سیو بازی

سلام
من یک بازی پلت فرم دارم میسازم تموم شده تو سید مشکل دارم هرچی جست و جو کردن نتونستم برسم به مطلب خودم
میخوام وقتی پلیر از بازی اومد بیرون همه ی امتیاز ها و مراحل باز شده اش سیو بشه
ولی تو آموزش ها همشون باید از دکمه سیو و لود استفاده بشه
من میخوام مثلا پلیر داره بازی میکنه وسط مرحله است بعد می ره بیرون حالا میخوام خودکار همه چیز سیو شه
بدون زدن دکمه سیو و لود
بعد اگر دوباره اومد از همون مرحله که هست باز باشه و وسط مرحله نباشه باید دوباره مرحله رو بازی کنه یعنی مرحله که بود وسط اومد بیرون دوباره از اول شروع کنه
ممنون
راهنمایی کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب دو راه داری یک با لوکال استورج و وب استورج دخیره کنی که بیشتر هم این دو تا رو توصیه میکنن ولی یک پروژه هم خود کانسترکت داره که اگهsave رو سرچ کنی میاد اون خیلی راحتر وبهتره 

موفق باشید .//
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بفرمائید
آموزش کامل ذخیره کردن بازی | مرجع تخصّصی کانستراکت ۲

آموزش سیو و لود در کانستراکت

فقط لطفا قبل از سوال پرسیدن توی انجمن یه سرچی بزنید خیلی ممنون
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
ببخشید تمامی کارها رو کردم وخوب بود
اما من میخوام وقتی پلیر خورد به سکه سکه حذف شود ولی نشد با لوکال و سیو سیستم سیو شه راح حل بدید
وقتی پلیر به سکه میخوره سکه حدف میشه ولی پلیر در همان جا که به سکه خورده لود بشه ولی من میخوام از اوتجا پلیر باشه
بالاخره انتظار ها به پایان رسید:
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست من بهتره یه بازی ساده بسازید . قبلش حتما اموزش های اولیه رو همه رو ببینید . 
شما تازه عضو شدید هنوز یک ماه هم نشده ، میخواید بازی بسازید !!! شما اموزش های اولیه رو دیدید ؟ 
اگه اونارو ببینید میفهمید پرسش هاتون ساده و خنده داره . البته نمیگم نپرسید اما حتما اموزش هارو ببینید چون الان ما هرچی بگیم شما دوباره به مشکل میخورید (در واقع شاید نفهمید ما چی میگیم) حتما اموزش هارو ببینید . 
الان مثلا ما نمیدونم منظور شما چیه ؟ اونت نویسی هاتون چطوریه ؟ روند بازی چطوریه ؟ سیو رو که بچه ها گفتن ، من خودم وب استوریج رو پیشنهاد میکنم برای سیو مقدار سکه . اگه میخواید همه عوامل حتی موقعیت بازیکن و همه چی سیو بشه دو راه دارید :
1-موقعیت پلیرو هرچیزی که میخواید رو تو متغیر های متعدد سیو کنید ، متغیر هارو با وب استوریج سیو کنید ، بعد در شروع بازی متغیر هارو لود کنید و بازیکن رو مثلا ببرید به موقعیتی که در متغیر سیو کردید . 
2-از همون سیو  ولود کانستراکت استفاده کنید ، اما دکمه برای سیو نزارید . هرجا خواستید از اکشن سیو استفاده کنید ، مثلا برخورد کاراکتر با سکه >>> سیو بازی . 
اگه همه عوامل رو میخواید سیو کنید راه دوم رو پیشنهاد میکنم چون برای اینطور سیو راه اول اصلا مناسب نیست اما اگه چیز دیگه ایه باید بهتر توضیح بدید . توصیه اول پیام رو هم جدی بگیرید
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

سلاببخشید نفهمیدید چه گفتم
سیو مشکل نداره
من میخوام وقتی سیو کرد فقط سیو حذف سکه باشه نمیخوام که پلیر برخورد کرد با سکه سکه حذف میشه اما دوباره سکه حدف شده سیو میشه ولی موقعیت پیلر هم سیو میشه من نمیخوام موقعیت پلیر حدف بشه

جالا من یه پیشنهاد ویزه دارم
اول متن بخون بعد شما پیعام
ببخشید که اینو گفتم
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
ببخشید عزیز
ولی من هرچی می خونم نمیفهمم
می خوای حذف سکه سیو بشه یا می خوای سیو نشه؟
اصن مشکلت همینه ؟
سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
میخوام فقط حذف سک۶ سیو شه نه موقعیت پلیر
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
وب اس تو ریج (وب استوریج)
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یعنی میگید یه متغیر بسازم بعد باید چنتا فرام برای سکه بعد هر موقع پلیر خورد به سکه به متغیر ۱ اضافه بشه بعد سید بعد اگر متغیر ۱ و ۲... بود سکه دستروی شود؟
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: