حل شده Ajax
 سلام دوستان وقتی من میخواهم اطلاعاتی را از هاست میخوام بگیرم ارور خطا های میده نمیدونم مشکل از هاست یا اجاکس اما اگر اطلاعات را از رزبلاگ میگیرم مشکل نداره یه سرج های که تو انجمن کردم میگن بعضی از هاست ها Ajax را پشتیبانی نمیکنند الان راه حل چیه از کدوم هاست استفاده کنم یا مشکل را چطور رفع کنم

پاسخ

سپاس شده توسط:
لطفا اگر میشه متن ارورتون رو برام ارسال کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط: Sambig
سلام؛
برای اینکه دقیقتر بشه مشکل رو بررسی کرد اول سعی کنین با هر مرورگری که تست میگیرین وارد پنل Developer Tools بشین و از قسمت Network وضعیت هدرها، کد وضعیت و پاسخ HTTP رو بررسی کنین. (ممکنه برای رکورد فعالیت های شبکه نیاز باشه تا صفحه رو با فشردن Ctrl + R مجدداً ریلود کنین)
در وهله اول میشه گفت ممکنه این مشکل به خاطر فعال نبودن مجوز CORS بـاشه. اگر مجوز CORS در هدرهای HTTP تنظیم نشده باشه فقط میشه از یه منبع خـاص (دامنه یا پورت خـاص) به سـرور ریکوئست (درخواست) ارسال کرد و از اونجایی که ماهیت شیء AJAX به شکلی هست که از منابع متعددی سیل درخواست ها به سرور ارسال میشه پس ما باید مجوز CORS رو با تنظیم هدر Access-Control-Allow-Origin در سمت سرور به شکل زیر صادر کنیم:
کد:
Access-Control-Allow-Origin: *
برای اینکه مطمئن بشین آدرسی که بهش ریکوئست میزنین مشکلی نداره میتونین از ابزار Reqbin استفاده کنین که به شما اجازه میده به کمک جاوا اسکریپت در مرورگرتون انواع درخواست های HTTP رو به آدرس مقصد ارسال کنین، هدرها رو شخصی سازی کنین، در بدنه (Body) درخواستتون متن خـام (Plain Text) و یا رشته JSON قرار بدین و نتیجه (Response) درخـواسـت رو هم مشاهده کنین.
در نهایت توصیه میکنم تست درخواست های AJAX (اِیجَکس) رو با NW.JS انجام بدین.
مـوفق بـاشین.

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Sambig
ممنون از همگی با تغییر هاست درست شد . 
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 178 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: