موضوعها: 4
سپاسها: 4
2 سپاس گرفتهشده در 2 ارسال
سلام
من یک بازی پلت فرم دارم میسازم تموم شده تو سید مشکل دارم هرچی جست و جو کردن نتونستم برسم به مطلب خودم
میخوام وقتی پلیر از بازی اومد بیرون همه ی امتیاز ها و مراحل باز شده اش سیو بشه
ولی تو آموزش ها همشون باید از دکمه سیو و لود استفاده بشه
من میخوام مثلا پلیر داره بازی میکنه وسط مرحله است بعد می ره بیرون حالا میخوام خودکار همه چیز سیو شه
بدون زدن دکمه سیو و لود
بعد اگر دوباره اومد از همون مرحله که هست باز باشه و وسط مرحله نباشه باید دوباره مرحله رو بازی کنه یعنی مرحله که بود وسط اومد بیرون دوباره از اول شروع کنه
ممنون
راهنمایی کنید.
موضوعها: 27
سپاسها: 364
86 سپاس گرفتهشده در 57 ارسال
خب دو راه داری یک با لوکال استورج و وب استورج دخیره کنی که بیشتر هم این دو تا رو توصیه میکنن ولی یک پروژه هم خود کانسترکت داره که اگهsave رو سرچ کنی میاد اون خیلی راحتر وبهتره
موفق باشید .//
موضوعها: 33
مکان: همین دور وَر
سپاسها: 71
100 سپاس گرفتهشده در 58 ارسال
سلام
ببخشید تمامی کارها رو کردم وخوب بود
اما من میخوام وقتی پلیر خورد به سکه سکه حذف شود ولی نشد با لوکال و سیو سیستم سیو شه راح حل بدید
وقتی پلیر به سکه میخوره سکه حدف میشه ولی پلیر در همان جا که به سکه خورده لود بشه ولی من میخوام از اوتجا پلیر باشه
بالاخره انتظار ها به پایان رسید:
موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
دوست من بهتره یه بازی ساده بسازید . قبلش حتما اموزش های اولیه رو همه رو ببینید .
شما تازه عضو شدید هنوز یک ماه هم نشده ، میخواید بازی بسازید !!! شما اموزش های اولیه رو دیدید ؟
اگه اونارو ببینید میفهمید پرسش هاتون ساده و خنده داره . البته نمیگم نپرسید اما حتما اموزش هارو ببینید چون الان ما هرچی بگیم شما دوباره به مشکل میخورید (در واقع شاید نفهمید ما چی میگیم) حتما اموزش هارو ببینید .
الان مثلا ما نمیدونم منظور شما چیه ؟ اونت نویسی هاتون چطوریه ؟ روند بازی چطوریه ؟ سیو رو که بچه ها گفتن ، من خودم وب استوریج رو پیشنهاد میکنم برای سیو مقدار سکه . اگه میخواید همه عوامل حتی موقعیت بازیکن و همه چی سیو بشه دو راه دارید :
1-موقعیت پلیرو هرچیزی که میخواید رو تو متغیر های متعدد سیو کنید ، متغیر هارو با وب استوریج سیو کنید ، بعد در شروع بازی متغیر هارو لود کنید و بازیکن رو مثلا ببرید به موقعیتی که در متغیر سیو کردید .
2-از همون سیو ولود کانستراکت استفاده کنید ، اما دکمه برای سیو نزارید . هرجا خواستید از اکشن سیو استفاده کنید ، مثلا برخورد کاراکتر با سکه >>> سیو بازی .
اگه همه عوامل رو میخواید سیو کنید راه دوم رو پیشنهاد میکنم چون برای اینطور سیو راه اول اصلا مناسب نیست اما اگه چیز دیگه ایه باید بهتر توضیح بدید . توصیه اول پیام رو هم جدی بگیرید
سلاببخشید نفهمیدید چه گفتم
سیو مشکل نداره
من میخوام وقتی سیو کرد فقط سیو حذف سکه باشه نمیخوام که پلیر برخورد کرد با سکه سکه حذف میشه اما دوباره سکه حدف شده سیو میشه ولی موقعیت پیلر هم سیو میشه من نمیخوام موقعیت پلیر حدف بشه
جالا من یه پیشنهاد ویزه دارم
اول متن بخون بعد شما پیعام
ببخشید که اینو گفتم
موضوعها: 74
مکان: اصفهان
سپاسها: 837
939 سپاس گرفتهشده در 436 ارسال
سلام
ببخشید عزیز
ولی من هرچی می خونم نمیفهمم
می خوای حذف سکه سیو بشه یا می خوای سیو نشه؟
اصن مشکلت همینه ؟
سهراب سپهری
ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
ﻭ " ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....
میخوام فقط حذف سک۶ سیو شه نه موقعیت پلیر
موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
وب اس تو ریج (وب استوریج)
یعنی میگید یه متغیر بسازم بعد باید چنتا فرام برای سکه بعد هر موقع پلیر خورد به سکه به متغیر ۱ اضافه بشه بعد سید بعد اگر متغیر ۱ و ۲... بود سکه دستروی شود؟