید در اون از رفتار ( Solid ) استفاده کنید .
میتونید از اسپرایت یا آبجکت مورد نظر بارها کپی بگیرید ، بدون اینکه استفاده بیش از حدی از سخت افزار سیستم عامل صورت بگیره و صد البته برای اینکه نمایش داده نشن هم باید Invisible کنید 1

موفق باشید .

سپاس شده توسط: ARKEYA
(1399/7/26، 10:21 عصر)hesam3' نوشته است: سلام

توی خود سایت کانستراکت ؛ در انجمنش حداقل 20 مورد بوده که اعلام کردند کالیژن ها هرچقدر بیشتر بشن باعث خرابی پروژه و یا استفاده بیش از حد از سخت افزار باعث سنگین شدن بازی میشه . در کنار فیزیک که دیگه فقط خدا میدونه چه اتفاقی میوفته !
نقاط کالیژن برای این موضوع ساخته نشدند ، تنها سوالی که برای من باقی میمونه اینه که کدوم مهندسی این روش رو بهتون توصیه کرده ؟؟؟

موضوع دوم این هست که شما برای موضوعی که بابتش دارید کار میکنید ، باید از اسپرایت یا هر آبجکت دیگه ای استفاده کنید که بتونید در اون از رفتار ( Solid ) استفاده کنید .
میتونید از اسپرایت یا آبجکت مورد نظر بارها کپی بگیرید ، بدون اینکه استفاده بیش از حدی از سخت افزار سیستم عامل صورت بگیره و صد البته برای اینکه نمایش داده نشن هم باید Invisible کنید 1

موفق باشید .

ممنون بابت پیشنهادات متفرقتون ولی واقعا فکر نکردید این مغز منفکرانه رو ما هم داریم یه چیزی میدونیم فیزیک رو انتخاب میکنیم با کالیژن های زیاد واقعا؟! تنهایی فکر کردید؟

اوج بهره ای که از این جوابتون گرفتم موفق باشید آخرش بود؛ والسلام /:

سپاس شده توسط: M.gh ، MdSarli
(1399/7/27، 12:12 صبح)Amir soft نوشته است:
(1399/7/26، 10:21 عصر)hesam3 نوشته است: سلام

موفق باشید .
ممنون بابت پیشنهادات متفرقتون ولی واقعا فکر نکردید این مغز منفکرانه رو ما هم داریم یه چیزی میدونیم فیزیک رو انتخاب میکنیم با کالیژن های زیاد واقعا؟!
دوست عزیز دوران تعصبات الکی خیلی وقته گذشته !
شما زمانی میتونید روی مغز متفکرانتون اتکا کنید و مانور بدید که راه کار درستی رو انتخاب کرده باشید ، نه واقعا ؟
نقل قول: تنهایی فکر کردید؟
توی خود سایت کانستراکت ؛ در انجمنش حداقل 20 مورد بوده که اعلام کردند کالیژن ها هرچقدر بیشتر بشن باعث خرابی پروژه و یا استفاده بیش از حد از سخت افزار باعث سنگین شدن بازی میشه .

من برخلاف شما و دوستان دیگه قبل از زدن هرکلمه از حرفام ، اول روش تحقیق میکنم و یا تجربیات شخصی خودم و دیگران رو بازتاب میدم .
اگر جایی اشتباه کرده باشم عذرخواهی میکنم ، شما چطور ؟
نقل قول: اوج بهره ای که از این جوابتون گرفتم موفق باشید آخرش بود؛ والسلام /:
من در انتهای همه تاپیک ها و پاسخ ها موفق باشید رو میگم ، با این احتساب شما هیچ بهره ای نبردید .

موفق باشید .

سپاس شده توسط:
از صمیم قلب نسبت به سخنان هدایتگرانه تون واکنش مثبتی دارم دوست عزیز و نگرانیتون از عدم موفقیت من قابل درکه 41
ولی مشکل من کلایدر ها هستن نه تعصبم یا بهینه سازی بازیم؛ اگر راه حلی ندارید چرا جواب میدید آخه 22

بازی خودمه دلم میخواد گند بزنم به پرفورمنسش اصلا خیلی متعصبم من بازی موفقی تا الان نساختم میخوام هر روز لایسنس و همه چیمو هدر بدم باز به شما چه آخ 2222

مرسی که به فکر موفقیت من هستید حالا راه حلی ندارید به خود سیرا فید بک میدم و به عنوان یک باگ که اتوماتیک میره رو حالت بوند گزارشش کنم 39

سپاس شده توسط: M.gh ، MrAlvand
من نباید تو این موضوع ورود کنم ولی ایشون راه کار درست رو در پیش گرفته و پروژشون موجب ایجاد این راه کار شده و اینکه بله حرف شما درسته و کالیژن زیاد سنگین میکنه بازیو ولی ایشون بار اولش نیست که پروژه میزنه و پروژه های موفقی هم داشتن و دوست داره این مدلی بزنه . بمولا اگه یکمی حتی یکم هم روی حرفی که میزنید تحقیق کنید . تجربه شخصی که هیچی شما فقط تجربه بقیه رو بازتاب میکنی . ایشون هم کاری نکردن که عذر بخوان و حرف آخر هم که همه ته جمله هاشون موفق باشید رو مینویسن حتی شاید هم زیبا تر . وجدانن من جای ایشون باشم اگه هیچ بهره ای از حرف های شما نبرده باشم میرم نذری میدم
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال

سپاس شده توسط: M.gh ، Amir soft
(1399/7/27، 01:38 صبح)Amir soft نوشته است: از صمیم قلب نسبت به سخنان هدایتگرانه تون واکنش مثبتی دارم دوست عزیز و نگرانیتون از عدم موفقیت من قابل درکه 41
ولی مشکل من کلایدر ها هستن نه تعصبم یا بهینه سازی بازیم؛ اگر راه حلی ندارید چرا جواب میدید آخه 22

بازی خودمه دلم میخواد گند بزنم به پرفورمنسش اصلا خیلی متعصبم من بازی موفقی تا الان نساختم میخوام هر روز لایسنس و همه چیمو هدر بدم باز به شما چه آخ 2222

مرسی که به فکر موفقیت من هستید حالا راه حلی ندارید به خود سیرا فید بک میدم و به عنوان یک باگ که اتوماتیک میره رو حالت بوند گزارشش کنم 39
از اینکه میدونید دارید چیکار میکنید ، خوشحالم .

موفق باشید .
نقل قول:
من نباید تو این موضوع ورود کنم ولی ایشون راه کار درست رو در پیش گرفته و پروژشون موجب ایجاد این راه کار شده و اینکه بله حرف شما درسته و کالیژن زیاد سنگین میکنه بازیو ولی ایشون بار اولش نیست که پروژه میزنه و پروژه های موفقی هم داشتن و دوست داره این مدلی بزنه . بمولا اگه یکمی حتی یکم هم روی حرفی که میزنید تحقیق کنید . تجربه شخصی که هیچی شما فقط تجربه بقیه رو بازتاب میکنی . ایشون هم کاری نکردن که عذر بخوان و حرف آخر هم که همه ته جمله هاشون موفق باشید رو مینویسن حتی شاید هم زیبا تر . وجدانن من جای ایشون باشم اگه هیچ بهره ای از حرف های شما نبرده باشم میرم نذری میدم

اما درباره شما ؛

اگر میدونید نباید دخالت کنید ؛ چرا میکنید ؟
پروژه موفق داشتن دلیل بر بهینه بودن یا دانش فنی بالا نداره .
دیگه توی کانستراکت ایران بالا دست تر از مهدی حیدرزاده هنوز نیومده ؛ هم کارهای متفاوتشون موفق بوده و هم بهینه و ضمنا هیچ وقت از روی غرور کاذب مشکلاتشون رو بالادست تر از دیگران ندونستند و مسلما ی چیزی میدونستند که توی انجمن میان و وقتشونو با صحبت با دیگران هدر نمیدن .
درباره باقی صحبت ها هم که بهتره کلا چیزی نگم ، از شخصی که فرق کوچک ترین چیز هارو نمیدونه ، ترجیح میدم صحبت نکنم .
مورد دیگه هم اینکه ، تا حالا به کسی که پشت سر دیگران حرف زده جایزه ندادن ، اگر کمی آدم منطقی و درست کاری بودید ، سعی میکردید به جای فحش دادن و نشون دادن فرهنگ خانوادگیتون ؛ با صحبت منطقی مشکلتون رو حل کنید .

و من الله توفیق

سپاس شده توسط:
(1399/7/27، 02:12 صبح)kiarash نوشته است: چون باید جلوی جهالت شما و این انجمن و بگیرم و شما فک نکنی خیلی آدم حرفه ای هستی و مثلا با تحقیق و فکر جواب بقیه رو میدی . شما اگه سر تو مثله اون کبکه نکرده بودی تو چاه و همین انجمن میدیدی که خیلیا از اون جناب بالاتر هستن . خب شما میگی وقتشونو با صحبت با دیگران تلف نمیکنن این یعنی غرور کاذب . البته اینم بگم که این انجمن چند تا آدم بیکار داره که نام میبرم . ۱- آموزش دهنده ۲- آرکیا جعفری ۳- حسام/حسن ثنایی ۴- مهدی یار
که اینم بگم مهدی یار با اینکه انجمن زیاد میاد از همتون خیلی موفق تره و آینده روشنی داره
درباره باقی صحبت ها هم چیزی باقی نمیمونه چون چیزی نیست و چیزی واسه گفتن ندارید . من اگه پشت سر شما حرف زده باشم مطمئن باشید از طرف من شروع نشده و فقط نظرمو گفتم و جایزه هم واسه بحث در مورد شما اصلا به دردم نمیخوره و مطمئن باش اگه بهم برسه میندازمش دور چون از حرومم حروم تره . من اگه تو این تاپیک به شما فحش دادم نشون بدید من جلو همه از شما عذرخواهی میکنم و اینکه خداروشکر هم مادرم و هم پدرم فرهنگی هستن و شعور و حتی فرهنگتون هم یک درصد به شعور و فرهنگ ما هم نمیرسه . امیدوارم کمی از مغروریتتون کم بشه و دیگه خودتون رو بالاتر از بقیه ندونید

موفق باشید
خدانگهدار
خداروشکر شما هستیو مارو از جهالت نجات میدی ، وگرنه باید به کی اتکا میکردیم ؟
در حال حاضر از افرادی که باقی موندن توی انجمن و کانستراکت گاها کار میکنن ؛ فقط یک مصطفی نستری هست که دوتا کار خوب داده . محمد شازده هم که دارم میبینم با چه مشکلاتی داره دست و پنجه نرم میکنه و تلاشش برام ستودنیه . اگرم بخوام به کسانی نگاه کنم ، همین دو نفر برای من کافی هستند ، مصطفی نستری که هیچ وقت توی مباحث حاشیه شرکت نمیکنه و انسان فوق العاده با عزتی هست و محمد شازده که با تمام مشکلاتی که داره همچنان داره با روحیه کار میکنه .
اما ، اما هنوز کسیو ندیدم از مهدی حیدرزاده کار بهتری ارائه داده باشه !

توی این تاپیک که نه ؛ ولی خودتون میدونید دارم درباره چی صحبت میکنم . هرچند لازم نیست چیزیو اثبات کنم .
اگر یکم از فرهنگ مادر و پدر محترمتون به ارث میبردید ؛ اونوقت میشد گفت قابل قبول هست . هرچند با احترام به فرهنگیان عزیز ؛ فرهنگی بودن هم شده جدیدا لاپوش ی سری بی فرهنگیا .

و در انتها دلیلی نمیبینم خودمو بالاتر از دیگران بدونم ، خیلی وقته که توی بحث ها شرکت نکردم و برام مهم نیست در موردم چطور فکر میکنید یا توی گروه های شخصیتون دربارم چی میگید .

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: