چطور پکیج نیم یک برنامه رو شناسایی کنیم
سلام کسی میدونه چطور میشه پکیج نیم بازی یا برنامه رو باید شناسایی کرد ؟ مثلا پکیج نیم برنامه بازار یا هر آپ و بازی دیگه ای ؟ برنامه خاصی میخواد یا نه ؟ 

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/8/21، 05:24 عصر)Hossein.AB نوشته است: سلام کسی میدونه چطور میشه پکیج نیم بازی یا برنامه رو باید شناسایی کرد ؟ مثلا پکیج نیم برنامه بازار یا هر آپ و بازی دیگه ای ؟ برنامه خاصی میخواد یا نه ؟ 

سلام
‌خیلی راحت با اپلیکیشن APK EDITOR میتوند حتی پکیج نیم رو هم تغییر بدید.
از دانش خود ، همیشه بهینه استفاده کنید !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یعنی ما میتونیم پکیج نیم بازی مردم رو تغییر بدیم ؟
دوستان بزارید بگم من با پکیج نیم بازی وبرنامه های دیگه چیکار دارم  میخوام از پلاگینی که وجود برنامه ها رو شناسایی میکنه اسمش رو یادم نیست ولی مثلا همون لاکی پیچر رو میشه با اون پلاگین غیر فعال کرد که دیگه پرداخت درون برنامه رو هک نکن خب حالا با این برنامه همچین کاری رو میشه کرد یعنی ببینم این برنامه پکیج نیمش چی هست .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
از پلاگین آندروید تولز میتونید استفاده کنید
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام من ایونت ها واکشن های اندروید تولز یه نگاهی انداختم جایی نبود برای اینکه فلان پکیج نیم بازی رو شناسایی بکنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام اگه لینک برنامه رو تو بازار و مایکت و ... پیدا کنید (از طریق وب ، نه خود برنامه بازار) بالا توی نوار آدرس آخرش پکیج نیم رو زده .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Hossein
دست شما درد نکنه خدا وکیلی اینهمه بالا رفتم پایین اومدم دنبال یه برنامه خاص رفتم آخرش شما اومدین گفتین( فقط به آخر ادرس سایت دقت کن) بعدش دیگه رفتم و تست کردم و درست بود مسئله انحرافی بود  4 ‌ 
ولی جوابش خیلی ساده تر چیزی بود که فکر میکردم به هر حال خیلیییی ممنون .
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: