بازیسازی اره یا نه

سلام
شاید این که مینویسم ربطی نداشته باشه به انجمن ولی گفتم اشتراک گذاشتن حال ادم میتونه خوب باشه
من تقریبا ۱ سال با انجمن اشنا شدم و دنبال میکنمش
اون موقعه ها خیلی شلوغ بود ادما های حرفه ایش بیشتر بهش سر میزدن هرکی در حال انجام یه پروژه بود و ارزویی داشت ولی کم کم این ادما هی کم شدن به دلایل نا معلوم شایدم بخاطره پروژه های شکست خورده بوده
من خودم چند وقت پیش یکی از عزیزان یه سورس عالی برام زد ولی بعد چند وقت متوجه یه باگ شدم یه باگی ک حل شدنی نیست و برای همین بیخیال ساخت بازی شدم یعنی اولین کارم ک با ذوق و شوق بود خیلی زود به شسکت مواجه شد و بیخیالش شدم
درامد های بازیسازی میخونم خیلی وسوسه میشم ولی هرچی نگاه میکنم میبینم اینا چندین چندتا ادم کاملا حرفه ای هستن ک راه و رسم بازیسازی بلدن کلی وقت میزارن و رقابت باهاشون تو بازار ایران خیلی سخت بنظر میاد
خواستم بپرسم نظرتون درمورد بازیسازی چیه بهش باید اره گفت یا نه ؟
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD
سلام دوست عزیز
من یه پروژه دارم که شکست خیلیییی داشته ولی نا امید نشدم و دارم به موفقیت میره سونمش هر مشکلی راهی داره هر رفتی راه باز گشتی داره با همه میشه رقابت کرد خودم دارم یه پروزه دیگر رو میسازم میتونه با کوییز و باقلوا فندق رقابت کنه
امید همیشه راه گشا است صبر هم کلید موفقیت است
شاید یه باگ هایی نشه حل کرد ولی وقتی اوتت های باگ حدف کنی و از اول درست کنی باگ حل میشه خودم چند مورد داشتم
بالاخره انتظار ها به پایان رسید:
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/11/6، 12:45 عصر)mahdi13862 نوشته است: سلام دوست عزیز
من یه پروژه دارم که شکست خیلیییی داشته ولی نا امید نشدم و دارم به موفقیت میره سونمش هر مشکلی راهی داره هر رفتی راه باز گشتی داره با همه میشه رقابت کرد خودم دارم یه پروزه دیگر رو میسازم میتونه با کوییز و باقلوا فندق رقابت کنه
شاید یه باگ هایی نشه حل کرد ولی وقتی اوتت های باگ حدف کنی و از اول درست کنی باگ حل میشه خودم چند مورد داشتم

مرسی موفق باشی
ایشاالله بترکونه ساختی بزار اینجا دانلود کنم ۵ ستاره هم میدم
با کانس داری میسازی؟
والا باگش انگار رفع شدنی نیست کسی ک روش کار کرده بود خیلی حرفه ای تو کانس اگه ایشون نتونن من قطعا نمیتونم و برای همین اصلا بیخیال شدم فعلا بخاطره همین از لحاظ مغزی از بازیسازی زیاد خوشم نمیاد برا همینم این سوال مطرح کردم
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام . باگت رو بزار اینجا ببینیم چیه . (باگ بازی منظورمه ، با نون باگت اشتباه نشه 21 ‌) من هم مشکلات زیاد دارم تو هرکاری ، گاهی یه ماه واسه یه مشکل وقت میزارم ولی بالاخره حل میشه . تا چند وقت پیش هی میگفتم خدا با من مسئله داره نمیخواد کارام پیش بره و ازین حرفا که ناحرفه ای بودنمون رو میندازیم گردن خدا ، اما یه جمله خوندم خیلی باحال بود ، نوشته بود تو پروژه ها مشکلات جدید پیش میاد اما حل اونها باعث پیشرفت میشه ، اگه این مشکلات نبود ما به دانش خودمون بسنده میکردیم . و این جمله دو پیام برام داشت : 1- فهمیدم بقیه هم مثل من هستن و این فقط مشکل من نیست .
2- معنی پیام هم خیلی بهم کمک کرد . 
به هرحال بفرست باگ رو باهم بررسی میکنیم و یاد میگیریم .اگرم حل شد برو ادامشو بساز . اگرم دوست نداری کل پروژه رو بفرستی همون بخشش رو تو یه سورس دیگه کپی کن و بفرست.
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mohammadslt ، big-man ، hasansanaei
سلام

اگه میبینی حرفه ای های انجمن رفتن به خاطر این نیست که از بازیسازی بدشون میاد یا نا امید شدن
شاید الان دارن کار می کنن که حرفه ای تر بشن یا اینقدر مشغول پروژشون هستن که وقت نمی کنن بیان انجمن
و یا شاید هم به خاطر مشکلاتی که الان همه مردم درگیرش هستن فعلا اینکار رو گذاشتن کنار تا بعد سر حوصله بیان سراغشون

شما هم نباید سر یه پروژه نا امید بشی
سازنده های انگری بردز قبل ساخت این بازی 50 تا بازی شکست خورده داشتن
کل بچه های انجمن تو دو سال گذشته بعید میدونم روی هم 50 تا بازی درست کرده باشن

نا امید نشو داداش
تو به کارت ادامه بده
مطمئنا موفق میشی
باگ بازیت رو هم بزار توی انجمن حتی اگه بچه نتونن حلش کنن یه راه کار مشابه بهت میدن

یا علی
سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: mohammadslt ، big-man ، hasansanaei
(1399/11/6، 12:55 عصر)mohammadslt نوشته است:
(1399/11/6، 12:45 عصر)mahdi13862 نوشته است: سلام دوست عزیز

مرسی موفق باشی
ایشاالله بترکونه ساختی بزار اینجا دانلود کنم ۵ ستاره هم میدم
با کانس داری میسازی؟
والا باگش انگار رفع شدنی نیست کسی ک روش کار کرده بود خیلی حرفه ای تو کانس اگه ایشون نتونن من قطعا نمیتونم و برای همین اصلا بیخیال شدم فعلا بخاطره همین از لحاظ مغزی از بازیسازی زیاد خوشم نمیاد برا همینم این سوال مطرح کردم

بله با کانس
بالاخره انتظار ها به پایان رسید:
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سپاس شده توسط: big-man
بخدا بازی سازی فراتر از این حرف هاست
این انجمن که خدا بیامرزتش تموم شد رفت
ولی می تونم بگم 90 درصد افرادی که اینجا بودن و هستن و شاید هم خواهند بود ، از بازی سازی هیچی نمی دونن. دلایل شکست انجمن و نداشتن یه بازی خوب توی انجمن هم همینه
نمیگم خودم شاخم و اینا
ولی کسایی که اینجا هستن فقط می دونن چطور بازی بسازن. اینکه چه بازی رو بسازن (گیم دیزاین) رو نمی دونن

حرفه ای های انجمن هم یا دارن با یونیتی و اینا کار می کنن یا کلا بازی سازی رو بوسیدن گذاشتن کنار.

بازی سازی فقط کانس و یونیتی و اینا نیست.
بازی سازی یک چیز دیگه هستش
با اون چیزی  که تو ذهن ها هست کلا فرق داره
بازی سازی ، فقط 10 درصدش مربوط به انجین و برنامه نویسیه ولی متاسفانه تمام بازی های موبایل توی مارکت ها ، فقط به برنامه نویسیش توجه شده.

گیم دیزاین هم که کلا هیچی

در کل اگر دوست دارید بدونید چه بازی بسازید ، این مقاله رو بخونید
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: 1900 ، big-man
پیام حذف شد 4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/11/8، 08:42 عصر)big-man نوشته است: جواب سوال شما :گزینه 2 : نه
وقتی شما فقط به فکر پول باشید صبر کم میشود و انتظار نتایج بزرگ ز تلاش کم خواهید بود چون صبر برای تلاش بیشتر نمیکنید
من که انسان پر تلاشی نیستم بار ها به مشکل برخوردم ولی حلشون کردم و آنهایی که حل نکردم کلا پروژه ام را عوض کردم یا از راه دیگری ساختم
بازار ایران هم که نباید ازش انتظار داشت من که خودم هرجور شده بازیم را در گوگل پلی پخش میکنم
مسخره است کسی بخاطر یک مشکل دست از بازی سازی بردارد و دیگر اینکه بازی سازی نیازمند فکر کردن و نوآوری است و گرنه بخاطر اینکه ایده ای قابل ساخت به ذهنتان نرسد نا امید میشوید یا مثل بازی هایی که این روز ها در گوگل پلی زیاد است و همه از رو هم کپی شده و بی کیفیت هستند و برای درآمد ساخته شده اند میسازید
اینکه خیلی ها رفتن دلایل مختلفی از جمله نرسیدن به پول و نا امید شدن یا رسیدن به پول و اهدافشون و دیگر نیازی به انجمن نداشتند و زیاد تر شدن آموزش های بازی سازی در سایت های مختلف که افراد به سمت آموزش های دیگر میروند و دیگر کسانی که میخواهند وارد بازی سازی شوند با کانس وارد نمیشوند بخاطر تبلیغات همه اول سراغ متور های یونیتی و آریل و انجین های سه بعدی میروند و.... تازه کنستراکت 3 هم که همین 5 سال پیش اومده و بروز رسانی میشه و سایت و کنستراکت از آنجا که تبلیغ ندارد چگونه شناخته شود؟در بخش یونیتی هم که هرکس میاید توسط کاربران به سایت های دیگر راهنمایی میشود
پیامم چقدر طولانی شد
4
سلام دوست عزیز
طوری صحبت می کنید که انگار کانستراکت خوب است و آنریل و یونیتی بد هستند. 
آخه کدام انسان عاقلی برای تبلیغات میرود سراغ انجین سه بعدی ؟
شما خودت همین چند وقت پیش آمدی این انجمن
آن زمان چرا نرفتی سراغ یونیتی و آنریل ؟
عمداً دلایلی که برای نرفتن سمت یونیتی و آنریل و انجین های سه بعدی هست ، میگن که من سیستمم نمی کشید ، اون زمان نمي دونستم ، مدل سازی بلد نبودم و این حرفا
شما هم همچین با قاطعیت گفتین "نه" که فکر کردم دارم با هیدئو کوجیما صحبت می کنم
اولا ، وقتی پولي در کار باشه ، آدم بیشتر دلش مي سوزه و برای همین روی بهتر شدن بازی کار می کنه تا کاربرش بره بالا و پولش بیشتر بشه. ولی متاسفانه توی بازار ایران پولی درکار نیست که من دلم بسوزه برای بازیم و روش کار کنم.
البته باز بعضیا از اونور بوم افتادن و بازی رو مثل یک باجه می بینن که جیب مردم رو خالی می که و تمام سیاست هاشون برای پول هست. که اینم نتیجه نداشتن علم بازی سازی هست. نتیجه عجول بودن است.
اینهم که می بینی همه توی گوگل پلی از هم اسکی میرن ، باز هم بخاطر اینه که علم بازی سازی ندارن. علم بازی سازی یعنی اینکه بدونی چه سبک گرافیکی برای چه بازی خوبه. یا مثلا در حال حاضر و شرایط و جو روحی رواني جامعه به چه بازی می خوره. یا اصلا اینکه گیم رو خوب دیزاین کنی یا چه ایده ای به ذهنت بیاد هم جزء همون مساله علم بازی سازی هستش.
اینکه می بینی کسی ایده ای به ذهنش نمیرسه چون کسی هم علم بازی سازی رو به او صورت که باید و شاید ، نداره. وقتی شما علم بازی سازی داشته باشی و بدونی چجور بازی به شرایط روانی جامعه می خوره ، خب ایده های بهتری به ذهنت میرسه. مثل همین کژوال ها و ميني کژوال های کچاپ.
ثانيا انجین اصلا مهم نیست. شما برو Assembly بازی بساز. کسی جلوت رو گرفته ؟!
یکی بازيش دو بعدی هست ، میره سراغ انجینی که قدرت ساخت بازیش رو داشته باشه و به نسب ساده باشه. یکی بازیش سه بعدی هست ، میره سراغ انجینی که باهاش راحت باشه و اون انجین قدرت ساخت بازیش رو داشته باشه.
ثالثا افرادی که از انجمن رفتن ، شاید الان دارن یونیتی و آنریل کار می کنن 
رابعا اینکه یکی به مشکل بخوره و بازی سازی رو ول کنه اصلا مسخره نیست. چون اصلا از چنین فردی انتظاری نیست که در کار هایی چون بازی سازی بمونه. بازی سازی یک ریسک بزرگه. از کجا معلوم که همه از بازیت خوششون بیاد ؟
بازی سازی احتیاج به فدا کاری و صبر و حوصله داره.
خامسا کسی که از بازی سازی به نون و نوایی برسه ، دیگه ولش نمی کنه. بلکه اگر عاقل باشه ، علاوه بر اینکه بهش سفت می چسبه، در اون رشد و پیشرفت می کنه.

در کل. هرکس هر طور دلش می خواهد بازی می سازد. کسی یقه ما را نگرفته که با یونیتی بازی بسازیم. 

[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
متاسفم من منظورم درست نگفتم انکه گفتم تبلیغات منظورم تبلیغاتی هست که هر سایتی را باز کنین گوشه کنارش پره و توشون میگه پول بدین آموزش یونیتیو ... ما را بخرید تا با بازی سازی پولدار شین خوب همه میرن سمت اون سایت ها و این سایت کسانی که عضوش میشن کم میشه در نتیجه
و من تازه نیومدم قبلا اکنتم فرق داشت و بعد کدتی کنستراککت را رها کردم رفتم سر متور قبلیم اما الان دوباره اومدم
و اینکه شما را نمیدانم ولی من خودم و چند نفر  دیگر را که دیدم توجه زیاد به پول باعث میشد عجله کنند و زود از نرسیدن به پول نا امید شوند که بهتر این هست که بازی ساز شوند و بخاطر پول بازی های ضعیف بسازیند بازی هایی که از نظر مهارت در ساخت بد نیستند ولی ماست مالی شدند و کم کاری تو ساختشون بوده برید تو پوپل پلی اسم یک بازی خوب را سرچ کنید اینقدر بازی های تقلبی از روش ساخته شده که خود بازی را نمیتونید پیدا کنید و یک بازی جدید دیگر هم دانلود کنید میبینید توش خیلی کم کاری شده

من دروز خسته بودم پیام ایشون را درست متوجه نشدم
تصور کردم داره میپرسه با بازی سازی سریع میتونم پولدارشم یا نه 22
متاسفم نمیدونم چرا دیروز همچین برداشتی کردم واقعا فکر .... بود الان دوباره پیام را خوندم

پاسخ

سپاس شده توسط: oak

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: