آیا میشود این بازی را ساخت
سلام ببخشید میشه بازی آمانگ آس روتوی کانستراکت ساخت اگه توی مارکت ها سرچ کنین متوجه میشین؟
بازی آنلاینه

بزودی بازی من
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بازی دو بعدیه .

هر نوع بازی دو بعدی ای میشه ساخت 22
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi
(1399/8/9، 07:50 عصر)kiarashb نوشته است: سلام ببخشید میشه بازی آمانگ آس روتوی کانستراکت ساخت اگه توی مارکت ها سرچ کنین متوجه میشین؟
بازی آنلاینه
بله کار نشد نداره.ولی یکم خلاقیت و مهارت در ایونت نویسی و کد نویسی php و javascript می خواد.
تیم ما داره روی ی پروژه شبیه به Among US میزنه.وقتی نصف پروژه کامل بشه تو انجمن تاپیکش رو میزنم.
فعلا داره کارای اولیش میشه گرافیکش آماده میشه.
فرزاد شریفی هستم بنیانگذار مجموعه موسسه های FG Studio
و گروه بازی سازی farzadgame سابق

--------------------FG Studio--------------------
  پاسخ

سپاس شده توسط: ItzMiad
(1399/8/9، 07:57 عصر)hasansanaei نوشته است: بازی دو بعدیه .

هر نوع بازی دو بعدی ای میشه ساخت 22

بله بازی دوبعدیه

بزودی بازی من
  پاسخ

سپاس شده توسط:
Rainbow 
(1399/8/9، 08:24 عصر)FARZAD BLACK نوشته است:
(1399/8/9، 07:50 عصر)kiarashb نوشته است: سلام ببخشید میشه بازی آمانگ آس روتوی کانستراکت ساخت اگه توی مارکت ها سرچ کنین متوجه میشین؟
بازی آنلاینه
بله کار نشد نداره.ولی یکم خلاقیت و مهارت در ایونت نویسی و کد نویسی php و javascript می خواد.
تیم ما داره روی ی پروژه شبیه به Among US میزنه.وقتی نصف پروژه کامل بشه تو انجمن تاپیکش رو میزنم.
فعلا داره کارای اولیش میشه گرافیکش آماده میشه.

بله
گرافیک آماده است ایده اش هم طراحی کردم اما یکمی با amung فرق میکنه فقط چرا php و javascript ؟ ممنون و موفق باشید.

بزودی بازی من
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/8/9، 09:46 عصر)kiarashb نوشته است: بله
گرافیک آماده است ایده اش هم طراحی کردم اما یکمی با amung فرق میکنه فقط چرا php و javascript ؟ ممنون و موفق باشید.
ببخشید چی؟
من تیم خودمو گفتم.
ولی کدنویسی سمت سرور برای اینه که بازی آنلاین هست.
بیاید خصوصی تا بهتون بگم.
فرزاد شریفی هستم بنیانگذار مجموعه موسسه های FG Studio
و گروه بازی سازی farzadgame سابق

--------------------FG Studio--------------------
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/8/9، 10:02 عصر)FARZAD BLACK نوشته است:
(1399/8/9، 09:46 عصر)kiarashb نوشته است: بله
ببخشید چی؟
من تیم خودمو گفتم.
ولی کدنویسی سمت سرور برای اینه که بازی آنلاین هست.
بیاید خصوصی تا بهتون بگم.
بله میدونم منم خودمو گفتم

بزودی بازی من
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا
کانستراکت تموم شد تو ایران حد اقل
آخه چرا وقتی شاخی مثل یونیتی هست نمیرید سمت اون ؟؟؟
دوست عزیز بزار با سختی های راه آشنات کنم تا همینجوری نری نو کار بعد یهو سختی های کار رو ببینی 
اولا باس پشت کار داشته باشی
ثانیا که باید بدونی هیچ چیز غیر ممکن نیست بلکه از توان ما خارجه
ثالثا اول از همه ، فیزیک بازی مهمه و تنظیم کردن اونها
ببین چون آمانگ آس یه سبک خاصی داره که یجورایی شبیه محیط سه عدیه ولی رندر دو بعدیه
در کل آمانگ آس و بازی های اینطوری مثل فرزندان مورتا رو با یونیتی بسازی کلا خیلی راحت تری
در این حالت تو باید تنظیم کنی که کاراکتر ها در یک جایی روی یک آبجکت قرار بگیرن و در یک جای دیگه پشتش قرار بگیرن که این یک نمونه از سختی های کارته
بعدش بازی شبیه امانگ آس اصلا نمی گیره
چون امانگ آس یک بازی تقریبا شناخته شده هستش و کسی حاضبر نیست یک بازی با کاربرای جهانی رو ول کنه بیاد بره سراغ یک بازی در همون سبک که تازه اومده .
مگر اینکه بازیتون واقعا هم از لحاظ گرافیکی (خب می دونم از این لحاظ نمی تونید ببرید چون از گرافیک آماده استفاده می کنید و استفاده از گرافیک آماده یعنی اینکه من طراح ندارم و پرافیک هام انعطاف پذیر نیستن و نمی تونم هر کاری رو انجام بدم) هم از لحاظ فنی (که باز هم چون می خواین از کانس استفاده کنید خیلی نمیشه روش حساب کرد) هم از لحاظ گیم پلی (خب من راجع به این قسسمت حرفی ندارم ولی پینهاد می کنم قبل از نوشتن سند گیم دیزاین بازی ، کتابهای خوبی که در این باره منتشر شدن مثل The Art Of Game Design رو مطالعه کنید کامل) هم از لحاظ موسیقی و آهنگ (خب قطعا آماده هستن خیلی امکان نداره که بتونید آهنگساز خوب استخدام کنید که بتونه حس لحظه رو با استفاده از آهنگ به کاربر منتقل کنه) هم از جهات دیگه (مثلا اینکه سرورتون سریع باشه یا اینکه خط نده و درست برنامه نویسیش کرده بوده باشید که باز هم سرور ها گرونه و دانش سمت سرور رو هم یکم زیادی طول میکشه تا درکش کنید) و...

حالا خودتون دیدید راه چقدر سختی داره وقتی بخوای کپی یک بازی دیگه رو بزنی با تغییرات

الان دقیقا مثل زمان 41148 که همه جو گیر شده بودن بازی ترسناک داستانی تو اون سبک درست می کردن شده، همه جو گیر شدن دیدن امانگ آس کلی طرفدار داره بس بدو بریم یه بازی بزنیم شبیهش
البته الان فرق دار
41148 داستانی بودش آدم واسه یک باز بازی میکرد بعدش تموم ولی امانگ آس رو من خودم به شخصه بیشتر از 5 ساعت نشستم پاش بس که خفنه
پس خیلی امیدوار نباشید و به فکر بازی های زیبا باشید و خلاقانه ، که حال آدمو خوب کنه ...
موفق باشید  
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/8/10، 02:47 عصر)oak نوشته است: آقا
کانستراکت تموم شد تو ایران حد اقل
آخه چرا وقتی شاخی مثل یونیتی هست نمیرید سمت اون ؟؟؟
دوست عزیز بزار با سختی های راه آشنات کنم تا همینجوری نری نو کار بعد یهو سختی های کار رو ببینی 
اولا باس پشت کار داشته باشی
ثانیا که باید بدونی هیچ چیز غیر ممکن نیست بلکه از توان ما خارجه
ثالثا اول از همه ، فیزیک بازی مهمه و تنظیم کردن اونها
ببین چون آمانگ آس یه سبک خاصی داره که یجورایی شبیه محیط سه عدیه ولی رندر دو بعدیه
در کل آمانگ آس و بازی های اینطوری مثل فرزندان مورتا رو با یونیتی بسازی کلا خیلی راحت تری
در این حالت تو باید تنظیم کنی که کاراکتر ها در یک جایی روی یک آبجکت قرار بگیرن و در یک جای دیگه پشتش قرار بگیرن که این یک نمونه از سختی های کارته
بعدش بازی شبیه امانگ آس اصلا نمی گیره
چون امانگ آس یک بازی تقریبا شناخته شده هستش و کسی حاضبر نیست یک بازی با کاربرای جهانی رو ول کنه بیاد بره سراغ یک بازی در همون سبک که تازه اومده .
مگر اینکه بازیتون واقعا هم از لحاظ گرافیکی (خب می دونم از این لحاظ نمی تونید ببرید چون از گرافیک آماده استفاده می کنید و استفاده از گرافیک آماده یعنی اینکه من طراح ندارم و پرافیک هام انعطاف پذیر نیستن و نمی تونم هر کاری رو انجام بدم) هم از لحاظ فنی (که باز هم چون می خواین از کانس استفاده کنید خیلی نمیشه روش حساب کرد) هم از لحاظ گیم پلی (خب من راجع به این قسسمت حرفی ندارم ولی پینهاد می کنم قبل از نوشتن سند گیم دیزاین بازی ، کتابهای خوبی که در این باره منتشر شدن مثل The Art Of Game Design رو مطالعه کنید کامل) هم از لحاظ موسیقی و آهنگ (خب قطعا آماده هستن خیلی امکان نداره که بتونید آهنگساز خوب استخدام کنید که بتونه حس لحظه رو با استفاده از آهنگ به کاربر منتقل کنه) هم از جهات دیگه (مثلا اینکه سرورتون سریع باشه یا اینکه خط نده و درست برنامه نویسیش کرده بوده باشید که باز هم سرور ها گرونه و دانش سمت سرور رو هم یکم زیادی طول میکشه تا درکش کنید) و...

حالا خودتون دیدید راه چقدر سختی داره وقتی بخوای کپی یک بازی دیگه رو بزنی با تغییرات

الان دقیقا مثل زمان 41148 که همه جو گیر شده بودن بازی ترسناک داستانی تو اون سبک درست می کردن شده، همه جو گیر شدن دیدن امانگ آس کلی طرفدار داره بس بدو بریم یه بازی بزنیم شبیهش
البته الان فرق دار
41148 داستانی بودش آدم واسه یک باز بازی میکرد بعدش تموم ولی امانگ آس رو من خودم به شخصه بیشتر از 5 ساعت نشستم پاش بس که خفنه
پس خیلی امیدوار نباشید و به فکر بازی های زیبا باشید و خلاقانه ، که حال آدمو خوب کنه ...
موفق باشید  
بله شما درست میگید اما یادگرفتن یونیتی رو من بخوام الان شروع کنم سال بعد تموم میشه میدونم اگه ما زبان سی شارپ رو بلد باشیم یونیتی آسون میشه خب همونطور که گفتم طول میکشه و متشکرم از توضیحاتتون

بزودی بازی من
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببخشید من به یک زمینه نیاز دارم که از بالا باشه سایتی رو میشناسین یا دارین؟
بزودی بازی من
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: