پلاگین آردینو
سلام من یک سوال داشتم
متور بازی سازی app invitor که آنلاین هست و رایگان پلاگین آردینو دارد یعنی با نرم افزارش اپلیکیشنی که باهاش ربات آردینو دار را برنامه نویسی و یا کنترل کرد را میشود ساخت
پلاگینی برای کنستراکت وجود دارد که باهاش آردینو را کنترل کنیم؟ کسی این پلاگین را ساخته؟یا اگه نیست متور بازی سازی میشناسید که این قبلیت را هم داشته باشد؟
برای این میپرسم که برای خودم ربات بسازم و به صورت تصویری با موبایل کنترلش کنم چون نرم افزار آردینو تصویر نداره یعنی یه حالت اپلیکیشن مانند رباتم را در گوشی کنترل کنم کنستراکت از نظر گرافیکی بهتر app invitor است آخه تو اون از نظر گرافیک و افکت و اسپرایت کار کردن باهاش حال نمیده

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/11/3، 05:10 عصر)big-man نوشته است: سلام من یک سوال داشتم
متور بازی سازی app invitor که آنلاین هست و رایگان پلاگین آردینو دارد یعنی با نرم افزارش اپلیکیشنی که باهاش ربات آردینو دار را برنامه نویسی و یا کنترل کرد را میشود ساخت
پلاگینی برای کنستراکت وجود دارد که باهاش آردینو را کنترل کنیم؟ کسی این پلاگین را ساخته؟یا اگه نیست متور بازی سازی میشناسید که این قبلیت را هم داشته باشد؟
برای این میپرسم که برای خودم ربات بسازم و به صورت تصویری با موبایل کنترلش کنم چون نرم افزار آردینو تصویر نداره یعنی یه حالت اپلیکیشن مانند رباتم را در گوشی کنترل کنم کنستراکت از نظر گرافیکی بهتر app invitor است آخه تو اون از نظر گرافیک و افکت و اسپرایت کار کردن باهاش حال نمیده
سلام؛
بله پلاگینی که بشه باهاش میکروکنترلر آردوینو رو مدیریت کرد برای کانستراکت وجود داره.
توی فروشگاه Scirra به قیمت 53 دلار و 99 سنت موجوده. البته امکان خرید با یورو، پوند و سایر ارزهای رایج هم وجود داره.
میتونین از این لینک جویای جزئیات بشین.
موفق باشین.
[تصویر:  arduino-plugin-1993][تصویر:  screenshot.png]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: big-man
سلام ، میشه یه توضیح بدید این پلاگین و ... چیه ؟ اردینو و ...
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

(1399/11/3، 06:10 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام ، میشه یه توضیح بدید این پلاگین و ... چیه ؟ اردینو و ...
میکروکنترلر در واقع یه کامپیوتر کوچیک شده است که توی مواردی به کار میره که نیاز به یک کامپیوتر جمع و جور برای مدیریت فرآیند نیاز داریم. مثلاً یک ماشین لباسشویی برای مدیریت برنامه شستشو، خشک کردن لباس ها و یا سایر مسائل از میکروکنترلر استفاده میکنه. 
البته بین لفظ میکروکنترلر و میکروپروسسور باید تفاوت قائل بشیم. توی میکروپروسسورها تنها واحد پردازش (CPU) به شکل یک IC وجود داره اما توی یک میکروکنترلر تمامی اجزای یک کامپیوتر مثل ریجسترها، حـافظه رم (RAM) و ... به همراه واحد پردازش (CPU) تعبیه شدن. برای فشرده سازی و کوچک کردن حجم مدار میکروکنترلرها رو به شکل یک IC هم در میارن تا توی فضایی که روی بُـرد (PCB) اشغال میکنه صرفه جویی بشه.
توی بازار میتونین میکروکنترلرهایی مثل AVR، آردوینو، رزبری پای رو تهیه کنین که در قالب یک بـُرد اسمبل شدن. برای اینکه بتونین از آردوینو استفاده کنین باید اون رو به کمک یک کابل USB مخصوص بـه کامپیوتر متصل کنین تا بتونین توی IDE آردوینو به زبان cpp (سی پلاس پلاس) بهش برنامه بدین. البته باید یه درک خوبی از پین های آردوینو، نحوه اتصال سنسورها و قطعات مختلف مثل سروو موتورها هم داشته باشین.
در ضمن آردوینو مدل های مختلفی مثل Uno، Esplora، Nano، Mini، Pro و ... داره که بسته به نوع پروژه و کارایی که لازم دارین میتونین از هر کدوم از این مدلها بهره ببرین.
تا جایی که اطلاع دارم این پلاگین کمک میکنه بدون نیاز به cpp پین های آردوینو رو مدیریت کرد. البته اینکه نیاز به برنامه نویسی حذف میشه دلیل نمیشه پـروسه برای شخص تـازه کـار هم ساده بشه. باز هم راجع به پین های آردوینو باید یه سری اطلاعات داشته باشیم.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82 ، big-man
(1399/11/3، 06:10 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام ، میشه یه توضیح بدید این پلاگین و ... چیه ؟ اردینو و ...
آردوینو زبان برنامه نویسی مال ساخت ربات و سخت افزار هستش.
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%D8%...9%86%D9%88
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82 ، big-man
یعنی وسایلی مثل کوادکوپتر که ازطریق رادیو کنترل یا گوشی کنترل میشه یا ربات های دانشگاهی ازین برد ها داخلش استفاده میشه ؟ و چطوری میشه باپلاگین کانستراکت برنامه نویسیش کرد و وصلش کرد به سخت افزار ؟ جالب شد  15
اگه اینطوری باشه و با کانستراکت بشه بهش برنامه داد خیلی از کارای سخت و عجیب اسون میشه که
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

از شما متشکرم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/11/4، 11:56 صبح)محمد 82 نوشته است: یعنی وسایلی مثل کوادکوپتر که ازطریق رادیو کنترل یا گوشی کنترل میشه یا ربات های دانشگاهی ازین برد ها داخلش استفاده میشه ؟ و چطوری میشه باپلاگین کانستراکت برنامه نویسیش کرد و وصلش کرد به سخت افزار ؟ جالب شد  15
اگه اینطوری باشه و با کانستراکت بشه بهش برنامه داد خیلی از کارای سخت و عجیب اسون میشه که
محمد جان آردوينو انقدر قدرتمند نیست
نه از برد هایی مشابه استفاده شده که معمولا با زبان های assembli , Machine , c ، c++ , basic و... برنامه نویسی شده اند.

[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: