حل شده الامت گرفتن وسایل یا روشن کردن آنها
Exclamation 
سلام من میخام توی بازی خودم یک ابجکتی رو بزارم مثلا اگر یک مانیتور بود وقتی که بهش نزدیک شد یک الامت دست بیاد و بعد ازاین که روی دست لمس کرد مانیتور کل دربین رو بگیره میشه بگید که من باید چه کاری انجام دهم تا بتونم اینو انجام دم 6363
Amir.game
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/8/25، 11:03 صبح)Amir.game نوشته است: سلام من میخام توی بازی خودم یک ابجکتی رو بزارم مثلا اگر یک مانیتور بود وقتی که بهش نزدیک شد یک الامت دست بیاد و بعد ازاین که روی دست لمس کرد مانیتور کل دربین رو بگیره میشه بگید که من باید چه کاری انجام دهم تا بتونم اینو انجام دم 6363
بگزارید قبل از اینکه براتون توضیح بدم ی سوالی ازتون بپرسم.
شما چند وقته کانس رو نصب کردید؟
اصلا آموزش های مجتبی رو دیدید.
این سوالات خیلی ساده و پیش پا افتادس
بگذریم.
شما می خوای ی محدوده ای رو مشخص کنی که وقتی پلیر در اون محدوده بود ی اسپرایتی به وجود بیاد یا ضاهر بشه.
شما باید اون محدوده ای رو که می خوای یک اسپرایت درست کنی و قسمت visible اون رو بزارید invis.
خب بعد تعریف می کنی که وقتی پلیر on colision شد به اون اسپرایت فلان اسپرایت به وجود بیاد یا visible بشه.
برای بحث مانیتو شما میتونی یک لایوت جداگونه بزاری یا با استفاده از ایونت های سیستم بگید که وقتی رو فلان اسپرایت تاچ شد دوربین سایزش تغییر کنه و تغییر مکان بده به مختصات دوربین.
ولی من خودم لایوت جدا رو برای تمیزی کار پیشنهاد می کنم.
تا ببینی نظر بقیه اساتید چی باشه
فرزاد شریفی هستم بنیانگذار مجموعه موسسه های FG Studio
و گروه بازی سازی farzadgame سابق

--------------------FG Studio--------------------
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اقایون توروخدا یه ذره املاء کار کنید . شما چطوری تا وقتی زبون خودتونو بلد نیستید میخواید بازیسازی یاد بگیرید ؟
الامت >>>> علامت
ضاهر >>> ظاهر

ربطی به تاپیک نداره اما نتونستم جلوی خودمو بگیرم و نگم . جواب تاپیک هم که مشخصه . اموزش های si2.ir
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، Master Badfar ، Hossein ، Alireza3d
(1399/8/25، 12:23 عصر)محمد 82 نوشته است: اقایون توروخدا یه ذره املاء کار کنید . شما چطوری تا وقتی زبون خودتونو بلد نیستید میخواید بازیسازی یاد بگیرید ؟
الامت >>>> علامت
ضاهر >>> ظاهر
ربطی به تاپیک نداره اما نتونستم جلوی خودمو بگیرم و نگم . جواب تاپیک هم که مشخصه . اموزش های si2.ir
محمد جان.
من وقتی میام جواب ی نفر رو بدم دیگه نمیام نیم ساعت وقت بزارم.
و برای اینکه خود گوشی غلط ها رو اتوماتیک درست می کنه زیاد دقت نمیکنم.
در مورد این دو مورد هم نمی دونم چرا تصحیح نکرده.
فرزاد شریفی هستم بنیانگذار مجموعه موسسه های FG Studio
و گروه بازی سازی farzadgame سابق

--------------------FG Studio--------------------
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
(1399/8/25، 11:03 صبح)Amir.game نوشته است: سلام من میخام توی بازی خودم یک ابجکتی رو بزارم مثلا اگر یک مانیتور بود وقتی که بهش نزدیک شد یک الامت دست بیاد و بعد ازاین که روی دست لمس کرد مانیتور کل دربین رو بگیره میشه بگید که من باید چه کاری انجام دهم تا بتونم اینو انجام دم 6363
خوب برای این کار چیزی که می خواین تو مانیتور نمایش داده بشه رو بیرون از صحنه بسازید ، بعدش دستتون رو هم بیرون از صحنه بسازید ، اگر هم می خواین جالب تر بشه ، مانیتورتون رو براش یک فریم برفکی که نشانه ی روشن شدن هستش بسازید ، خوب کارای ظاهری تکمیله نوبت اونت نویسیه به پنجره ی اونت بازیتون برید بعد برو به بازیکنت بعد بزن رو compare position بعد یه مقتصادی رو بنویسید حالت رو هم بزارید رو اگر بیشتر شد. خوب حالا می گین وقتی این اتفاق افتاد محل قرار گیری دست بیاد روی هر جا که خواستید ، حالا تاچ رو به بازی اضافه می کنیم و میگم گیم وقتی روی دست تاچ شد scroll to همون مانیتوری که گفتم بیرون از صفحه گنده درست کنید حالا وقتی می رسد سمت مانیتور علامت دست می یاد و وقتی رو دست کلکیک شد دوربین زوم میشه رو مانیتور بزرگ

پاسخ

سپاس شده توسط:
یه اسپرایت درست کن بعدش توش رو یه رنگی همینجوری بده بعدش invisible کنش
بعد اون اسپرایت الکیه رو بزار جلو مانیتور. اون اسپرایت الکیه محدوده نزدیک شدن به مونیتوره
بعد یه علامت دست هم وارد بازی کن. بعدش نامرئیش کن (Invisible) و سپس بگو هر وقت کارکتر روی اون محدوده (همون اسپرایت اولیه که بهش یه رنگ همینجوری دایم) قرار گرفت ، علامت دست ظاهر بشه.
حالا اون مانیتوری که می خوای تمام صفحه بشه رو توی یک لایه جدید کامل درستش کن
بعد بگو هر وقت که تپ کرد و روی اونمحدوده قرار داشت ، اون لایه ، مرئی (Visible) و نامرئی (Invisible) بشه
تمام
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Izt
(1399/8/25، 01:18 عصر)oak نوشته است: یه اسپرایت درست کن بعدش توش رو یه رنگی همینجوری بده بعدش invisible کنش
بعد اون اسپرایت الکیه رو بزار جلو مانیتور. اون اسپرایت الکیه محدوده نزدیک شدن به مونیتوره
بعد یه علامت دست هم وارد بازی کن. بعدش نامرئیش کن (Invisible) و سپس بگو هر وقت کارکتر روی اون محدوده (همون اسپرایت اولیه که بهش یه رنگ همینجوری دایم) قرار گرفت ، علامت دست ظاهر بشه.
حالا اون مانیتوری که می خوای تمام صفحه بشه رو توی یک لایه جدید کامل درستش کن
بعد بگو هر وقت که تپ کرد و روی اونمحدوده قرار داشت ، اون لایه ، مرئی (Visible) و نامرئی (Invisible) بشه
تمام

خیلی ممنون روش شما هم خیلی خوب بود ولی من ی سوال داشتم همون‌طور که من گفتم دوربین زوم میشه رو مانیتور ، اما نمی دونم اگه دوربین رو زوم کنم رو پلیر بازی به حالت اصلی برمیگرده یا نه ؟ شما در این باره می تونین کمکم کنید؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
دوربین ؟؟؟
زوم ؟؟؟
مگر یونیتیه ؟؟؟
البته برای زوم کردن از اونت زیر استفاده کنید :
Object moved
ولی من متوجه نشدم دوربین زوم کنه روی مونیتور یعنی چی
در اونتی که گفتم :
اون "object" اسم لایه هستش
و اون اعدادی که دادم ، اولیش مبدا هست که نوشتم LayerScale("Objects")
دومیش مقصد هست
و سومیش درصده که به صورت عدد اعشاری از 0 تا 1 نوشته میشه
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 178 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: