مشکل در خروجی با xdk
سلام
من قبلا واسه تست، پلاگین اد پلی و بازار رو وارد کرده بودم و هیچ مشکلی نداشت و خروجی هم گرفتم
ولی نمیدونم چرا برای این بازی ارور میده البته اینم بگم همین بازی بدون این پلاگین ارور نمیده

اینم عکسش:
http://uupload.ir/files/wn40_untitled.png
ممنون میشم بفهمید مشکل از کجاست
خسته نباشید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا به مشکل من برسین
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/6/11، 02:49 عصر)amirho24 نوشته است: آقا به مشکل من برسین

خوب مشکل منم مثل شماست 46
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز منم مشکل در خروجی دادم مثل تو به پلاگین ربطی نداره وقتی خروجی میگیرم مثل ارور تو میده . منم یک بازی بسیار زیبا ساختم ولی مشکل در خروجی دارم . واقعا هیچ کس نمیدونه چطور درست کنه ؟!؟! مشکل از اینترنتم نیست چون یکبار خروجی گرفتم و ورزم تمام موارد رو هم پر کردم ولی نشد البته با فیلتر شکن هم امتحان کردم نشد .

(1394/6/11، 02:52 عصر)amirho24 نوشته است: دوست عزیز منم مشکل در خروجی دادم مثل تو به پلاگین ربطی نداره وقتی خروجی میگیرم مثل ارور تو میده . منم یک بازی بسیار زیبا ساختم ولی مشکل در خروجی دارم . واقعا هیچ کس نمیدونه چطور درست کنه ؟!؟! مشکل از اینترنتم نیست چون یکبار خروجی گرفتم و ورزم تمام موارد رو هم پر کردم ولی نشد البته با فیلتر شکن هم امتحان کردم نشد .

یک راه در هنگام خروجی از کانستراکت خروجی html5  رو بگیرید.  بعد تو اینتل  xdk بزنید ببینید بازم همون مشکل رو میده یا نه

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/6/11، 02:52 عصر)amirho24 نوشته است: دوست عزیز منم مشکل در خروجی دادم مثل تو به پلاگین ربطی نداره وقتی خروجی میگیرم مثل ارور تو میده . منم یک بازی بسیار زیبا ساختم ولی مشکل در خروجی دارم . واقعا هیچ کس نمیدونه چطور درست کنه ؟!؟! مشکل از اینترنتم نیست چون یکبار خروجی گرفتم و ورزم تمام موارد رو هم پر کردم ولی نشد البته با فیلتر شکن هم امتحان کردم نشد .

متاسفانه منم نمیدونم مشکل از کجاست
از بازی های دیگه خروجی میگیره ولی از این خروجی نمیگیره 
46
  پاسخ

سپاس شده توسط:
فکر کنم مشکل از کانستراکت باشه چون ورژن سایت کمی قدیمیه ولی تو سایت خود کامستراکت نسخه 212 هست
و intel xdk هم با نسخه های جدید تر سازگاره البته فکر کنم

پاسخ

سپاس شده توسط:
یک پروژه جدید بساز و دوباره امتهان کن. وقتی پروژه جدید می سازی بروزی الگو templte کلیک کن در قسمت خالی empty و الگو HTML + cordova را انتخاب کن فیلد ها را بدرست پر کن وآی دی جدیدی وارد کن هتما باید ساختارش ir.company.namegame باشد یعنی سه کلمه که با نقطه از هم جدا باشد . تنهاحروف کوچک باشند. یعنی نباید از اعداد حروف بزرگ و ... در نام گذاری پکیج استفاده کنید. در داخل کانسراکت هم چک کن که فیلد پروژه درست پر شده اند.
بعد فایل ها خروجی رو در مسیر www کپی کن.
نگاه کن در شبیه ساز بازی حداقل لود شود اگر نبود مشکل از فایل هاست.
فایل ها باید کامل آپلود شود در هردفعه خروجی از نو دکمه آپلود را انتخاب کن روی crosswalk کلیک کن وقتی کامل لود شد روی دکمه Build in کلیک کن
اگر فایل های قبلی خراب باشند - اتصال بدرستی برقرار نشود - تنظیمات پروژه کامل نباشد. این خطا رخ می دهد.
نام فایل ها پروژه فارسی نباشد.

نسخه 212-2 در سایت همراه کرک موجود است
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
منم وقتی میخواستم از یکی ار بازیام خروجی بگیرم همین ارور رو میداد . لامصب توضیح درست نمیده مشکل چیه که!!! بعد مدتی متوجه شدم اسم یکی از فایل های صوتی فارسیه ، اسمش رو که تغییر دادم درست شد . البته نمیدونم این به مشکل شما ربطی داره یا نه؟!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یک بار تست میکنم همه فایل هارو اینگلیسی میکنم و دوباره از اول

پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان یافتم . یافتم . مشکل از فارسی بودن اجزا بودن باید انگلیسی میشدن ولی من فارسی ساخته بودم

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: