درخواست راهنمایی در مورد ارور پلاگین تپسل
 سلام من وقتی تپسل رو اضافه میکنم به پروژه . بعد وقتی ک میزنم رویه تست(اجرایه بازی) ارور میده و اجرا نمیشه بازی .
وقتی ک تپسل رو حذف میکنم درست میشه!

یه چ چیزی ربط داره??!

اینم عکس از ارورش

Object moved

Mehr
Game
Is
cooming soon
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان لطف کنید راهنمایی کنید بی زحمت . چون اینو دیگه از تو اموزشا نمیتونم حل کنم مشکلمو
Mehr
Game
Is
cooming soon
  پاسخ

سپاس شده توسط:
پلاگین تپسل فقط توی موبایل اجرا میشه.
اول خروجی بگیرید بعد تست کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/9/27، 07:03 عصر)mhp نوشته است: پلاگین تپسل فقط توی موبایل اجرا میشه.
اول خروجی بگیرید بعد تست کنید.

ع پس واسه همین این ارور رو میده??
پس انگار باید اخرین چیزی ک به پروژم اضافه میکنم پلاگین تپسل باشه و بعدش خروجی بگیرم.
خوده پلاگین مشکلی نداره?(چون پلاگین هم از انجمن دانلود کردم) اول فکر کردم مشکل از پلاگینه

درکل ممنون
Mehr
Game
Is
cooming soon
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نه حتما لازم نیست پلاگین اخرین چیز باشه . دکمه تایید رو بزنید و تست بازی رو ادامه بدید . (فقط خود تپسل رو تو کامپیوتر نمیتونید تست کنید)
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/9/27، 09:54 عصر)محمد 82 نوشته است: نه حتما لازم نیست پلاگین اخرین چیز باشه . دکمه تایید رو بزنید و تست بازی رو ادامه بدید . (فقط خود تپسل رو تو کامپیوتر نمیتونید تست کنید)

وقتی ک تپسل رو اضافه میکنم هروقت ک بخوام بازی رو داخل خود کانستراکت با تست بازی اجرا کنم همین ارور ک بالا اپلود کردم رو میده . و درضمن وقتی هم بعدش اوکی میکنم رو ارور اصن بازی اجرا نمیشه تا وقتی ک پلاگین تپسل رو از پروژه حذف کنم و وقتی حذف میکنم راحت تست بازی اجرا میشه .

حالا من تو شک افتادم . الان با این اروری ک من بالا اپلود کردم ی چیز طبیعیه?ک واسه بقیه ام همین اتفاق میوفته یا باز مشکل مخصوص از پلاگین منه (واسه شما ها اینجوری میشه یا نه)
Mehr
Game
Is
cooming soon
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/9/28، 10:32 صبح)sajaddi30 نوشته است:
(1399/9/27، 09:54 عصر)محمد 82 نوشته است: نه حتما لازم نیست پلاگین اخرین چیز باشه . دکمه تایید رو بزنید و تست بازی رو ادامه بدید . (فقط خود تپسل رو تو کامپیوتر نمیتونید تست کنید)

وقتی ک تپسل رو اضافه میکنم هروقت ک بخوام بازی رو داخل خود کانستراکت با تست بازی اجرا کنم همین ارور ک بالا اپلود کردم رو میده . و درضمن وقتی هم بعدش اوکی میکنم رو ارور اصن بازی اجرا نمیشه تا وقتی ک پلاگین تپسل رو از پروژه حذف کنم و وقتی حذف میکنم راحت تست بازی اجرا میشه .

حالا من تو شک افتادم . الان با این اروری ک من بالا اپلود کردم ی چیز طبیعیه?ک واسه بقیه ام همین اتفاق میوفته یا باز مشکل مخصوص از پلاگین منه (واسه شما ها اینجوری میشه یا نه)
اگه سعی کنی داخل کانستراکت تست کنی این ارور رو میده. باید حتما خروجی اندروید بگیری و اونجا تست کنی.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/9/28، 12:17 عصر)Sato نوشته است:
(1399/9/28، 10:32 صبح)sajaddi30 نوشته است:

اگه سعی کنی داخل کانستراکت تست کنی این ارور رو میده. باید حتما خروجی اندروید بگیری و اونجا تست کنی.

اها ممنونم مرسی
پس خوبه دیگه انگار مشکل از پلاگینه من نیس
همون اخر کار پلاگین تپسل و اضاف کنم بعد خروجی بگیرم حله

Mehr
Game
Is
cooming soon
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یه عکس از اونا ها بفرست
مشکلت طبیعی به این شرط که وقتی رو تبلیغ کنی ار ور بیاد
وگر نه غیر طبیعیع
بالاخره انتظار ها به پایان رسید:
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/10/1، 06:51 عصر)mahdi13862 نوشته است: یه عکس از اونا ها بفرست
مشکلت طبیعی به این شرط که وقتی رو تبلیغ کنی ار ور بیاد
وگر نه غیر طبیعیع

من عکس ارورم رو تو اخر پست اولم لینک کردم .
نه من وقتی ک پلاگینو اضاف میکنم به پروژه و میخوام تست کنم بازیو اصن وارد بازی نمیشه و اون اروری ک بالا تو پست اول گذاشتم عکسشو میده و کلن از همون اول بازی اجرا نمیشه ولی تا پلاگین تپسل رو حذف میکنم قشنگ وارد بازی میشه و اروری نمیده .
ولی تا باز اضافه میکنم کلن اجرا نمیشه تستش کنم ...

الان از اخر این مشکل من طبیعیه یا غیر طبیعی??
Mehr
Game
Is
cooming soon
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: